• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

M

MASSEY115

Guest
JEL IMA ITKO KAKAV SERIAL ZA GOLD EDITION??? JA SAM PROČEŠLJAO SVE MOGUCE FORUME NEMA NIGDJE...

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
MASSEY115 kaže:
NIJE LOŠE AL DALEKO JE
a cuj znam da je daleko al pogledaj kakva je situacija kod nas, znam da ni tamo nije tako bajno al je bolje. Cuo sam da se moze zaraditi od 15000 do 20000 dolara u 4 tjedna. Sve zavisi koliko dana radis, oce kisa padat ili ne i tak to. Ja bi isao, al trenutno nemam novaca za put.

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
MASSEY115 kaže:
MASSEY115 kaže:
http://hotfile.com/dl/24601931/2abbc3c/lsportal2009.com_special_offer.rar.html NEK MI NETKO ODGONETNE STA JE OVO
IMA NEKI TORRENT FAJL U TOME ZIPU TO SAM STAVIO DA SE SKIDA AL NEZNAM ZA STA JE OVO DRUGO.
to je gold edition al ni ovdje nema cd key. ovo ostalo to su ti modovi za okrugle bale

V

vwr32

Guest
imam jedno pitanje instaliro sam landwirtschafts simulator 2009 ''gold edition'' sve je u redu i onda kad hocu pokrenit igricu trazi me neki product key i ja ga upisem ali on nista ne reagira tipka NEXT ostane zaledjena

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
može pomoč.zašto mi u giants editoru kad hoču raditi s foliage layer radi samo short grass.htio bi staviti travi i koje kaj ostalo al mi se ništ nedogađa dok stavim na nekaj drugo.radi samo ta mala trava.thenx

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
piše da imaju problema ..a ja sam sad bez modovaaa ! ima li itko koju dobru stranicu !

Najnoviji postovi

Na vrh