• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

M

masseyferguson

Guest
johndeer4440 kaže:
e pozz svima treba mi neka mapa aj molim vas dajte neka predloge

ja imam neku sa 14 vrsta usjeva...stvarno je odlična mapa...

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
johndeer4440 kaže:
MATO13 kaže:
deckovi ima li mozda neko link za download za ovo http://www.youtube.com/watch?v=aMoNskxP ... r_embedded
imaš link s desne strane na you tubeu
znam ali se nesto nemogu registrirat na ls portal. aj vidite pa mi dajte molim vas treba mi taj link pliz...[/quote
možeš se registrirat bez pardona,ja sam se registriro pred par mjeseci i sve radi ok,jedino ak si isprobljavao jučer.nije radio jedno 2 sata.
http://www.lsportal.hu/usersettings.php ideš tu i regaj se

J

johndeer4440

Guest
probo sam ali nece da mi posalje aktivacioni email ajd daj link molim te..........znas kako je kad nemozes igrat ls zlo

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
johndeer4440 kaže:
probo sam ali nece da mi posalje aktivacioni email ajd daj link molim te..........znas kako je kad nemozes igrat ls zlo
jel si sve ispunio kaj te pita,ak jesi dobit češ na e-mail poruku i tam aktiviraš

J

johndeer4440

Guest
brzimedvedicka kaže:
johndeer4440 kaže:
jel si sve ispunio kaj te pita,ak jesi dobit češ na e-mail poruku i tam aktiviraš
a moram preko novog email aj daj link registrovacu se kad napravim email adresu novu

4

4fun

Guest
evo registrirao sam se na ls-portal.hu ali nije mi jasno što treba kliknut za skidanje moda ili mape
može pomoć?

J

johndeer4440

Guest
ma nece nemogu se registrirat ajde dajte link molim vas samo dajte link sta vam je tesko

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
4fun kaže:
evo registrirao sam se na ls-portal.hu ali nije mi jasno što treba kliknut za skidanje moda ili mape
može pomoć?

evo vraćam ! LIJEVO IMAŠ SVAŠTA I STISNEŠ DOWNLOAD I ONDA OTVORI PODNASLOVE ( PRIKOLICE TRAKTORE .. ) I KAD SE POJAVI STISNEŠ NA SLOVA ISPOD SLIKE I ONDA U AKCIJU "!

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
johndeer4440 kaže:
ma nece nemogu se registrirat ajde dajte link molim vas samo dajte link sta vam je tesko
nerazumijem zakaj se nemreš registrirati a evo lega -4fun- se uspio regati
ajd pošaljem ti link od neke mape

4

4fun

Guest
hvala ti si legenda :)

za registraciju probaj pogledat tam na vremensku zonu ono -1 +1 sat

Najnoviji postovi

Na vrh