• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
na ovom ursusu me smeta volan...nije ko na ostalim traktorimaa...sam ga moras vracat
Kada ce neki ljudi na ovom forumu shvatiti da se slike NE CITIRAJU.
Nije da se pravim pametan i da izigravam moderatora sa tim sto vam pametujem nego nezelim da nam se zakljuca ova tema...vec smo dobijali opomene i vec je bila zakljucana na par dana. De skuzite neke stvari.
Koliko puta su vam to vec rekli i fric i antonio.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
na ovom ursusu me smeta volan...nije ko na ostalim traktorimaa...sam ga moras vracat

ne kužim te pa stisnes numpad enter i volan ti se sam vraća i zaš si citiro slike :(:madmana::madmana:

i gde si ga skinal ja sam ovoga dobil u paketu...

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
kolko ja znam slike se mogu citirat al ne puno slika...to mi je reko moderator

ja sam ga skinuo na modhoster

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
kolko ja znam slike se mogu citirat al ne puno slika...to mi je reko moderator

ja sam ga skinuo na modhoster
Ak ti je moderator tako rekao onda ja nemam nista protiv...samo nek onda i nas obavijesti koliko se to slika smije citirati...2,3,5 ili 10.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Ak ti je moderator tako rekao onda ja nemam nista protiv...samo nek onda i nas obavijesti koliko se to slika smije citirati...2,3,5 ili 10.

mislim da tak negdi 2-3 ...ne previše

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
582647_10151086995358778_1061879769_n.jpg

Konačno je poznato što će biti uključeno u kolekcionarsko izdanje.
The Collector Edition uključuje Landwirtschaft Simulator 2013 (njemačka verzija):
- DVD udžbenik sa 16 3D tutorijala za bolje modove!
- 32 kvalitetne Collector kartice
- Set nalijepnica najjačih brandova u igri
- Kod za preuzimanje ekskluzivnog Lamborghini R6.135 VRT
- T-shirt na kojoj je utiskan Deutz 7250 Agrotron TTV

Posljednje uređivanje:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
The Collector Edition uključuje Landwirtschaft Simulator 2013 (njemačka verzija):

rođak...kolko šoldi za sve to treba...??

i rođo...daj mi sredi ovog fx-a...dali su ka česima...dat će ga i tebi....

Posljednje uređivanje:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
582647_10151086995358778_1061879769_n.jpg

Jel možda znaš gdje se to može naručiti ? Gledao sam na FS stranici ali nigdje da nađem... A i tamo je pisalo da se dobije traktor igračka ako se ne varam ?

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
Jel možda znaš gdje se to može naručiti ? Gledao sam na FS stranici ali nigdje da nađem... A i tamo je pisalo da se dobije traktor igračka ako se ne varam ?

evo preko amazona se može nabaviti ta igra ujedno košta 40 eura al se vidi kaj dobiješ :D

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Jesi li ti naručivao ili bilo tko je li naručivao preko te stranice ?

Jel to stiže u BiH ako naručim ?
Ja sam preko kolege narucio...on dosta toga narucuje preko neta pa sam ga zamolio a ja cu njemu novac dati...pa trebalo bi ti doci na kucnu adresu jer moras ostaviti svoje podatke tamo kada se regas i broj kartice da ti se skine ta svota novca.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Ja sam preko kolege narucio...on dosta toga narucuje preko neta pa sam ga zamolio a ja cu njemu novac dati...pa trebalo bi ti doci na kucnu adresu jer moras ostaviti svoje podatke tamo kada se regas i broj kartice da ti se skine ta svota novca.

I još jedno jedino pitanje..Je li to mora biti kreditna kartica sa kojom možeš u minus ili može biti ona obična kartica na kojoj držiš svoj novac ?

Posljednje uređivanje:

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
I još jedno jedino pitanje..Je li to mora biti kreditna kartica sa kojom možeš u minus ili može biti ona obična kartica na kojoj držiš svoj novac ?
Na to ti nebi znao bas tocno odgovoriti...ja mislim da ti nebi trebalo imati veze jer njima je bitan broj racuna odakle ce skinuti novac...glavno je samo da imas novca vise nego sto je potrebno za transakciju...ako mozes u trgovini placati sa tom karticom onda nebi trebalo biti problema.
Ja znam da taj moj kolega ima karticu gdje mu sjeda placa ...kao sto svi imamo tu karticu a ima i jos jednu koju je uzeo samo radi te kupovine preko neta. On ti prebaci svotu novaca koja mu je potrebna sa te glavne kartice na ovu koju koristi za kupovinu preko neta i onda kupuje.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
Eh evo mojih skorom zadnjih sati na FS 2011 al nisam siguran da bu bila bolja kad sam vec se tak ufuro u tu fs 2011 znam sa FL ko profic :mrgreen: ajde slikee!!

lsscreen20120907144035.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
zasmrdio cjelo selo voziljom gnojcinice :weedman:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Njiva 11.52 Ha ( najveća na originalnoj mapi)

Zetor proxima + HW 8t X2
New Holland + Welger 18t X2
New Holland + Richard 14t

Ukupno 276198 KG ovršeno,
Prijeđeno 186.66 kilometara
Iskorišteno 2579.70 litara goriva
Za samo 4 sata i 55 minuta ( Obrada zemlje, sijanje i vršaj )

1j9brk2kvd0g4ctbbq1e.jpg

xj7bb9ge34f5mjrj7bym.jpg

5wg25zd6nwmyztfb7q1.jpg

rg7c7wsam1ow0hcle84b.jpg

aso3rrt8z7xdtagpeys.jpg

6of667fgr2fjy62sdah.jpg

328s553zfcwxngndqk.jpg

Na redu je ječam, da usporedim prinose, pa će onda i uljana repica pa kukuruz...

P.S. Nemojte to probavati bez convoy moda :D

Posljednje uređivanje:
Na vrh