Kristijan6
Novi član
- Tu od
- 8 Lis 2011
- Poruka
- 0
skinuo sam ja taj farming ali opet treba password
Ma to je samo za CE ne za obicnu igru...CE su ogranicili na samo 20 000 primjeraka.jel moguće da ponestane ORGINAL primjeraka ?? da nebi ispo papak pa da i ja ne zaigram MP taj multyplayer sam htio igrat multyplayer dok je jos 2011 bila in al sad jos vise ju zelim zaigrat!
I jel moguće da se dobije veća mapa na collector`s ediciji ?
i dećki gledajte ovo da je na isohunt torrentu izaso full edition
https://ca.isohunt.com/torrent_details/418021409/farming+simulator+2013?tab=summary
Ne...nece pustiti free..tj ti mislis da mozes skinuti igru sa njihove stranice. Toga nema....nego prvotno je planirano 200 000 obicnog primjerka i 20 000 CE primjerka. No kakva je navala vjerojatno ce povecati proizvodnju. A do kraja tjedna ce se vjerojatno moci skinuti full igra preko torenta.a šta mi ostali onda nećemo moći zaigrati ni običnu verziju?? nevezano za multiplayer...
goci jesi ti upoznat šta sa time,vidim da ih pratiš u stopu kao da radiš za njih,svaka čast.
oće biti free verzije i kada??
kad rasprodaju sve isplanirane količine onda će pustiti free...hmm
Ne...nece pustiti free..tj ti mislis da mozes skinuti igru sa njihove stranice. Toga nema....nego prvotno je planirano 200 000 obicnog primjerka i 20 000 CE primjerka. No kakva je navala vjerojatno ce povecati proizvodnju. A do kraja tjedna ce se vjerojatno moci skinuti full igra preko torenta.
Ja cu tek sutra saznati hocu li moci nabaviti CE primjerak.
Ma nemas problema...stavim link ako pronadem.ma na to sam mislio,preko torenta. ajd kad nađeš link za skinuti pa ga podijeli sa nama.
nemam u planu kupovati org.jer imam 2011 org pa ga nisam baš nešto koristio jer mi je štekalo u MP.
Možda sa ovim nebi jer su sa svime unaprijeđeni,ali svakako nebi.
Stavio sam ja ali nevjerujem da je to to. Bit ce da trazi da opet odes na neku stranicu i ispunis one gluposti. Ja sam danas skinio 9 verzija i sve su imale to. Treba cekati iduci tjedan...valjda ce netko staviti.Evo nešt sam odoral sam ja nemrem skidat prek torenta pa nemrem sprobat dal radi.probajte!!!
http://isohunt.com/torrent_details/418969381/?tab=summary
Stavio sam ja ali nevjerujem da je to to. Bit ce da trazi da opet odes na neku stranicu i ispunis one gluposti. Ja sam danas skinio 9 verzija i sve su imale to. Treba cekati iduci tjedan...valjda ce netko staviti.
Pa nisi morao brisati...nema veze sto si postavio...svi znamo da je bilo dobronamjerno.Sory,nisam vidio. Evo obrisano!!!
kaj si ju instaliral???:supris:
ne xD
ja ju jos skidam
moj frend ju vec skinuo
artyman: