• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
goci1990 kaže:

e baš to ! samo da imaš one scripte da se zakvači ...... ! original posao ti si već expert u tome ! ide ti super sa kombajnom ! ja sam malo probao raditi a nacrtam s jedne strane i od zada i krenem na drugu stranu i onda sve zbrljam ....

J

John Deere 3650

Guest
dečki imam problem..instalirao sam windows 7 i traži mi neki sheader model 2.0....šta je to i kako narediti..odgovorite

J

johndeer4440

Guest
goci1990 kaže:
CHlas kaže:
E OVAKO ! POŠTO I IMAŠ TAJ PROGRAM ZA NAPRAVITI MODOVE JE LI BI MI MOGAO ATI LINK ???
Stavit cu link tjekom veceri.
CHlas kaže:
I AKO NIJE PROBLEM DA NAPRAVIŠ ONO ZA ŠLJEPANJE ( ONO KADA SE AUTOBUSI I KAMIONI ) ŠLJEPAJU .... ŽELJEZNO ... KADA NAM TRAKTOR ZAGLAVI DA IMAMO S ČIME IZVUĆI !!!!
Mogu ja to napraviti, ali ako ti to zakvacis za traktor ili nesto drugo, to bi gadno izgledalo jer bi strsilo ispred. Jedino da je napraviti u obliku zgloba ali za to trebaju napraviti scripte a ja ti to neznam. Nadam se da me kuzis sta hocu reci.
pozz ja sam ovde novi mogao bi napravit jednu ravnu cjev ili tako nesto i da se kaci kao prikolica za kamion i za traktor/pozz

J

johndeer4440

Guest
i zabiravio sam vas pitat koje mape koristite ja sam koristio k farm ali posle nekih dan igranja pocne me izbacivati iz igre molim vas recite u cemu je problem i stavite neki linkove od mapa koje vi koristi te

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
4fun kaže:
kako se mjenja kamera u giants editoru (kut gledanja)
Na strojevima se mjenja tako da otvoris taj mod u GE i sa strane imas prozor ( Iznad pise scenegraph ) ,u njemu ti se nalaze svi podaci o tom modelu. Obicno ima Outdoor camera i indoor camera. Kliknes na jedno od tog dvoje i pojavit ce ti se krug sa crvenom, plavom i zelenom strelicom. Pomocu tih strelica podesavas kameru.

4

4fun

Guest
a ne kužiš me. mislio sam na mapu kad otvoriš u giants editoru kako možeš gledat odozgora sastrane iz svih kutova

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Tako reci. Stisni Ctrl i Alt zajedno al one na lijevoj strani tipkovnice( Moras ih drzati dok sa misem mices )i onda sa lijevom tipkom misa ides lijevo, desno a sa desnom gore, dolje.

J

johndeer4440

Guest
zasto me izbacuje posle nekih dan dva igranja sa mapom k farm.koje vi mape koristite i ako moze da stavite linkove za skidanje nekih traktora prikolica i dr.

4

4fun

Guest
off topic: igra možda tko call of duty 4

skinuo sam igru i nemam točan cd key ako tko možda ima molim vas da pošalj na pp

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ljudovi iiii ! ako bude za ls 10 da se serveri moradnu praviti ! ja želim s nekom ekipom biti admin ( administrator ) samo neznam kako bismo sredili za plaćanje !!!!!!!!

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Nije problem. Dogovorimo se nas par i stvar rijesena, ali jos moramo vidit sta ce biti. Igra tek izlazi u 3 ili 4 mjesecu.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
goci1990 kaže:
Nije problem. Dogovorimo se nas par i stvar rijesena, ali jos moramo vidit sta ce biti. Igra tek izlazi u 3 ili 4 mjesecu.

to znam ... sve to ali samo ja bih htio biti admin na bilo kojem serveru !!!!i eto samo nezz kako i koliko !

D

dgeceg

Guest
zbog čega meni na posijanom polju pola je prazno, nije ništa naraslo, jel prije sijanja treba pognojiti zemlju?i jel treba špricat?

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
a to ja nezzz .... tako je i meni pa eto sijem travu pa siliram kukuruz .....

goci ! kako ide onaj kombajn ??? imal fotki ?

D

dgeceg

Guest
stavio sam dosta novih modova, i kad hoću pokrenut igricu sve mi se zacrni i nemogu uć unutra, jel su to krivi neki modovi?

Najnoviji postovi

Na vrh