• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

M

mf1014

Guest
Dal mi moze tko objasnit kak da si složim neku mapu .... skinuo sam si a neznam je slozit ...:(
dal treba neki program za to??????????
MOLIM VASSSSSSSSS:::((

M

micevcan

Guest
eeeee decki jel mi moze ko dat link da skinem farm simulator 2009 plizz

L

Luka.

Guest
decki a da pretrazite malo temu i pronaci cete i upute za stavljanje mape i link za ls09

L

Luka.

Guest
dečki ja imam problem sa suncokretom naime nemogu ga brati isprobao sam 3 adaptera i stavio patch i nista zna možda netko šta bi to bilo?

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Luka. kaže:
dečki ja imam problem sa suncokretom naime nemogu ga brati isprobao sam 3 adaptera i stavio patch i nista zna možda netko šta bi to bilo?
a mozda da uzmes kombajn koji podrzava suncokret

B

Bobo

Guest
micevcan kaže:
joj dajte link neda mi se sad svih 108 stranica pregledat

Ne budi dosadan!

Imas linkove postavljene, i potrazi malo. Ako si pre lijen, sam si si kriv. Nisu ljudi budale 50 puta postavljati jedne te iste stvari na forum. Ako sam ja mogao prelistavati dok ne nadjem link za ENG verziju FS2009, onda mozes i ti. Ja ti garantiram da link postoji na ovoj temi, ti ga samo pronadji.

L

Luka.

Guest
goci1990 kaže:
Luka. kaže:
a mozda da uzmes kombajn koji podrzava suncokret
e vidis to nisam probao.. ali ne vijerujem da lexion 600 ne podržava suncokret u svakom slučaju hvala

B

Bobo

Guest
Sto se toga tice, mislim da si uzeo lexion 600 pack (texas). jesi li mu poukljucivao sve moguce "kerefeke" da bi uopce mogao vrsiti? Jel mozes s njim vrsiti ostale kulture, ili zeza samo suncokret?

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,411
Nemam patch pa sam stavio strojeve koji mi rade i kulture koje mogu cu obradjivati a suncokret necu jer nema patch ...ali zadovoljan sam strojevima i pogotovo sa deutzom 7807....imam minimap.....bas je zakon....

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
evo kak bi to trebalo izgledat
screenshot009z.jpg

screenshot010rp.jpg

L

Luka.

Guest
Bobo kaže:
Sto se toga tice, mislim da si uzeo lexion 600 pack (texas). jesi li mu poukljucivao sve moguce "kerefeke" da bi uopce mogao vrsiti? Jel mozes s njim vrsiti ostale kulture, ili zeza samo suncokret?
bobo nisam nista ukljucivao neznam gdje šat treba ukljucit pa bi te molio da mi obijasnis kako to ukljuciti ... radi na sve ostale kurture samo suncokret zeza

M

micevcan

Guest
please enter your product activation key
kaj mi to znaci
molim vas odgovorite

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
micevcan kaže:
please enter your product activation key
kaj mi to znaci
molim vas odgovorite
to ti znaci da ti trazi cd key od igre

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
malo si se kasno priključio temi ! gospon ! i traži sam sebi sve !¨goci ja nisam regovan na onu stranicu a tamo je njemački a njega neznam ..... ide mi loše s njim ! pa onda ništa u vezi aviona ! a kad na hirek dolaze oni modovi ??? m,eni su extra !

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
CHlas kaže:
a kad na hirek dolaze oni modovi ??? m,eni su extra !
to ti nebi znao tocno reci, mogu sutra a mogu za mjesec dana. JD 8345r sa jednim i sa duplim tockovima su gotovi, prikolica joskin je takoder gotova a 8345 sa tankom naprijed i sa gusjenicama nisu jos gotovi. al vjeruj mi da su ludnica, ovog sa jednim tockovima sam imao prilike igrati u igri i mogu ti reci da je bomba

Najnoviji postovi

Na vrh