• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

J

JDFan

Guest
da ja sam deere_power
neznam za jd-a hidraulik previse dize gore ovih dana nisam mogo da sredim za koji fs oces 2011 ili 2013???

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
da ja sam deere_power
neznam za jd-a hidraulik previse dize gore ovih dana nisam mogo da sredim za koji fs oces 2011 ili 2013???

ja sam juce skinuo isti takav al bas isti,i boja je ista i gume za 2011 al ga jos nisam sprobo ...za 2013 bi htio,nea veze hidraulik,za prikolicu ce bit dobar

A

adam2402

Guest
Moželi mi netko dati linkove za IMT-ove traktore za igru Farming Simulator 2011, po mogućnosti neka bude što više traktora
Hvala

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Moželi mi netko dati linkove za IMT-ove traktore za igru Farming Simulator 2011, po mogućnosti neka bude što više traktora
Hvala

pa idi na modhoster.de i u trazilicu napisi IMT ,doslo ih bude dosta

nego,nasao sam jednu mapu (obereisenbach) i gledam ja tak slike i pise da ima 3D pod,
evo slike

obereisenbach-3d-boden.jpg

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,439
pa idi na modhoster.de i u trazilicu napisi IMT ,doslo ih bude dosta

nego,nasao sam jednu mapu (obereisenbach) i gledam ja tak slike i pise da ima 3D pod,
evo slike

nebude dobra za mene ak bu imala više od 250mb...

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
možeš staviti link od TM-a?? :rolleyess:

emm...nema ga za skinut...barem ne još...to je kolega matija nabavio pa ako je voljan da da link pošto ga je on jedva dobio...sorry

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
emm...nema ga za skinut...barem ne još...to je kolega matija nabavio pa ako je voljan da da link pošto ga je on jedva dobio...sorry

znam da nema...zato i pitam....ma nema veze onda....
bude se već nekad dal skinuti...

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
Ja vas fakat ne kuzim
ZAKEJ CITIRATE SLIKE ZAKEJ???
I onda se cudite i bunite kad vam neko nekaj veli il kad admin zakljuca temu

Na vrh