• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

R

Rx 170

Guest
petretic ja sam Lovro Briš.GOCI1990 ak neš pomoč šuti pa neznam to nisam nikad ništa sliko pa neznam

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
I deeeeečki izašao farming simulator 2013 za kupit hell yeah pa ko želi neka navali a bogami ima dost foruma tamo !!!!! http://www.farming-simulator.com/buy-now.php?lang=en

OBAVEZNO
Nije izasao...to ti je predbiljezba...zar nevidis sto pise crvenim slovima.
Download Version (pre-order). Release: End of October.

A ti RX 170...zasto da sutim..necu sutiti...fric ti lijepo kaze gdje da stavis...objasni ti da ti nemoze jasnije objasniti i ti opet lupetas.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
Joj nikad nebum tega 533 zapalil joj kao prvo nemrem i modu otvorit uopće moddesc.xml sa notepadom sve neka ide kvragu

EDIT: Pa onda ok al na kojoj je to stranici

Posljednje uređivanje:
I

Imt 540-2

Guest

evo i moje ekipe ;D

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
samo kad bi se vidle slike :butthead::toimonster: i hvala za imt-a sad ga idem probat

imt 533 4wd

Novi član
Tu od
30 Lip 2012
Poruka
15
das link od ona dva crvena storeta plizzzz:);)
ako nemas link za skidanje mozes li mi ih poslat na e mail adresu:
vilim.silobod@gmail.com pleazzzzz
evo kad sma vec tu malo akcije siliranja kuruze
lsscreen20120808170433.png
Shot at 2012-08-08[/IMG]
lsscreen20120808170125.png
[/IMG]
lsscreen20120808170116.png
Shot at 2012-08-08[/IMG]
lsscreen20120807215546.png

Posljednje uređivanje:
V

vedo

Guest
Fric,Antonio i ostala iskusna ekipa-poslušajte Gocijev savjet i ne obraćajte pažnju na ovu dječicu i njihove komentare...Samo kada bi se jednom,ali samo jednom vratili 100-tinjak stranica unazad,pronašli bi sve odgovore na njihova pitanja.

I svejedno što sjede po cijeli dan za računarom,mrsko im je listati po forumu..pa koja je svrha foruma,nego da nađeš odgovore na neka tvoja pitanja...

R

Rx 170

Guest
Fric,Antonio i ostala iskusna ekipa-poslušajte Gocijev savjet i ne obraćajte pažnju na ovu dječicu i njihove komentare...Samo kada bi se jednom,ali samo jednom vratili 100-tinjak stranica unazad,pronašli bi sve odgovore na njihova pitanja.

I svejedno što sjede po cijeli dan za računarom,mrsko im je listati po forumu..pa koja je svrha foruma,nego da nađeš odgovore na neka tvoja pitanja...

vedo ovo si mislio na mene i jel tak

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,390
Pa gle zar nije očito.
Smiješno je što vi od 760 stranica i cijeli
dan proveden za kompom nemožete odvojit
sat il' nešto više i već bi sve znali.
"E novi sam pa mi budu sve
na pladnju dali!"
I onda mi to napravimo pa se živciramo zbog toga.

Najnoviji postovi

Na vrh