• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
Mislis da si vidio sve o FS 2013...nisu ni pola toga prikazali...nemislim na strojeve...ima tu svega...to tek trebamo da vidimo. A i treba smisliti kako to sve napraviti. Svaki FS nastavak je bolji od onog prethodnog. Zato cekaj i vidjet ces.
I za FS 2013 ce trebati manje rama nego za FS 2011. To ti govori koliko ce biti dobro.

ako je to istina šta govoriš to će bit ludnicaaaa :supz::heart::partyman::p

F

franja

Guest
a gle vjerovat cemo gocu1990 na rijec tak kak bi babe rekle "rijeci ti se pozlatile" ili ti onu "živi bili pa vidjeli" ali ima neki stvari koje nikako da riješe...

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
a gle vjerovat cemo gocu1990 na rijec tak kak bi babe rekle "rijeci ti se pozlatile" ili ti onu "živi bili pa vidjeli" ali ima neki stvari koje nikako da riješe...
To vam prenosim sto su ti koji prave igru izjavili. Svi znamo da treba biti dinamican teren kojeg nema ni u jednom FS-u. To nisu prikazali na gamescomu. Ni kako sa vecim hederom imas vise slame a sa manjim suprotno ili kako ti usjev propadne ako ga nevrsis na vrijeme. Vidjet cemo. Jos 1 mjesec.
Znam da ima nekih stvari koje nisu rijesili ali treba i ovo napraviti...nije to lagano. Bit ce jos nastavaka...tko zna sto ce nam oni donijeti...zasad sam zadovoljan i sa ovim.

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Mislis da si vidio sve o FS 2013...nisu ni pola toga prikazali...nemislim na strojeve...ima tu svega...to tek trebamo da vidimo. A i treba smisliti kako to sve napraviti. Svaki FS nastavak je bolji od onog prethodnog. Zato cekaj i vidjet ces.
I za FS 2013 ce trebati manje rama nego za FS 2011. To ti govori koliko ce biti dobro.

Malo informatike: RAM (radna memorija) koisti svoj prostor za izvrsavanje aplikacija (pograma, igara,...) istovremeno bez ocitavanja s HDD (hard diska).

ZAKLJUCAK:Smanjena potreba za ramima-povecana potreba za ocitavanjem sa HDD-a, vise LAG-a (trzaja igre) Smanjen FPS (frame per sec. HR-slicica u sekundi)

U FS2011 bilo je trzaja s mojih 4gb ddr3 ram-ima od potrebnog 1 gb...

FS2013: Microsoft Windows XP, Windows Vista or Windows 7
2.0 GHz Intel or equivalent AMD processor
Nvidia Geforce 7600 Series, ATI Radeon X1600 graphics card or better (min 256 MB VRAM)
1 GB RAM
1 GB free hard drive space
Soundcard
DVD-ROM Drive

Provjerite: CLICK

Posljednje uređivanje:

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Malo informatike: RAM (radna memorija) koisti svoj prostor za izvrsavanje aplikacija (pograma, igara,...) istovremeno bez ocitavanja s HDD (hard diska).

ZAKLJUCAK:Smanjena potreba za ramima-povecana potreba za ocitavanjem sa HDD-a, vise LAG-a (trzaja igre) Smanjen FPS (frame per sec. HR-slicica u sekundi)

U FS2011 bilo je trzaja s mojih 4gb ddr3 ram-ima od potrebnog 1 gb...

FS2013: Microsoft Windows XP, Windows Vista or Windows 7
2.0 GHz Intel or equivalent AMD processor
Nvidia Geforce 7600 Series, ATI Radeon X1600 graphics card or better (min 256 MB VRAM)
1 GB RAM
1 GB free hard drive space
Soundcard
DVD-ROM Drive

Provjerite: CLICK

Kada računalo nema dovoljno fizičke memorije za pohranu svih podataka koje se u tom trenutku koriste, ovi podaci zapisuju se u virtualnu memoriju koja se nalazi na tvrdom disku. Budući da je tvrdi disk višestruko sporiji od fizičke memorije, dolazi do drastičnog pada performansi računala. Ovo je ujedno i razlog zašto se na računalima s malom količinom memorije lampica tvrdog diska pali i kada to ne izgleda potrebno....u ostalom koju grafu ti imas posto ti trza na 4 gb. Jel ti komp 32 ili 64. Ak imas 32 bitni u biosu ti moze postojati ogranicenje za ram-e. Za W7-32bit imaš patch koji uklanja ograničenje ali uvijet je da PC podržava barem 8GB.

Taj famozni 1 gb koji su oni naveli ti je dovoljan samo za pokretanje igre a da bi normalno igrao trebas dva puta vise...Nikada nemoj gledati na to sto oni napisu.

Posljednje uređivanje:

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Kada računalo nema dovoljno fizičke memorije za pohranu svih podataka koje se u tom trenutku koriste, ovi podaci zapisuju se u virtualnu memoriju koja se nalazi na tvrdom disku. Budući da je tvrdi disk višestruko sporiji od fizičke memorije, dolazi do drastičnog pada performansi računala. Ovo je ujedno i razlog zašto se na računalima s malom količinom memorije lampica tvrdog diska pali i kada to ne izgleda potrebno....u ostalom koju grafu ti imas posto ti trza na 4 gb. Jel ti komp 32 ili 64. Ak imas 32 bitni u biosu ti moze postojati ogranicenje za ram-e. Za W7-32bit imaš patch koji uklanja ograničenje ali uvijet je da PC podržava barem 8GB.

Taj famozni 1 gb koji su oni naveli ti je dovoljan samo za pokretanje igre a da bi normalno igrao trebas dva puta vise...Nikada nemoj gledati na to sto oni napisu.

AMD Athilon II x4 b55, Geforce 9500GT 1gbddr3, 4gbddr3ram, 650W power...................

Ciko sam sam si slago komp pa znam o cem pricam, i kakva virualna memorija, samo zauzima prostor na HDD-u, i nema nikakve veze s lampicom na kompu. Lampica oznacava samo komunikaciju izmedju CPU i HDD, Sa ddr3 i 800mhz letacije, nema trzaja osim ako naravno neraspakiravas nesto....

Kakav komp od 32 ili 64 bit.... Bios opet neigra nikakvu ulogu, lupas bez veze..........

Necmo vise tu lupat praznu slamu ipak je ovo poljo forum, a ne PC ili neki drugi...

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
AMD Athilon II x4 b55, Geforce 9500GT 1gbddr3, 4gbddr3ram, 650W power...................

Ciko sam sam si slago komp pa znam o cem pricam, i kakva virualna memorija, samo zauzima prostor na HDD-u, i nema nikakve veze s lampicom na kompu. Lampica oznacava samo komunikaciju izmedju CPU i HDD, Sa ddr3 i 800mhz letacije, nema trzaja osim ako naravno neraspakiravas nesto....

Kakav komp od 32 ili 64 bit.... Bios opet neigra nikakvu ulogu, lupas bez veze..........

Necmo vise tu lupat praznu slamu ipak je ovo poljo forum, a ne PC ili neki drugi...
Dobro....ti znas. Drago mi je sto ima pametnih na forumu koji se razumiju u PC komponente.

Posljednje uređivanje:
F

franja

Guest
joj decki malo vas same ostavim i eto :p
ak treba bum vam smimil kaj je za kaj.....
a cinjenica je da su naveli minimalnu konfiguraciju... ali kad sve natrpaš bit ce do maksimuma kompa , a to što sad procesori imaju više jezgra neznaci ništa kad igrice nepozna (ima neke koje poznaju dvje)tak da je u pitanju oni ghz, i još brzina rame a win xp pozna maks 3.50 gb rame, a za graf nije nužno da ak ima više rama da je brža
eto tek tolko o činjenicama

S

sebastijan

Guest
dečki a da neko pita slovence ili neko od nas ko zna crtat modove da napravi burgoni gx400

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
dečki a da neko pita slovence ili neko od nas ko zna crtat modove da napravi burgoni gx400

to pitaj tomislava gojmerca on pozna jednog moderatora koji dela modove i on njemu otčnije meni i njemu pravi 542-540 meni 540 ako bude htel :finga::rolfer::prayer:

David Deutz

Novi član
Tu od
21 Svi 2011
Poruka
15
evo ga matija:weedman::finga::finga:
http://freakshare.com/files/pi8urcrk/Fendt514_edit.zip.html

Evo par slikica :weedman:
lsscreen20120905135111.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
iz kabine :D
lsscreen20120905135129.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
može link on teksture oranja plz

S

sebastijan

Guest
to pitaj tomislava gojmerca on pozna jednog moderatora koji dela modove i on njemu otčnije meni i njemu pravi 542-540 meni 540 ako bude htel :finga::rolfer::prayer:

a da ga ti pitas el sam prije imao burgoin gx400 točnije moj tata pa smo prodali a ja neznam tog tomislava tak da ti pitaš el ak je damir napravio zmaj 224 pa mogli bi i bugoin-a :eek:

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
evo jedna fora mapa link za link neznam

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=wbLx7sHl4nw&feature=player_profilepage[/YT]

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
deca,imam problem,iskipam sa tip anywhere i nemogu pobrat to s poda s nitijednom korpom jedino sa onim vilama di u ljudske ruke idu

nqtimv.png

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
deca,imam problem,iskipam sa tip anywhere i nemogu pobrat to s poda s nitijednom korpom jedino sa onim vilama di u ljudske ruke idu

nqtimv.png

pa valjda trebas imat neku korpu i zkj si kipo :lol: ako kipas onda kipaj samo kuruzu i ostale kulture al kolko ja mislim nema te korpe sa tom texturom za skinit nema :rolleyess::mrgreen: i kaj nemaš silosa za tu mapu?...

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
pa valjda trebas imat neku korpu i zkj si kipo :lol: ako kipas onda kipaj samo kuruzu i ostale kulture al kolko ja mislim nema te korpe sa tom texturom za skinit nema :rolleyess::mrgreen: i kaj nemaš silosa za tu mapu?...

na dolenjskoj se moze prodavat trava a ovo na podu je silaza,ja samm htio iskipat i stavit to u miksericu jer s njom mogu pretvorit silažu u travu i prodam...isprobo sam vec puno korpa i nijedna nece...sad imaM po cijelom dvoristu 5 hrpa :rolfer::finga:

Najnoviji postovi

Na vrh