• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

L

Luka.

Guest
BELORUS kaže:
graficka nvidia riva tnt2 model 64 ram 512, koju igricu da skinem sa neta da mi radi zbog losije grafike i da ima neke veze sa poljoprivredom ima li tako nesto???????? :scratch :scratch
jonh deer drive green ili john deere american farmer to če ti raditi

B

BELORUS

Guest
probo sam ja sa john deere drive green neradi mi, a jel imas ti neki sajt da skinem john deere american farmer deluxe....

L

Luka.

Guest
BELORUS kaže:
probo sam ja sa john deere drive green neradi mi, a jel imas ti neki sajt da skinem john deere american farmer deluxe....
ja sam samo igro john deere american farmer (stari) ali to imam negdje na cd-u sory

M

masseyferguson

Guest
e ljudi, sretan vam Božić!!! zanima me kako mogu okretati kameru u giants editoru, jer kad ubacim npr. ono za bale kipat pojavi mi se, ali ga nevidim na tom dijelu mape. ja bi se onda trebo okrenuti da to vidim, a ne kužim kako se uopće micati po mapi. heeeelp

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
masseyferguson kaže:
e ljudi, sretan vam Božić!!! zanima me kako mogu okretati kameru u giants editoru, jer kad ubacim npr. ono za bale kipat pojavi mi se, ali ga nevidim na tom dijelu mape. ja bi se onda trebo okrenuti da to vidim, a ne kužim kako se uopće micati po mapi. heeeelp
stisneš tipku alt,pa zatim :stisneš ljevu tipku na mišu i okrečeš kameru po volji,a kad stisneš desnu tipku na mišu onda si udaljavaš ili približavaš sliku

M

masseyferguson

Guest
brzimedvedicka kaže:
masseyferguson kaže:
stisneš tipku alt,pa zatim :stisneš ljevu tipku na mišu i okrečeš kameru po volji,a kad stisneš desnu tipku na mišu onda si udaljavaš ili približavaš sliku

zahvaljujem na pomoći ;)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Ferđolinac kaže:
Evo trailer, na videu minuta 1:10 vidi se da ima multiplayer, traktor vozi pokraj kombajna!

http://www.youtube.com/watch?v=EllNTJH2U7c

ja nezz šta vi vidite da je multiplayer ????? kombajna stavi da ide automatski a ti odma pored njega pa lijpo ti istresa ... možda nisi nikad ali eto kada igraš ls ! i kada piše da možeš slovo "h" stisnuti pa probaj pa sam ugledaj !

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
AAAAuuuuuuuuuuuuuttttttttttttttttttopppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllooooooooooooooooooootttttttttttttttt

L

Luka.

Guest
ja imam jedno pitanjce u vezi auto pilota
naime kada stavim auto pilot na neku veliku parcelu kombbajn mi požanje nekih 10m i onda se okreče kako podesiti da bude išo do kraja parcele?? hvala

L

Luka.

Guest
brzimedvedicka kaže:
uključi autopilot ali kombajn pošalji po širini,ne po dužini
sve to uradim ali mi se javi jedan drugi problem kad dođe do kraja zemlje okrene se i ide natrag

L

Luka.

Guest
traktor dođe do kraja parcele . okrene se tj stane tamo di mora npr sijati i umijesto da ide naprijed ide unatrag

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
Luka. kaže:
traktor dođe do kraja parcele . okrene se tj stane tamo di mora npr sijati i umijesto da ide naprijed ide unatrag
to se i meni dogačalo kad sam priključio velike sijačice,recimo one po 15 metara,ima negdje di su modovi nadogradnja autopiloto i onda bi trebalo biti bolje

Najnoviji postovi

Na vrh