• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,442
hehehehe ja cu dobit ls 2011 org za rođkas sta cu da igram mmmm :supz::supz::supz:

D

dario987

Guest
frick odlican je koliko je to konja i koliki je i3d steka li u game?

D

dario987

Guest
Dečki mozete mi pomoci vidite sliko sam sa prentscren i vidite boje su izmuljane iusput rus se danas naradio 920 crveni je ali na sliki je plavi....

Uploaded with ImageShack.us

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,406
Imam pitanje. Jel imao netko problem da mu pise "bad allocation" i onda ga izbaci iz igre?
To se mom prijetelju događa otprilike nakon 30 minuta igre. Jel imao netko takav problem i kako ste ga riješili? Hvala.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,406
Dok čekam odgovor, evo tri slikice. :D

lsScreen_2012_04_04_09_25_29Kopiraj.jpg

lsScreen_2012_04_04_09_27_52Kopiraj.jpg

lsScreen_2012_04_04_09_28_01Kopiraj.jpg

F

franja

Guest
Imam pitanje. Jel imao netko problem da mu pise "bad allocation" i onda ga izbaci iz igre?
To se mom prijetelju događa otprilike nakon 30 minuta igre. Jel imao netko takav problem i kako ste ga riješili? Hvala.
ma i meni se to znalo događat, uglavno obriso modove , makar je bila rijec o jednom modu

F

franja

Guest
dali ste vidjeli ovaj seasons mod http://www.ls-uk.info/downloads/6/23092 piše ovo:
Kreirali smo skriptu sezone, ovaj mod će početi u

proljeće (sadnje sezona) ide u
ljeto (pazite na štete na usjevima, suša, kukci, itd.), a zatim
pada (morat ćete dobiti svoje usjeve out)
zima (će ubiti sve usjeve, osim pšenice)
eeee vidiš to bi bilo jako dobro, ma neš slicno bilo u onom prvom john deru ....

Najnoviji postovi

Na vrh