• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

R

Rx 170

Guest
Pa gle zar nije očito.
Smiješno je što vi od 760 stranica i cijeli
dan proveden za kompom nemožete odvojit
sat il' nešto više i već bi sve znali.
"E novi sam pa mi budu sve
na pladnju dali!"
I onda mi to napravimo pa se živciramo zbog toga.

pa jasam lijepo pito ako nečete pomoči dobro ništa se ja neljutim.
antonijo ti imaš orginalnu igru jes to kupio u hrvatskoj

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Pa gle zar nije očito.
Smiješno je što vi od 760 stranica i cijeli
dan proveden za kompom nemožete odvojit
sat il' nešto više i već bi sve znali.
"E novi sam pa mi budu sve
na pladnju dali!"
I onda mi to napravimo pa se živciramo zbog toga.
Slazem se sa tobom.
Ja nezelim da se misli da vam nezelimo pomoci...naprotiv tu smo da si pomognemo ali kada se neke stvari ponavljaju X puta i netko to ne moze skuziti ili ne zeli da skuzi onda stvarno.
Tako je bilo i sa kolegom Petreticem...neke stvari smo mu objasnili i onda je poceo lupetati pa smo mu govorili da prestane sa tim i vidi ga sada...cacko je po netu i naucio je neke stvari...sve se moze kad se hoce...ni mi nismo sve znali pa smo naucili gledajuci po netu.
Trebalo bi razgovarati sa adminom na ovoj stranici pa da se napravi podforum za ovu igru i dati nekome od nas koji smo aktivni u ovoj temi da uredujemo to. Trebalo bi napraviti nesto gdje bi se objasnile neke vaznije stvari da se ne mora stalno pisati novim clanovima. Sto kazete na to.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
Slažem se sa svima vama

Pa ljudi neka početnici lijepo pošalju na PP pitanje i tamo se neka objasni sve kaj se treba za početnike nikakvi podforumi,ja se baš ne zamaram sa tim forumom igram kaj imam i to je to :)

Prvi official TRAILER FARMING SIMULATOR 2013 EVO TRILERA
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=Zs4gsFpxXQE&feature=player_embedded[/YT]
Moje mišljenje Potpuni BIG BANG

Posljednje uređivanje:
S

sebastijan

Guest
imt zetor 5545 još nadograđivam a zetor 5611 ti mogu poslat na e-mail

S

sebastijan

Guest
mogu oba dvojci samo zekanu još moram gume namjestit evo negde popodne ce biti i zeko

S

sebastijan

Guest
e i još moram na zetoru 5611 nekaj složit za vas dvojicu isto bum poslal s 5545

S

sebastijan

Guest
el je neko za sklapanje moda?na imt 533 (od slovenaca) sam probao složit bočnu kosu od deutz 25 al dok sam ušo u igru nije mi ju htjelo uključit i spustit nije bilo tipke s kojom se uključi i spusti a još ni jedan imt nije složen s bočnom kosom el ko oče pomoči?

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
el je neko za sklapanje moda?na imt 533 (od slovenaca) sam probao složit bočnu kosu od deutz 25 al dok sam ušo u igru nije mi ju htjelo uključit i spustit nije bilo tipke s kojom se uključi i spusti a još ni jedan imt nije složen s bočnom kosom el ko oče pomoči?

ja bi al meni opce nece otvorit model od IMT-a
kad extraktam u mapu modela mi nema a u win rau je :twisted:

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
haha a da ga on jednostavno uplowda na net i da link pa da si vi to svi skinete :mrgreen::mrgreen:

imt 533 4wd

Novi član
Tu od
30 Lip 2012
Poruka
15
ja bi al meni opce nece otvorit model od IMT-a
kad extraktam u mapu modela mi nema a u win rau je :twisted:
mislim da moras ako hoces pokrenut kosu napravit modifikaciju u moddescu

I

Imt 540-2

Guest
mislim da moras ako hoces pokrenut kosu napravit modifikaciju u moddescu
kako prebacit kotače prve iz štoreta na torpeda 55? :confused: :| :partyman: fric zakj ti nebi tak poslal mod ak se nekom nesto sviđa ? :D

S

sebastijan

Guest
evo svima bum poslal koji oču zetora 5611 i zetora 5545 za sad radim 6045 al nez postavit link pa bum slal a decki negde u osam bum vam svima poslal el sad moram još napravit tablicu hrvatsku i tak

I

Imt 540-2

Guest
hvala sebo :D a kad ce zetor 6045? e dal bi mogal napravit zetor 6245 ili 2511 ?:D

Najnoviji postovi

Na vrh