rođak kontam ja to...al neće da mu hebeš mater...-.-
zmontiraj si sliku s daemon toolsom i radilo ti bude...ja gledal ko tele vu šara vrata al to sam napravil i dela :supz:
Kod Pottingera su sve dobro napravili,
ali sa plugovima su malo zafrknuli...
A vjerojatno ce biti u nekom od buducih dlc packova....treba jos izaci case ih magnum...case ih puma i case ih axial-flowa kolko sam u jednom videju vidio,bio je jednobrazni u planu,a di je sad?'
A vjerojatno ce biti u nekom od buducih dlc packova....treba jos izaci case ih magnum...case ih puma i case ih axial-flow
Drug samo skini ovu verziju...instaliras i upises onaj key i deri...ja sam tu skinio i netrazi me crack nego samo da upisem taj key. Kad sam upisao sve normalno radi.rodjak daj mi neki crack nabavi za tu 2013
Drug samo skini ovu verziju...instaliras i upises onaj key i deri...ja sam tu skinio i netrazi me crack nego samo da upisem taj key. Kad sam upisao sve normalno radi.
Evo ti link.
http://www.seedpeer.me/details/4878193/Farming.Simulator.2013-SKIDROW.html
To se i meni desavalo na fs 2011. Ja sam morao ovako napraviti...igra je bila u iso datoteci i samo je otvorim preko deamona i kada mi se otvori onaj prozor samo kliknem na x ili cancel sta vec i pokrenem igru sa ikone na detskopu. Nadam se da me kuzis...meni je tako uspjevalo. To ti je isto kao da imas cd i mora ti cd biti ubacen i onda ces moci igrati. Znaci bitno ti je da je iso datoteka otvoren u deamonu. Aj probaj tako pa javi.ja sam bio instalirao odmah nakon što ste postavili link za download i mogao sam igrati,ulazio i izlazio iz igrice bez problema do danas.
Kad sam ju pokrenuo neće i neće, piše please insert game disc into your drive...
sad sam skinuo sa ovoga linka što si ti postavio pa mi opet to piše,neznam zašto sada. Što više raditi pojma nemam.
ti nemaš takvih problema??
To se i meni desavalo na fs 2011. Ja sam morao ovako napraviti...igra je bila u iso datoteci i samo je otvorim preko deamona i kada mi se otvori onaj prozor samo kliknem na x ili cancel sta vec i pokrenem igru sa ikone na detskopu. Nadam se da me kuzis...meni je tako uspjevalo. To ti je isto kao da imas cd i mora ti cd biti ubacen i onda ces moci igrati. Znaci bitno ti je da je iso datoteka otvoren u deamonu. Aj probaj tako pa javi.
blago vama vi igrate a ja nemogu skinut