• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
ursus4514 kaže:
goci jel imas cd key jesi uspio nac??
nemam, uzmi samo data file iz gold editiona i prebaci u svoj i imas strojeve

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
brzimedvedicka kaže:
taj dodatak gold edition ide sam na orginalnu igru ili?
ma to ti je isto samo sto dobijes neke nove strojeve

B

Bobo

Guest
Ne bih bas reko da je isto...

A problem je sto ja imam instaliran 2009 Eng i kad pokrenem instalaciju gold editiona, kazem i da nemam instaliran 1009 i nece ni pokrenut instalaciju Grrrrr.

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
Bobo kaže:
Ne bih bas reko da je isto...

A problem je sto ja imam instaliran 2009 Eng i kad pokrenem instalaciju gold editiona, kazem i da nemam instaliran 1009 i nece ni pokrenut instalaciju Grrrrr.
to se isto i meni događa

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Bobo kaže:
to morate imati njemacku verziju, ak se sjecate kad je ls09 izasao, netko je postavio link sa onih 5 rarova koje smo morali skinuti. skinite to i instalirajte pa ce vam raditi, al opet morate naci cd key

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
probajte ove cd-key
YNK4J-SFQD9-7CXLA-P8RX2-FJ7BB
HY9WA-DCFKW-8PT3R-XEML5-JQBJ9
KX2AB-ZD4KL-Y9MHB-QJTF2-8QAJ8

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
može li mi ko pomoči.znam kako pobojati tlo na mapi tj stavit travu ili zemlju i to,ali me muči kako da oko polja postavim onu visoku travu.bio bih jako zahvalan

J

John Deere 3650

Guest
goci1990 kaže:
probajte ove cd-key
YNK4J-SFQD9-7CXLA-P8RX2-FJ7BB
HY9WA-DCFKW-8PT3R-XEML5-JQBJ9
KX2AB-ZD4KL-Y9MHB-QJTF2-8QAJ8
neće ni jedan...grrrrr

Ruddy

Član
Tu od
17 Ožu 2009
Poruka
212
goci1990 kaže:
markozivkov kaže:
E LJUDI DALI POSTOJI VUCNI KOMBAJN ZA KUKURUZ ONAJ STO SE PRIKAZI ZA TRAKTOR AKO POSTOJI MOLIO BIH DA POSTAVITE LINK
nepostoji
ima takav kombajn i ja ga imam skinitog

Ruddy

Član
Tu od
17 Ožu 2009
Poruka
212
goci1990 kaže:
ursus4514 kaže:
goci jel imas cd key jesi uspio nac??
nemam, uzmi samo data file iz gold editiona i prebaci u svoj i imas strojeve
ne radi

J

johndeer4440

Guest
Ruddy kaže:
goci1990 kaže:
markozivkov kaže:
E LJUDI DALI POSTOJI VUCNI KOMBAJN ZA KUKURUZ ONAJ STO SE PRIKAZI ZA TRAKTOR AKO POSTOJI MOLIO BIH DA POSTAVITE LINK
nepostoji
ja sam vidio da ima berac ali nije bilo linka............rudy ajde daj link za taj kombajn...i ako moze adresa stranice odakle si nabavio

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
a jesu glupi oni sa hireka ! goci šta je s avionima ????' ja sam mislio da će biti sve pak a na mapi je samo postavito ništa se s njima ne moreeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z

zivkovmarko

Guest
stvarno rudy ajde postavi taj link za vucni kombajn za kukuruz i daj adresu za taj sajt

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
CHlas kaže:
a jesu glupi oni sa hireka ! goci šta je s avionima ????' ja sam mislio da će biti sve pak a na mapi je samo postavito ništa se s njima ne moreeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemam pojma sta je sa avionima, stavio sam link par stranica prije od tog aviona. otvori taj link i sve ti pise.
Ruddy kaže:
decki govore o beracu za kukuruz u klipu, aj daj link ako ima taj kombaj al mislim da si se ti zeznuo, ja znam da je netko poceo praviti al nije dovrsen.

P

pero73

Guest
e jel mi može tko preporuciti kakvu dobru mapu tako da mogu igrati na svom kompu. moj komp : grafika 256 mb ati ram 2 gb. ove ostale mi mape sve stekaju pa cak i ona standardna koje bude kada se instalira igra . ajd plizz ljudi

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
evo gocija svi sada trebamo ! ja nebih htio praviti te modove ! ehehehehe ! ....... nego šta je sa onim šta sam ja predložio za šlepanje ??? kako ide kombajn ????

otvorio sam link za avione i kažu da će uskoro imati i za nas ! ja sad nezz ništaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

L

Luka.

Guest
jel ima tko link od prikolice za gnoj ali da se prikolica može puniti??

4

4fun

Guest
ja bi isto htio radit modove samo neznam kako ubacit sliku u skecthup prema kojoj bi se radilo
meni je u planu imt traktor i tarup za slamu :D

nadam se da će biti gotovo do druge godine :lol:

Na vrh