Petretic549
Dobro znana faca
- Tu od
- 19 Lis 2011
- Poruka
- 1,456
može li mi netko poslati NH TG285 na mail kristian.sargac@gmail.com jer onaj link više ne radi
imaš par stranica unatrag matija6 je stavio link :madmana:
može li mi netko poslati NH TG285 na mail kristian.sargac@gmail.com jer onaj link više ne radi
imaš par stranica unatrag matija6 je stavio link :madmana:
dečki jel mi moze ko poslat micromap edited by pjurgelj jer link više ne radi?
ako moze saljite na stef.hrzic@gmail.com
puno hvala unaprijed!!!
da trebo bih
Ipak je crovortex nabavio fs 2013
http://www.crovortex.com/webshop/igra-8093-Farming_Simulator_2013.html
A jesi direkt preko steama ili preko onog lika na faceu sto su decki objavili na prijasnjoj stranici. Ak je to sa facea tu dobijes samo cd key.wtf???? 250kn... ko da je od zlata... ja uzeo za 120kn preko steama, sad jos cijena pala na 110... crovortex je inace malo pre skup
A jesi direkt preko steama ili preko onog lika na faceu sto su decki objavili na prijasnjoj stranici. Ak je to sa facea tu dobijes samo cd key.
Koliko sam ja skuzio on prodaje samo cd keyeve...ne komplet igru sa cd-eom i kutijom. Zato toliko i kosta.preko onog lika na fejsu... i igra mi je na steamu!
Koliko sam ja skuzio on prodaje samo cd keyeve...ne komplet igru sa cd-eom i kutijom. Zato toliko i kosta.
Evo sto ti pise.
Izaberete igru -> Kontaktirate me -> Uplatite novce -> Vaše novce proslijeđujem do dobavljača -> Dobivam key od dobavljača -> Dobiveni Key šaljem Vama na email.
Koliko sam ja opet skuzio...to preko facea...tu nedobijes ni kutiju ni igru...dobijes samo cd key....a na cro vorexu je sada drugacije...mozes kupiti i u kutiji a i direkt skinuti igru od njih.pa ne dobijes kutiju... ja sam dobio igru na steamu... a zasto u crovortexu pise da nakon kupnje dobijes link za download??
To sam neki dan vidio da je tisak media nabavila. Al ovo sto on prica to je samo cd key. Nema igre...nema kutije...zbog toga i je tolika cijena...Mnoge ljude to zbuni pa misle da ce dobiti i link da skinu igru....mozda ja i grijesim ali tako ispada....neznam jel doticni upoznat sa tim...no vidjet cemo kad dobije mail.kod nas u karlovcu u tisak medii i imaju fs 2013 al samo je 220kn
Koliko sam ja opet skuzio...to preko facea...tu nedobijes ni kutiju ni igru...dobijes samo cd key....a na cro vorexu je sada drugacije...mozes kupiti i u kutiji a i direkt skinuti igru od njih.
Sto nekuzis ovdje: Dobivam key od dobavljača -> Dobiveni Key šaljem Vama na email.
Nigdje nepise da se dobije igra...samo cd key. Uostalom..vidjet ces.
Jedino ako taj key nece sluziti da se skine igra sa steama...da dokazes da si kupio....u sto sumnjam.