• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
ak ovde ko treba oladit onda si to ti :x
momak kolko ti godina imaš a kolko on
i jebo te taj tvoj IMT (za mene nikad traktor) i te tvoje price ja bi ovo mogal delat ovo ono to kaj ti nisi nikad cul za drugi traktor nije naš problem :axe:

haha cuj ovog...kao prvo oladi ti isto kao drugo,onaj video je postavio jedan drugi clan a ne ja,ja sam samo ispravio jer se nije vidio...i nije me briga kolko ima ja imam 16...daj malo čitaj postove gore točnije,petretic je napisal da bi to njegov 539 vukal...

Posljednje uređivanje:

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
A da oladite svi skupa na svoju inicijativu da vas admin nebi morao laditi par dana.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
A da oladite svi skupa na svoju inicijativu da vas admin nebi morao laditi par dana.

e vidis,ovaj puta nisam ja poceo...

AJDE VRATIMO SE SAD NA TEMU

evo još jedna slika prije spavanja :mrgreen:

2nasi9h.png

imt 533 4wd

Novi član
Tu od
30 Lip 2012
Poruka
15
samo za informaciju na toj mapi gdje vozis pjesak tam mozes brat i maslin i da ja sam del onaj video gdje oru

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
samo za informaciju na toj mapi gdje vozis pjesak tam mozes brat i maslin i da ja sam del onaj video gdje oru

imas masline,pamuk,pijesak,klaonicu,vozis meso,suncokret,krompir,neakav grah...i dns sam vidio nesto a neznam sto je to da bi pobro...mapa je predobra... :supz::mrgreen:
ljudi,zna neko sta je ovo??

2e3de78.png

današnja vožnja pijeska

FENDT 828 + tandem kiper
-U-R-S-U-S- 1224 + fortuna kiper
John Deere 6420 + JOSKIN tridem
JCB 3CX
convoy mod
i traka za utovar

2h4lrb6.png

2v0nwwp.png

4i1ydu.png

23hr920.png

5mmv76.png

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
mali ne seri...jel ti znaš kak se livada duboko prvi puta ore kad imaš tak slab traktor...?! e neznaš zato ne seri...ti bi mam pluge potrgal...-.-
to kaj imaš traktor ne znači da sve znaš i da si pobral svu pamet svijeta zato ti je bolje da čkomiš...

vidiš da oreju i dublje...
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=P_5oZtj6o9Q[/YT]

i ubuduće ovo je tema "Farmin simulator" a ne oranje...i zato u buduće samo o igrici...!!!! ovo je off topic i traži misljenje o tome drugdje...a ne ovdije...!!! :mad:

gle fric nisam ja govoril nit da sam ikada oral livadu nek samo govorim da kad je moj brat oral livadu sa velikim IMT-om oral je sa plugom 2x12 i posejali smo kukuruzu tu tak da samo govorim da je moj brat tak oral a da mi je ovo bilo čudno

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
evo nekih novosti za FS 2013,demo izlazi za oko 5 dana:supz::supz:

DER LS13 IST FERTIG!
Der LS13 ist in Produktion - das heißt, dass der LS13 fertig ist und sich nun im Presswerk befindet!
Außerdem schrieb Astragon heute auf ihrer Facebook-Seite, dass die Demo um den Release-Termin des Spiels herum erscheint (± 5 Tage?!).

Ein paar weitere neue Informationen:

Milch wird wieder von automatisch abgeholt
Wenn man kein Geld mehr hat, kann man sich keine neuen Fahrzeuge und Geräte kaufen. Saatgut, Helfer etc. kann man aber auch mit Schulden bezahlen. Außerdem gibt es eine Kreditfunktion.
Die Silage wird beim Verdichten (wie im DLC2) automatisch verteilt - "echtes" Siloschieben ist also nicht möglich.
Es werden noch weitere platzierbare Gebäude und Objekte hinzukommen. Dieses Objekte können aber auch gemoddet werden - dadurch sind hier praktisch keine Grenzen gesetzt.
Man wird den Stall mit Stroh einstreuen können
Mist wird nur dann produziert, wenn der Stall mit Stroh eingestreut wird.
Das Ballenhandling wurde (laut Katsuo) stark verbessert - die Ballen lassen sich nun problemlos transportieren.
Im LS13 wird man wahrscheinlich Hufeisen sammeln müssen, um an Ansehen zu erlangen.

Prijevod

LS13 je završen!
LS13 je u proizvodnji - koja je, LS13 je završio i sada u press dućan je!
Štoviše Astragon napisao je danas na svojoj Facebook stranici da je demo za datum izlaska u igri se pojavljuje oko (± 5 dana?).

Malo više novih informacija:

Mlijeko je pokupila automatski
Ako nemate novca, ne možete kupiti nova vozila i opremu. Sjeme, pomagači, itd., ali također možete platiti dug. Tu je i kreditna funkcija.
Silaža je u sažimanje (kao u DLC2) distribuira automatski - "pravi" Siloschieben je, dakle, nije moguće.
Postoji više doći placeable zgrada i objekata. Ova nekretnina se također može modded - čime su praktično nema ograničenja.
Vi ćete biti u mogućnosti da se posipati u štali sa slamom
Izmet se proizvodi samo kad štagalj je posut slamom.
Lopta rukovanje je uvelike poboljšana (kao Katsuo) - su bale sada se može lako transportirati.
U LS13 vjerojatno će vam trebati prikupiti potkove steći prestiž.

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Gdje si ti pronasao da to pise....ja nigdje nemogu pronaci. Cak ni na njihovoj FB stranici kao sto je navedeno u postu.

Kristijan6

Novi član
Tu od
8 Lis 2011
Poruka
0
Nevjerujem ja tome...pa to bi se onda prvo objavilo na njihovoj oficijalnoj stranici (giants) i na LS_UK jer oni imaju neki dogovor sa njima. A na astragonovoj fb stranici nema nista o tome. Dakle nevjerujem dok Giants to ne objavi na svojoj stranici.

neznam, ja sam to našao pa reko da podijelim s vama.

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Odgoden je izlazak FS 2013 za 1 tjedan. Trebao je izaci 17.10 ali sada su prebacili na 25.10.
Neke strojeve jos prave. To ce biti vjerojatno ono sto na njihovoj stranici pise comming soon.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
evo nekih novosti za FS 2013,demo izlazi za oko 5 dana:supz::supz:

DER LS13 IST FERTIG!
Der LS13 ist in Produktion - das heißt, dass der LS13 fertig ist und sich nun im Presswerk befindet!
Außerdem schrieb Astragon heute auf ihrer Facebook-Seite, dass die Demo um den Release-Termin des Spiels herum erscheint (± 5 Tage?!).

Ein paar weitere neue Informationen:

Milch wird wieder von automatisch abgeholt
Wenn man kein Geld mehr hat, kann man sich keine neuen Fahrzeuge und Geräte kaufen. Saatgut, Helfer etc. kann man aber auch mit Schulden bezahlen. Außerdem gibt es eine Kreditfunktion.
Die Silage wird beim Verdichten (wie im DLC2) automatisch verteilt - "echtes" Siloschieben ist also nicht möglich.
Es werden noch weitere platzierbare Gebäude und Objekte hinzukommen. Dieses Objekte können aber auch gemoddet werden - dadurch sind hier praktisch keine Grenzen gesetzt.
Man wird den Stall mit Stroh einstreuen können
Mist wird nur dann produziert, wenn der Stall mit Stroh eingestreut wird.
Das Ballenhandling wurde (laut Katsuo) stark verbessert - die Ballen lassen sich nun problemlos transportieren.
Im LS13 wird man wahrscheinlich Hufeisen sammeln müssen, um an Ansehen zu erlangen.

Prijevod

LS13 je završen!
LS13 je u proizvodnji - koja je, LS13 je završio i sada u press dućan je!
Štoviše Astragon napisao je danas na svojoj Facebook stranici da je demo za datum izlaska u igri se pojavljuje oko (± 5 dana?).

Malo više novih informacija:

Mlijeko je pokupila automatski
Ako nemate novca, ne možete kupiti nova vozila i opremu. Sjeme, pomagači, itd., ali također možete platiti dug. Tu je i kreditna funkcija.
Silaža je u sažimanje (kao u DLC2) distribuira automatski - "pravi" Siloschieben je, dakle, nije moguće.
Postoji više doći placeable zgrada i objekata. Ova nekretnina se također može modded - čime su praktično nema ograničenja.
Vi ćete biti u mogućnosti da se posipati u štali sa slamom
Izmet se proizvodi samo kad štagalj je posut slamom.
Lopta rukovanje je uvelike poboljšana (kao Katsuo) - su bale sada se može lako transportirati.
U LS13 vjerojatno će vam trebati prikupiti potkove steći prestiž.

Pitao sam giants software, i oni kažu da demo izlazi tjedan dana prije igre :scratch

Na vrh