to morate imati njemacku verziju, ak se sjecate kad je ls09 izasao, netko je postavio link sa onih 5 rarova koje smo morali skinuti. skinite to i instalirajte pa ce vam raditi, al opet morate naci cd keyBobo kaže:A problem je sto ja imam instaliran 2009 Eng i kad pokrenem instalaciju gold editiona, kazem i da nemam instaliran 1009 i nece ni pokrenut instalaciju Grrrrr.
ja sam vidio da ima berac ali nije bilo linka............rudy ajde daj link za taj kombajn...i ako moze adresa stranice odakle si nabavioRuddy kaže:
nemam pojma sta je sa avionima, stavio sam link par stranica prije od tog aviona. otvori taj link i sve ti pise.CHlas kaže:a jesu glupi oni sa hireka ! goci šta je s avionima ????' ja sam mislio da će biti sve pak a na mapi je samo postavito ništa se s njima ne moreeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
decki govore o beracu za kukuruz u klipu, aj daj link ako ima taj kombaj al mislim da si se ti zeznuo, ja znam da je netko poceo praviti al nije dovrsen.Ruddy kaže:ima takav kombajn i ja ga imam skinitog