• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

K

karlo321

Guest
ma... dođe tu, prkosi s novim traktorima i onda ga 5 dana nema na forum... a mi nek se kiselimo jel... sram te bilo fric :p

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ma... dođe tu, prkosi s novim traktorima i onda ga 5 dana nema na forum... a mi nek se kiselimo jel... sram te bilo fric :p

stari moj ja sam se sam naućio raditi u GE nisam nikoga ništa spitaval i ja slažem modove kak ja to zamislim i kako ga ja negdje vidim i previše truda ulažem u to i košta me živaca i zato ti modovi jako puno vrijede ako ne za vas onda za mene!!

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
sijanje kukuruza kod mene
zajebano s tim radit u PM
mapa je dolenjska mm4
lamborghini premium 950 + unia poznaniak 3m

[YT]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nOBlaB2fg-Y[/YT]

K

karlo321

Guest
stari moj ja sam se sam naućio raditi u GE nisam nikoga ništa spitaval i ja slažem modove kak ja to zamislim i kako ga ja negdje vidim i previše truda ulažem u to i košta me živaca i zato ti modovi jako puno vrijede ako ne za vas onda za mene!!

ma ja se zahebavam ak nisi skonto ;) nemoj se odma ljutit ccc...
nego, jel se moze ikako napravit neki john derre iz 9000 serije... jer sam probo konvertirat sve moguće koji postoje i ni jedan ne radi :(
ima neka caka kak da se to rijesi? :) i ovi gusjencari, ni jedan nema gusjenice kad ga konvertiras... vidim da se ti kontas u to pa ak imas volje pomoc?

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ma ja se zahebavam ak nisi skonto ;) nemoj se odma ljutit ccc...
nego, jel se moze ikako napravit neki john derre iz 9000 serije... jer sam probo konvertirat sve moguće koji postoje i ni jedan ne radi :(
ima neka caka kak da se to rijesi? :) i ovi gusjencari, ni jedan nema gusjenice kad ga konvertiras... vidim da se ti kontas u to pa ak imas volje pomoc?

evo ti 9630 http://uploaded.net/file/g9z0lirp

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Pozz...
Može mi tko pomoći ?
Skinuo sam ovaj mod prikolice, i kada ju trebam zakačiti jednostavno ne mogu.. Ako tko može pomoći ? Hvala

Jxvp9.jpg

GXC27.jpg

f5OzE.jpg

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
probaj si skinut onaj
autoattach mod
pa sam probaj zakopčat ak ti ni onda nebu dealo onda nez

Tomo Vinkovic

Novi član
Tu od
8 Tra 2011
Poruka
5
Ljudi gdje mogu skinuti ovaj dlc pack clasicc 4 ? Ili da li mi ga moze neko poslati na mail?????? :mrgreen::mrgreen: hvala unaprijed

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
dećkiiiiii evo mene heheehhe doso ja na vratanca bio mi komp kod bratića malo mi slago neke djelove ma komp i sad u akciju heehe bit će i slika uskoro!

Na vrh