K
karlo321
Guest
Tino kak si ti složil taj multiplayer i desi nabavio original ?:
imas link za original na prethodnoj strani... a MP se lako slozi, samo se pridruzis serveru ili hostas server i gotovo, nije nikakav problem
Tino kak si ti složil taj multiplayer i desi nabavio original ?:
Pozdrav. zanima me konkretno kod fs 2011 nemogu nikako ubaciti english pack patch. kad krenem instalirati patc kaze mi da da igrica (english) nije instalirana ?!
znali netko što bi bilo? hvala
Ja ništ, ali balavec veli da ima plužič za njega, ja sam tu samo da bi pokušal njegove želje, pomoču vas, sprovesti u djelo.a i sta ces radit s njim? vuc praznu auto prikolicu po mapi? a i ovako ga nije lako napravit, a konvertirat ga treba znat... ja i sto znam konvertirat, znam samo ove obicne traktore, ovi zglobni uglavnom ne rade i imaju puno bugova, tak da nema smisla
momci jel netko prati statisticki urod po hektaru?
ja sam imao jucer 79315 jedinica po hektaru krumpira, prihranio sam sam sa tekucim stajnjakom, gnojavkom, pa me zanima jel mozda netko mjerio sa spricanjem ili umjetnim gnojivom, pa da vimo ima li razlike?
sada sijem kukuruz, pa necu jos tjedan dana doci ponovno do krumpira, pa eto da znam jel da ostajem pri istom ili da mjenjam nacin prihrane!? pozz
Dećkiiiiiiiiiii oče ko z menom igrat ? ja nabavio org danas u tisak medii 190kn i malo je štekalo kod logiranja al sad dalje radi super onda oče ko zaigrat il kako da ja vas nađem sa multiplayer ?? mapa bi bila ona original
tesko da mozes koga uhvatit... ja msm da nikad nisam naiso na jedan nas server... moras se bas dogovorit s ekipom pa onda perjati
nego vidim jednu zanimljivost...
http://www.ulule.com/farming-simulator/
izgleda da zele "uvesti" dedicated servere... sto znaci da bi serveri mogli bit otvoreni 24/7 i kad ja napravim server nebi uopce morao bit u igri, a svi bi se mogli pridruzit to bi bilo interesantno, pa napravit neku nasu farmu i drzat server stalno otvoren i kad god netko ima volje igrat slobodno uđe... znate, ono kao serveri za call of duty battlefield i to...
Dećkiiiiiiiiiii oče ko z menom igrat ? ja nabavio org danas u tisak medii 190kn i malo je štekalo kod logiranja al sad dalje radi super onda oče ko zaigrat il kako da ja vas nađem sa multiplayer ?? mapa bi bila ona original
i onda ti naiđe neki idiot pa ti celu farmu razbaca...
Petretić, dodaj me na fb, ima nas 3 i ti bi bio červrti igrač, dodaj me, pa ćemo se dogovoriti !
https://www.facebook.com/ekky7