• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
markozivkov kaže:
to je prikolica plave boje ima je na sajtu http://www.ls-mod.dzs.pl ja sam je skinuo sa tog sajta ali nema sifru da se raspakuje a nasao sam je i na http://www.lss2009.wbs.cz ali je tamo ta prikolica mala. molio bih vas ako imate taj mod prikolice ili bar sifru za raspakivanje te velike prikolice czeska da postavi hvala
nikakve ti šifre za raspakiravanje netrebaju.jednostavno načeš u nojim dokumentima,my games,mods i tam staviš tu prikolicu.ništ nemoras raspakiravati

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Bobo kaže:
Nego... da se i ja ubacim malo u ovu temu, kojoj nisam bas cest gost...

Ispricavam se ako je objavljeno, al po mojim saznanjima Gold Edition je trebao 6. izaci u prodaju... Jel ga netko ima ili mozda neki torrent link za njega il nesto slicno... Modova mi pun kufer, a taman sam ubacio ono sto u Gold Editionu ima i sto mi je falilo: Veliki gruber i sijacica.

slušaj bobo ! Skini sebi ls 09 ako oćeš ! a uskoro izlazi ls 2010 sa multiplayerom ! ako ti treba stranica za modove javi ! a gold edition ti je isto kao ls 09 a još nema za skinit koliko znam !! a ls2010 treba da izađe u 4. mjesecu kao i ls 09 !

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
ja imam gold edition al nemam cd key. mogu vam poslati. Usput, jel zna netko da li ima u HR negdje kupiti original igru

M

markozivkov

Guest
E LJUDI DALI POSTOJI VUCNI KOMBAJN ZA KUKURUZ ONAJ STO SE PRIKAZI ZA TRAKTOR AKO POSTOJI MOLIO BIH DA POSTAVITE LINK

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
markozivkov kaže:
E LJUDI DALI POSTOJI VUCNI KOMBAJN ZA KUKURUZ ONAJ STO SE PRIKAZI ZA TRAKTOR AKO POSTOJI MOLIO BIH DA POSTAVITE LINK
nepostoji

M

markozivkov

Guest
A DALI NEKO OD VAS KOJI STE REGISTROVANI NA OVOM SAJTU ZNA DA NAPRAVI MOD ZA VUCNI KOMBAJN ZA KUKURUZ I AKO ZNA DALI BIH MOGAO NAPRAVITI

U

ursus4514

Guest
goci1990 kaže:
ja imam gold edition al nemam cd key. mogu vam poslati. Usput, jel zna netko da li ima u HR negdje kupiti original igru
Goci kako bi mi mogo to poslat jel mos dignit na rapid ili tako nesta???

M

markozivkov

Guest
A DALI POSTOJI SAJLA ZA SLEPANJE KADA SE NPR.JA ZAGLAVIM DA MOGU DA GA IZVUCEM SA DRUGIM TRAKTOROM A AKO POSTOJI MOLIO BIH DA POSTAVITE LINK ZA TAJ MOD

B

Bobo

Guest
Goci, koliko je "tezak" gold edition? Imam mail na yahoo serveru, al mislim da preko 10mb u komadu ne moze primiti. Bilo bi najbolje da to dignes na rapidshare, ili napises odakle si skinuo pa da skinemo i mi ;)

Inace, imam LS09 eng, crackiran, full ispravan, radi ko lud. Modovi mi se ne svidjaju kao takvi, jer koji god da skinem, svi imaju cjenu 1. pa to moram prepravljati u realnije cifre, jer je u najmanju ruku glupo kad imas sve za besplatno i samo radis besciljno... ja sam na fer nacin dogurao da kupim velikog fendta, kombajn, prikolice, jedino sto sam skinuo je lemken gruber i sijacica za 936. nerealno je da 836 radi s 3m gruberom ;) I za punjenje sijacice kupio Fliegl pretovarku, jer drugacije ne ide.

Gold edition u sebi vec ima i veci gruber i sijacicu, i sto je najbitnije, mogu se mjenjati komande iz menija, a ne da moram "hakirati" po igrici, jer prednji utovarivac je sve, samo ne logican ;)

tako da, Gold edition mi je ko kec na 11 dok 2010 ne izadje ;)

J

johndeer4440

Guest
e jel izasla minimap ajde ako je a trebalo bi da je stavite link......ima mozda neko activation key za ls gold

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,416
ursus4514 kaže:
goci1990 kaže:
pa kupi original igru preko neta...kartica i kupi....

U

ursus4514

Guest
Mistick42 kaže:
ursus4514 kaže:
goci1990 kaže:
pa kupi original igru preko neta...kartica i kupi....

A zasto bi kupovo kada mogu negdje downloadirat??

B

Bobo

Guest
goci1990 kaže:
Gold edition ima 120 mb. Neznam sad odakle sam skinuo al stavit cu na uploaded pa cu postavit link tjekom veceri. Evo vam link http://ul.to/tvostq

Covjek lijepo postavi link, ti opet gnjavis... Suti i skidaj, dok se link nije "ohladio" ;)

Najnoviji postovi

Na vrh