• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

M

masseyferguson

Guest
jel mi neko može dat link za onu ruku za drva utovarivat i odma stroj s kojim se to može...ko ono što ima u k-farm mapi

4

4fun

Guest
jel postoji neki mod s kojim se mogu drva pilit il nekaj u tom smislu?

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ja mislim da ne postoji ........... ali ko zna ? na ls portalu još nije došlo ! a ja koliko sam vidio ! u novoj mapi minimap ! ćete dobit i pakovanje modova ( aviona )

tako barem ja mislim .........

M

motocross99

Guest
kak se skidaju modovi..ja imam mod za krave i to..al kak da skinem neke druge malo bolje

4

4fun

Guest
samo da taj avion može poletit bez piste jer moj komp može primat manje mape do 60 mb zbog grafike i procesora

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
4fun kaže:
samo da taj avion može poletit bez piste jer moj komp može primat manje mape do 60 mb zbog grafike i procesora

Ja ti predlažem da lijepo uzmeš onu prvu mapu ! šta se dobije ! i onda nađeš ravninu i tamo poletiš !

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
jel se išta čuje za ls 2010 ! ????????

jel se itko dogovara da kupimo server i da ga zaključamo pa da nas bude nekoliko admina ( ja bih volio biti ) da se dogovrotimo za mjesečnu cijenu ............................................... ! ja predlažem da server zaključamo i samo s ove ovdje teme postamo kod i deremo samo mi bez stranaca !

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
CHlas kaže:
jel se išta čuje za ls 2010 ! ????????

jel se itko dogovara da kupimo server i da ga zaključamo pa da nas bude nekoliko admina ( ja bih volio biti ) da se dogovrotimo za mjesečnu cijenu ............................................... ! ja predlažem da server zaključamo i samo s ove ovdje teme postamo kod i deremo samo mi bez stranaca !
ja bi se isto priključio na taj server ak bi se kaj slagalo

4

4fun

Guest
jel postoji neki mod u stilu tarupa za slamu ili sjećka ali prikljućak za traktor
trebi mi jer nema na kombajnu a ne želim ga mijenjat

M

markozivkov

Guest
LJUDI DALI IMA NEKO MOD ZAPRIKOLICU CZESKA I GDE BIH MOGAO DA NADJEM NEKI SAJT ZA DOWNLOAD MOD PACK-OVA ZA Landwirtschafts-Simulator 2009 UNAPRED HVALA

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
markozivkov kaže:
LJUDI DALI IMA NEKO MOD ZAPRIKOLICU CZESKA I GDE BIH MOGAO DA NADJEM NEKI SAJT ZA DOWNLOAD MOD PACK-OVA ZA Landwirtschafts-Simulator 2009 UNAPRED HVALA
malo prolistaj par stranica unazad i nači češ čuda stranica,svega imaš

B

Bobo

Guest
Nego... da se i ja ubacim malo u ovu temu, kojoj nisam bas cest gost...

Ispricavam se ako je objavljeno, al po mojim saznanjima Gold Edition je trebao 6. izaci u prodaju... Jel ga netko ima ili mozda neki torrent link za njega il nesto slicno... Modova mi pun kufer, a taman sam ubacio ono sto u Gold Editionu ima i sto mi je falilo: Veliki gruber i sijacica.

M

markozivkov

Guest
to je prikolica plave boje ima je na sajtu www.ls-mod.dzs.pl ja sam je skinuo sa tog sajta ali nema sifru da se raspakuje a nasao sam je i na www.lss2009.wbs.cz ali je tamo ta prikolica mala. molio bih vas ako imate taj mod prikolice ili bar sifru za raspakivanje te velike prikolice czeska da postavi hvala

Najnoviji postovi

Na vrh