• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

K

karlo321

Guest
Ja ganjam G 25 u zadnje vrijeme... Malo je offtopic, ali kupujem ga polovnog, možeš mi reći na šta da pripazim prilikom kupnje ?

Hvala

prvo, a donekle i jedino sto moras pitat jel radi force feedback... ti volani su skoro ne poderivi, koliko ja znam... ja nisam nikad sa svojim imo problema. jedino sto mi se dogodilo da se potenciometri zaprljaju (malo prasine navuku) pa znaju malo flickat u igri tj. recimo ne mozes ravnomjerno drzat gas, nego malo zna poskakivat... al to nije niki problem, 2 min posla... samo otvoris pedale, obrises prasinu, strcnes malo WD-40 i dalje si opet miran :)
eto kazem, moj je 5 god star i sve radi ko prvog dana ;) ja svoj cak razmisljam prodati, al nekako mi zao :D

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
petrovo selo.... :D
a sto se tice volana... skupite si ti i buraz para pa ubudite neki G25 ili G27 :)
ja svoj imam 5god i radi kao prvog dana kad sam ga kupio :)

eto i blizu smo jedan drugom.

to bi bio genius g 25/27 ili neka dr.marka?

koliko si ga platio kad si ga kupovao novoga??

pardon,nije genius nego logitech,sad sam vidio.
to i košta,zato vrijede...

Posljednje uređivanje:
K

karlo321

Guest
eto i blizu smo jedan drugom.

to bi bio genius g 25/27 ili neka dr.marka?

koliko si ga platio kad si ga kupovao novoga??

pardon,nije genius nego logitech,sad sam vidio.
to i košta,zato vrijede...

ja sam recimo imo srece... G25 kad sam ga ja kupovao je bio oko 2500kn... al taman se tad vemil zatvaro i bili popusti *ebacki... ja ga novog kupio za 900kn :)
a vjeruj da neces pozalit ako uzmes taj volan... nece ti bit zao ni lipe potroseno na njega... sad mozes i g27 novi uzet za 1700kn... al g25 polovni bi ti bio super :)

K

karlo321

Guest
jel postoji rijesenje za problem pri povezivanju na server... bratic ne moze na moj server nikako, dok ja na njegov upanem bez problema... a necak ide na moj server i radi mu iako ima net preko usranog sticka??? otvorio sam portove, probao ukljucit i iskljucit UPnP, promijenit portove pri kreiranju servera... i ne, nece nikako... obojica imamo isti net T-srot, tak da nisu neke razlike u brzini i to? sta ima neka caka ili?

T

tomi89

Guest
??

Jel igra tko multiplayer pa da mu se pridruzim,da neakvu
Hrvatsku farmu napravimo?

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Javljajte mi se vi koji imate originalan FS... Ja sam sebi uzeo od "Key 4 game" pa da zaigramo :)

T

tomi89

Guest
MP

Javljajte mi se vi koji imate originalan FS... Ja sam sebi uzeo od "Key 4 game" pa da zaigramo :)

i ja sam od toga isto uzeo.. pa sad ako cemo igrat? da se nekako dog?

K

karlo321

Guest
ja sam vec krenuo multi sa necakom i jos nekim momcima... ako hocete, mozemo probat nastavit ovdje gdje sam stao... al jedino sto imam dosta modova koje trebate stavit ako ce te samnom igrat :)

F

franja

Guest
Ma gdje su svi nestali, jel izašo taj Agrar Simulator 2013 ili još naganjate ls13

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
normalno ga igramo ls 13...
ja se prebacio opet na 11 dok ne izadju neki dobri poljski modovi i mape

K

karlo321

Guest
da su bar napravili u FS13 onakvo oranje, tragovi kotaca da se poznaju i jos neke sitnice kao u agraru... ihh nebi silazio s kompa :D

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Ma gdje su svi nestali, jel izašo taj Agrar Simulator 2013 ili još naganjate ls13
Izasao je ali da ti pravo kazem...nevrijedi skidanja....nije nikako napravljen...ima previse bugova. A i modeli nisu bas nesto napravljeni. To je barem moje misljenje.

K

karlo321

Guest
jel zna neko tu konvertirati modove od ls-a 2011???

znam ja... al nije bas da se to isplati radit, jer vecina modova ili ne radi kako treba ili ne radi nikako... do sad sam uspio konvertirat 3-4 moda kaji valjaju :(

jel ima neko kojeg dzonija 9000 serije? bilo kojeg...

F

franja

Guest
haa veliš nevredi ni skidat agrar...
da da vecina traktora kaj sam skinul "divlji su" ili kamera skace uokolo!!!
eee kad bi spojili ls,agrar i johb deer a... to bi bilo nešto

Matija6

Član
Tu od
12 Stu 2010
Poruka
54
ehhehe sve se plavi
farmingsimulator2013gamc.jpg

NH/ford 8970 TM 175 NH T7030 PF NH t7070 BP TG 285 PF i TG 285 sa duplim kotaćima
ali sad je meni kost na mestu :mrgreen::mrgreen:
farmingsimulator2013gamu.jpg

sad kad budem imal vremena ide on u 155 sa FULL opremom :vragek:

Posljednje uređivanje:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
stigli novi zekani u dvoriste :D

zetor 7745,5245,6211,8011,proxima 85 :mrgreen: