• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Tino, može link Zetora i prikolice sa prve slike ?

@Fric - Može link JD6610 i TG ? I ako imate koju dobru stranicu za modove...

Hvala

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Tino, može link Zetora i prikolice sa prve slike ?

@Fric - Može link JD6610 i TG ? I ako imate koju dobru stranicu za modove...

Hvala

ja skidam na www.modhoster.de i na www.ls-novinky.cz

zetor: http://www.ulozto.cz/xih2grb/zet5245-wypakuj-rar

prikolica: http://uploaded.net/file/6sur2k7g

autosan-d47--7.jpg

M

marijan19

Guest
Jel zna netko mozda jel ima ona folow me mod ono kad nastimate da vas traktor prati,znam da ima za fs2011 al neznam jel ima za fs 2013, gledo sam na nekim stranicama s modovima mislim da nema pa ak je netko slucajno naleti da stavi link. Hvala

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Jel zna netko mozda jel ima ona folow me mod ono kad nastimate da vas traktor prati,znam da ima za fs2011 al neznam jel ima za fs 2013, gledo sam na nekim stranicama s modovima mislim da nema pa ak je netko slucajno naleti da stavi link. Hvala

za 2013 jos nema

M

marijan19

Guest
Tek sam danas primjetio da usjevi mogu propasti ako se ne požanju ranije, jel zna netko mozda jel se moze to usporiti ikako, mislim na propadanje usjeva?

K

karlo321

Guest
@marijan19- mozes usporit vrijeme i smanjit brzinu rasta usjeva

@tino7530- ima mod takav i za 2013, onaj courseplay... samo nemam trenutno link :(

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290

@tino7530- ima mod takav i za 2013, onaj courseplay... samo nemam trenutno link :(

ne ne,conwoy mod i courseplay su razlicite stvari

M

marijan19

Guest

A kako da smanjim brzinu?

K

karlo321

Guest
ne ne,conwoy mod i courseplay su razlicite stvari

aha... pa nisam ni znao da to postoji :)

@marijan19- mozes tokom igre stisnut pauzu (ESC tipka) i onda gore odes pod settings ili tak nekak pa tamo imas podesenja sto se tice vremena i brzine rasta :)

Na vrh