• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
evo novi video

[YT]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=C5AVzvb3mHo[/YT]

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
dečki kak vi to snimate i slikate?? imam i ja puno strojčeka al neznam kak ih snimit ili zaslikat u radu

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
dečki kak vi to snimate i slikate?? imam i ja puno strojčeka al neznam kak ih snimit ili zaslikat u radu

za snimanje ja imam program Bandicam il mozes i sa Fraps al trebas orginal verziju
za slikanje imas tiku print screen na tipkovnici,a sprema se u dokumenti-my games-farming simulator 2013 (ili 2011 šta vec igras) - screenshots

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
za slikanje imas tiku print screen na tipkovnici,a sprema se u dokumenti-my games-farming simulator 2013 (ili 2011 šta vec igras) - screenshots
hvala ti ..uspel sam zaslikat 2 slike do sad i to kaj sam probal pol tipki na tipkovnici..još jednom se zahvaljujem..sutra budu i slikice mojeg gospodarstva..a kak se snima.??.

Posljednje uređivanje:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Eto od mene nešto...

fsScreen_2012_12_09_20_04_27Kopiraj.png

Antonio, možeš mi dati link za ovu labudicu ? Hvala

B

Bobo

Guest
Decki, zar sam ja jedini koji u igru ne ubacuje MOD-ove i koji igram bez ikakvih sifri i varanja?

Instalirao sam samo ovaj mod sto i Fric ima, za reguliranje brzine i to samo zbog pracenja kombajna jer mi je na 4. stupnju svaki traktor kasnio za kombajnom ne previse ali dovoljno da zivcira.

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
Decki, zar sam ja jedini koji u igru ne ubacuje MOD-ove i koji igram bez ikakvih sifri i varanja?

Instalirao sam samo ovaj mod sto i Fric ima, za reguliranje brzine i to samo zbog pracenja kombajna jer mi je na 4. stupnju svaki traktor kasnio za kombajnom ne previse ali dovoljno da zivcira.

ja sam jedino ubacio ovaj kombajn claas i pare i nikaj drugo..

B

Bobo

Guest
"Samo" kombajn i pare...

Igram oko 60 sati igru na normal tezini i imam srednji kombajn, schlutera, amazone cayenne sijacicu (6m) i onu malu amazone s markerima (3m), horsch gruber (6m), same, buhrer (one prdavce poprodavao), te tandemku i dvoosovinku agroliner prikolice. I da, srednji rasipac gnojiva...

100 000 psenice, jecma i repice u silosima, 50 000 gotovine i vracen kredit...

50 kokoski i pjetla, te 4 "kartinga" za golf u supi na dvoristu ;)

Njive 14,15,16 te 26 i 27 s tim da su 15-16 spojene u jednu kao i 26-27.

Pronasao sam 67 potkova, zivo me zanima sto ce se dogoditi kad ih nadjem sve.

Mislim da dobro napredujem, iduce je u planu kupiti jos jednog buhrera i kopovina jos njiva...

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,390
Pokušao, ali nemam jednostavno živaca za takvo šta. :lol:

Imam 5 kokoši da pjetlu nebude dosadno, 200 krava.
Nisam pronašao do sad nijednu potkovu.

Igram na realnom vremenu, najsporije sazrijevanje kultura.
Jedino noć ubrzam na 15x.

B

Bobo

Guest
Imam ja zivce, ali ja u realnom vremenu jedino sijem i zanjem s najsporijim dozrijevanjem. Kad sve posijem i pospremim, ubrzam sve na full, jer jbg, tko bi to cekao da dozrije...

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Imam ja zivce, ali ja u realnom vremenu jedino sijem i zanjem s najsporijim dozrijevanjem. Kad sve posijem i pospremim, ubrzam sve na full, jer jbg, tko bi to cekao da dozrije...

kak vam se da,ja bez modova ko Mr. Bean ko bez svog mede :lol:

Na vrh