• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

basic

Član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
354
Evo jedan 7745 sa utovarivacem... ;)))

12694_10_08_12_1_07_26.jpeg

imt 533 4wd

Novi član
Tu od
30 Lip 2012
Poruka
15
fric el mi očeš poslat zetora 4712 ilimi dati link
mozes i meni plizzz
evo bas veceras sam poceo da radim mapu travnici bit ce gotova za otprilike tjedan ili dva pa ako ce ko htjet bum ju uploadal na internet

Posljednje uređivanje:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
taj traktor nije gotov...i već vam je neko rekel (neznam točno ko) da se vratite 50-100 strana unazad i čitate...nemojte me pitat opet istu stvar...ne šaljem nikome modove..razumijete...NIKOME...imal sam dosta problema sa modovima...i ovo su modovi sastavljani od više modela traktora koje su radili drugi ljudi...i nemogu napisati da je moj model...a nadelal sam se na njmu...neću se opet živcirati bezveze...:!::!::!:

EDIT: imam jedno pitanje...dali je izašel ovaj Sip Tornado...:?:

http://kepkezelo.com/images/cyynw3f7a1yor2ntjz.jpg

Posljednje uređivanje:
R

Rx 170

Guest
Jel mi može neko predložiti neku mapu da nije pre velika i da se mogu u njoj prodavat bale

R

Rx 170

Guest
Mapa je Klein Niedersachsen V4

Pa daj se saberi jbt.
Nemoj pisat nepotrebne postove.
Ako nitko ne piše ne moraš to
pisat bezveze u temu.

hvala puno

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh