• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
hvala.jel taj fraps sta moraš platit

To ja imam skinuo sam u al nikako da skontam kako da slozim gledo sam tutorijale al nis ne kontam ma skuzit cu ja to ko i GE u GE sam skuzio kako zmontirat roterku i to :mrgreen::mrgreen: i nemora se platit

S poštavanjem

R

Rx 170

Guest
To ja imam skinuo sam u al nikako da skontam kako da slozim gledo sam tutorijale al nis ne kontam ma skuzit cu ja to ko i GE u GE sam skuzio kako zmontirat roterku i to :mrgreen::mrgreen: i nemora se platit

S poštavanjem

petretic jel znaš neke dobre vilice za bale...jel imaš fejs

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
IMT 533 od SLOVENACA
BOK KOLEGE!!!!!!!!! sriktao sam kako da ga upalim........pa evo da i vama pomognem.... ;D
otvorite Moddesc.xml sa blokom za pisanje.... <inputBindings>
<input name="FERGSPOTS" key1="KEY_KP_4" button="" />
<input name="BEL3LEFT" key1="KEY_KP_1" button="" />
<input name="BEL3WARN" key1="KEY_KP_2" button="" />
<input name="BEL3RIGHT" key1="KEY_KP_3" button="" />
</inputBindings> izbrišite too i zaljepite ovo moje <inputBindings>
<input name="FERGSPOTS" key1="KEY_KP_4" button="" />
<input name="BEL3LEFT" key1="KEY_KP_1" button="" />
<input name="BEL3WARN" key1="KEY_KP_2" button="" />
<input name="BEL3RIGHT" key1="KEY_KP_3" button="" />
<input name="FERGIGNITIONKEY" key1="KEY_KP_5" button="" />
</inputBindings> :D radi 100% slovenci su stavili pod del al meni nije radilo pa sam stavio na 5 pod "Num Lock"! Uživajte ;D Nadam se da cu vam pomoc ;D a evo vam i link ;D https://dl.dropbox.com/u/2047913/imt533.zip

Ma i kužim ja to al kad otvorim moddesc.xml otvori mi neki bog na internetu ??

Rx 170 kakve trazis za utorivać ili na hidrauliku ??? i ime mi je Nikola Petretic imam sliku deutz fahra

S poštovanjem

R

Rx 170

Guest

Rx 170 kakve trazis za utorivać ili na hidrauliku ???

S poštovanjem

za traktorski utovarivač ali da vilice nisu dugačke a može i hidraulički tražio sam al nemogu nači na modhosteru

Posljednje uređivanje:

imt 533 4wd

Novi član
Tu od
30 Lip 2012
Poruka
15
Odvuces moddesc na desktop a onoga u arhivi obrišeš
a ovoga na desktopu otvoris ovako desni klik open with notpead

I

Imt 540-2

Guest

Rx 170 kakve trazis za utorivać ili na hidrauliku ??? i ime mi je Nikola Petretic imam sliku deutz fahra

S poštovanjem
moraš stisnut densi klik i blok za pisanje ;D a imaš i link na dnu na desnoj strani :mrgreen:

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
napokon sam si i ja složio profarm :finga: :partyman: ali imam jedan problem skinuo sam onaj bonuspack u kojem se dobi FL za NH t4050 i ona korpa za gnoj i vilice ali meni se neče FL prikopčan na holanda... gdje je problem?

Kaj niko nezna...treba možda u GE nešto napraviti ili...gledao sam na youtubeu i on samo dođe sa traktorom i prikopča ga i on gore u lijevom kutu ondje gdje su upute ima opciju da pritisne tipku 6 i odna mu se makne onaj uteg i stvori se ono na kaj dolazi FL,a ja kad pritisnem 6 ništa se ne događa.Ako neko zna bio bi mu jako zahvalan da mi objasni kako.hvala

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Kaj niko nezna...treba možda u GE nešto napraviti ili...gledao sam na youtubeu i on samo dođe sa traktorom i prikopča ga i on gore u lijevom kutu ondje gdje su upute ima opciju da pritisne tipku 6 i odna mu se makne onaj uteg i stvori se ono na kaj dolazi FL,a ja kad pritisnem 6 ništa se ne događa.Ako neko zna bio bi mu jako zahvalan da mi objasni kako.hvala

pa to nema veze sa GE nego sa skriptama

basic

Član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
354
Refresh !!!

12694_06_08_12_10_27_16.jpeg

12694_06_08_12_10_25_50.jpeg

imt 533 4wd

Novi član
Tu od
30 Lip 2012
Poruka
15
Dosadile mi sve mape pa cak i moja pa sad igram na mapi novi karlovci
onaj imt od slovenaca lepo pase sa njom
živio imt

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
rx170...netrebaš skidati Fraps...samo stisneš tipku Prt Scr SysRq i onda slikaš...a slike ti se nalaze u folderu di stavljaš modove samo se zove schreenshots

R

Rx 170

Guest
rx170...netrebaš skidati Fraps...samo stisneš tipku Prt Scr SysRq i onda slikaš...a slike ti se nalaze u folderu di stavljaš modove samo se zove schreenshots

u folderu gdje stavljam modove kad su skiniti ili u mapi sa modovima za igricu u igrici
:scratch

Najnoviji postovi

Na vrh