• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
pa taj key se redeema na steamu i skine se igra, isto tako sam ja kupio FIFA-u 13 i dobio sam samo key koji sam unio na origin i skinuo sam igru i normalno radi online...a box verzija je za one koje baš žele DVD i kutiju..
O tome sam ja mislio ali nisam bio siguran kao sto sam vec napisao. Samo cudi me kako tako jeftino. Hvala na odgovoru.

K

karlo321

Guest
O tome sam ja mislio ali nisam bio siguran kao sto sam vec napisao. Samo cudi me kako tako jeftino. Hvala na odgovoru.

pa to ti i ja govorim... vec sam napiso da NE dobijes kutiju... dobijes key za steam... a i sto ce mi kutija... mozda neko to zeli, ali ja imam kutiju od 2011 i samo skuplja prasinu bez veze... a i 140kn manje platit nesto nije mala razlika... kupio sam 3x FS2013 (braticu, necaku i sebi) i sve radi kao sat... također sam kod njega prije jos kupio BF3 premium (origin) i dok je svugdje bio po 300+kn ja sam kod njega kupio za 270 :) plus toga uplatim pare (ako je u PBZ on odmah vidi uplatu) i key stigne kroz pola sata-sat :)

edit: ovo goci sto kazes za mail... nista od toga, kad igru imam vec dobrih 10 dana :)

Posljednje uređivanje:

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
pa to ti i ja govorim... vec sam napiso da NE dobijes kutiju... dobijes key za steam... a i sto ce mi kutija... mozda neko to zeli, ali ja imam kutiju od 2011 i samo skuplja prasinu bez veze... a i 140kn manje platit nesto nije mala razlika... kupio sam 3x FS2013 (braticu, necaku i sebi) i sve radi kao sat... također sam kod njega prije jos kupio BF3 premium (origin) i dok je svugdje bio po 300+kn ja sam kod njega kupio za 270 :) plus toga uplatim pare (ako je u PBZ on odmah vidi uplatu) i key stigne kroz pola sata-sat :)

edit: ovo goci sto kazes za mail... nista od toga, kad igru imam vec dobrih 10 dana :)
Moja isprika...nisam znao da to tako ide preko steama....a to za mail sam govorio za taj cd key.

K

karlo321

Guest
Moja isprika...nisam znao da to tako ide preko steama....a to za mail sam govorio za taj cd key.

znam, nego sam ti samo htio rec da znam o cem se radi jer sam vec kupio tamo igru... a sto se tice boxa, ja sam FS11 dobio od cure iz njemacke, pazi, tamo je bila 115kn :) a i to sto dobijem kutiju, i tako je samo jednom instaliram i onda kupi prasinu do sljedece upotrebe :/ zato sam sad ovdje uzeo, jer mi box samo smeta pune su mi ladice cd-a a i 140kn jeftinije hmm...

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Ja ću također od njega naručiti...

Ovih dana, kaže ako kupujem 2 ili više dobije se i popust :)

K

karlo321

Guest
Ja ću također od njega naručiti...

Ovih dana, kaže ako kupujem 2 ili više dobije se i popust :)

navodno... ja uzeo 3 + ETS2 :D pravo me jeftino ispalo :)

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
trebao bih malu pomoć...

kako namjestiti kontrole za volan u ETS 2??

bio mi je prihvatio neke postavke,a neke neće i onda odjednom se sve nešto zblesiralo i sad neradi ama baš ništa,niti lijevo niti desno.
papučice za gas/kočnicu mi nije htijelo ni prihvatiti,kao neprepoznaje ju.
sve je na usb priključak...

ako netko zna molio bih na pomoći...

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
trebao bih malu pomoć...

kako namjestiti kontrole za volan u ETS 2??

bio mi je prihvatio neke postavke,a neke neće i onda odjednom se sve nešto zblesiralo i sad neradi ama baš ništa,niti lijevo niti desno.
papučice za gas/kočnicu mi nije htijelo ni prihvatiti,kao neprepoznaje ju.
sve je na usb priključak...

ako netko zna molio bih na pomoći...

pa u opcijama imas sve...

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
znam i po njima sam sve i radio,ali neće i neće.

neznam jel bi bila greška u samom volanu,ali nebi trebalo jer je novi,brat ga danas kupio.

hmmmmm...neam pojma,moj bratic je kupio volan i njemu radi sve normalno

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,390
Neznam kak je ako imate XP, ali ko ima W7 odite
na upravljačku i onda pod uređaje i pisače
i nađite volan tu pa provjerite jel sve radi kak se spada ako možete.

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
znam i po njima sam sve i radio,ali neće i neće.

neznam jel bi bila greška u samom volanu,ali nebi trebalo jer je novi,brat ga danas kupio.

ovo kaj ti je Antonio rekel...i odeš u igrici na postavke...pogledaj jel ti je stavljeno na volan...ako nije stavi na volan...sve ti je već namješteno...izađeš iz igrice uštekaš volan ako već nisi upališ igru i probaj igrat i trebalo bi radit

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
imam win 7. postavio sam ja na volan,namjestio brzine,ali mi neće da prihvati gas/kočnicu,nezz zašto.

kažem vam,bio sam krenuo igrati sa volanom,normalno skretalo i šaltao brzine,bez papučica i odjednom se sve zblesiralo i nebi više namjestio postavke da se okrenem naopako...

to je brat kupio za 150 kn u kauflandu,da nije sad kupio mačka u vreći pa da je greška u njemu samom...ako je jbt ću im sve po spisku.

K

karlo321

Guest
imam win 7. postavio sam ja na volan,namjestio brzine,ali mi neće da prihvati gas/kočnicu,nezz zašto.

kažem vam,bio sam krenuo igrati sa volanom,normalno skretalo i šaltao brzine,bez papučica i odjednom se sve zblesiralo i nebi više namjestio postavke da se okrenem naopako...

to je brat kupio za 150 kn u kauflandu,da nije sad kupio mačka u vreći pa da je greška u njemu samom...ako je jbt ću im sve po spisku.

neznam koja je vrsta volana... logitech ima svoje profajlere pa se tamo mora postavit combined pedals... neznam... najbolje ti je volan isprobat na nekoj drugoj igri :)
btw vidim da si iz nove gradiske, mozda se znamo?

matija0001

Novi član
Tu od
21 Lis 2010
Poruka
1
neznam koja je vrsta volana... logitech ima svoje profajlere pa se tamo mora postavit combined pedals... neznam... najbolje ti je volan isprobat na nekoj drugoj igri :)
btw vidim da si iz nove gradiske, mozda se znamo?

točnije iz orubice sam,a ti??

ma vratio ga je brat u kaufland,dobio pare nazad i dobro.

vidit ću negdije drugdje. ovo je bila neka žnj marka pa je koliko para toliko muzike,moja predpostavka :)

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Izasao je Agrar Simulator 2013.

https://www.amazon.de/dp/B009KITC7K...iveASIN=B009KITC7K&adid=0257YNTGR2Z6XP6DK1M1&

Evo par videa.

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=we_yZjsXk6U&feature=channel&list=UL[/YT] [YT]http://www.youtube.com/watch?v=pwvbwotReJg&feature=channel&list=UL[/YT]

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=QSjbNurrXQw&feature=channel&list=UL[/YT] [YT]http://www.youtube.com/watch?v=-sli-iAsbm0&feature=channel&list=UL[/YT]

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=HBBuwKaPMHA&feature=channel&list=UL[/YT]

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=9gQnBrEdaTs[/YT] [YT]http://www.youtube.com/watch?v=N7Uz1FJ2lOk[/YT]

Sad kad sam pogledao ove video zapise...pa i nije me bas nesto ocarala igra...nit su modeli bas nesto napravljeni...nit texture nit skripte...i dalje je FS moj izbor...doci ce i on na svoje u iducem nastavku.

Posljednje uređivanje:
K

karlo321

Guest
točnije iz orubice sam,a ti??

ma vratio ga je brat u kaufland,dobio pare nazad i dobro.

vidit ću negdije drugdje. ovo je bila neka žnj marka pa je koliko para toliko muzike,moja predpostavka :)

petrovo selo.... :D
a sto se tice volana... skupite si ti i buraz para pa ubudite neki G25 ili G27 :)
ja svoj imam 5god i radi kao prvog dana kad sam ga kupio :)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Ja ganjam G 25 u zadnje vrijeme... Malo je offtopic, ali kupujem ga polovnog, možeš mi reći na šta da pripazim prilikom kupnje ?

Hvala

Na vrh