• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

4

4fun

Guest
i kako stavljat gotove modove u program radi mjenanja boje kotaća i takvih sitnica kao što je goci napravio?
i mogu li se u tom programu radit modovi za druge igrice kao na primjer za 18wos alh ili ETS?

J

John Deere 3650

Guest
dećki jel može jednu mapu da mi stavite...nije bitno kakva je samo da je velika i da ima oko 10 vrsta žitarica...i da se lagano stavlja hvala

P

pero73

Guest
AJD PLIZZ JEL BI NETKO HTJEO DATI LINK SA MAPA DO 50 MB . POTREBNO MI JE TO JER MI OVE SVE OSTALE MAPE STEKAJU :evil:

P

pero73

Guest
AJD PLIZZ JEL BI NETKO HTJEO DATI LINK SA MAPA DO 50 MB . POTREBNO MI JE TO JER MI OVE SVE OSTALE MAPE STEKAJU :evil:

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
ursus4514 kaže:
...goci jel imas link od tog Jd-a 9630??
http://ul.to/j6mkv3

CHlas kaže:
nego šta je sa onim šta sam ja predložio za šlepanje ??? kako ide kombajn ????
otvorio sam link za avione i kažu da će uskoro imati i za nas ! ja sad nezz ništaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
od onoga za slepanje nema nista jer to treba nekako drugacije izvesti. kombajn se jos radi, trenutno je 85% toga zavrseno. sto se tice avion, ja nisam rekao da ce oni biti sad u minimapi, taj link sto sam ti stavio, jesi vidio da je taj avion drugaciji od ovih. znas koliko tu ima posla da bi se on napravio da leti. otvori taj link i tamo ti je sve napisano.

4fun kaže:
ja bi isto htio radit modove samo neznam kako ubacit sliku u skecthup prema kojoj bi se radilo
meni je u planu imt traktor i tarup za slamu :D
nadam se da će biti gotovo do druge godine :lol:
kad otvoris skp odes na FILE, tamo imas di ti pise IMPORT, klikni na to i ubci sliku

4fun kaže:
i kako stavljat gotove modove u program radi mjenanja boje kotaća i takvih sitnica kao što je goci napravio?i mogu li se u tom programu radit modovi za druge igrice kao na primjer za 18wos alh ili ETS?
to sto sam ja dodao treci kotac na jd 9630 to sam npravio u giants editoru, u njemu nemos raditi modove. a ak nesto hoces dodavati (npr, uteg ili nesto slicno) na vozilu moras taj mod prebaciti u OBJ file i onda ga otvoriti u AC3D,maya,blender,3DS max

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
brzimedvedicka kaže:
u gigants editoru na mapi
kako staviti visoku travu,recimo oko njiva
kad otvoris mapu u giantsu imas sa lijeve strane di ti pise Scenegraph, tamo nadi travu i onda ti se na desnoj strani pojavi Attributes, tamo ti pise scale X, scale y i scale Z, tamo mijenjas brojeve i podesavas kako hoces da ti bude

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
John Deere 3650 kaže:
dećki jel može jednu mapu da mi stavite...nije bitno kakva je samo da je velika i da ima oko 10 vrsta žitarica...i da se lagano stavlja hvala
pero73 kaže:
AJD PLIZZ JEL BI NETKO HTJEO DATI LINK SA MAPA DO 50 MB . POTREBNO MI JE TO JER MI OVE SVE OSTALE MAPE STEKAJU
probajte ovu, to vam je minimap low pc, za slabije kompjutere
http://uploaded.to/file/nw5waj

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
jel ima netko u planu da kupuje original LS 2010 kad bude izasao. ja bi kupio al nemam karticu, pa sam mislio da ako netko bude kupovao da naruci i za mene jednu pa bi mu ja poslao novac

P

pero73

Guest
goci1990 kaže:
John Deere 3650 kaže:
pero73 kaže:
AJD PLIZZ JEL BI NETKO HTJEO DATI LINK SA MAPA DO 50 MB . POTREBNO MI JE TO JER MI OVE SVE OSTALE MAPE STEKAJU
probajte ovu, to vam je minimap low pc, za slabije kompjutere
e goci ja nevidim nikakv link za tu mapu

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ehh .. goci ! eto ja te molim da pitaš one sa hireka kako se skripte ubacuju i prave i da li oni mogu napraviti za vuču ??? kako kombajn ? daj slika ! ....

J

johndeer4440

Guest
e jel mi mozete dat link za patch ono da otklanja greske ssamo brzo jer nemogu igrat i cd key ako treba za njega......i ako znate kako se igra ls na volan imam volan ali nece

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
goci1990 kaže:
brzimedvedicka kaže:
u gigants editoru na mapi
kako staviti visoku travu,recimo oko njiva
kad otvoris mapu u giantsu imas sa lijeve strane di ti pise Scenegraph, tamo nadi travu i onda ti se na desnoj strani pojavi Attributes, tamo ti pise scale X, scale y i scale Z, tamo mijenjas brojeve i podesavas kako hoces da ti bude
malo ču te još gnjavit.nemogu u scengraph pronači travu.našao jesam i se štelaju visine za texture layer.ali za foliage layer nemogu pronači di se štelaju visine.več se par dana s tim borim i nemogu shvatit.ja si stavim oko njive tu texturu al to je sam boja podloge.al tu travu nemogu shvatit.nejde i nejde

M

MATO13

Guest
imam jedan problem kad se očem registrirati na ls portal (kad sva polja ispunim) pojavi mi se ova poruka Külső Avatar-hoz történő hozzáférési hiba

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
CHlas kaže:
goci ! jel imaš možda link za download tog programa gdje modove praviš ??
link ti je par stranica prije.

brzimedvedicka kaže:
malo ču te još gnjavit.nemogu u scengraph pronači travu.našao jesam i se štelaju visine za texture layer.ali za foliage layer nemogu pronači di se štelaju visine.več se par dana s tim borim i nemogu shvatit.ja si stavim oko njive tu texturu al to je sam boja podloge.al tu travu nemogu shvatit.nejde i nejde
nazalost nemogu ti vise pomoci jer me giants nesto zeza, nece da mi otvara mape pa nemogu pronaci di je to.

J

johndeer4440

Guest
e ajde dajte link od onog peca da sve radi pliz cd key ako treba za taj pac

Najnoviji postovi

Na vrh