• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
e imam samo hirek a nešta rade s njim ! pa sad nemam stranica za download modove ! pa hajde neka netko mi dadne pa da vidim ...

2

2slow

Guest
Pozdrav svima...

Instalirao sam Farm Simulator 2009, nasao negdje na engleskom...
Ako netko od vas ima patch za njega, bio bih zahvalan...

Naime, sta je... kad mu upalim hire worker, on vozi sam jako malo i stane...
citao sam po netu da je to do patcha, pa ako ga netko ima... bio bih stvarno zahvalan...

Lijep pozdrav

G

gost10

Guest
moze li mi tko pomoci? koju god mapu skinem i stavim u igru,radi....aliii imam jedan problem.... kada stisnem I i pokaze se GRPS tj ona strelica koja pokazuje gdje se nalazis....ii ona pokazuje da sam na njivi a ja na farmi.....i onda mi po farmi umjesto betona dole psenica...i kukuruz....nadam se da ste shvatili problem....i da je netkom poznat...bio bih zahvalan kad bi mi pomogli..... :D

M

micevcan

Guest
zetor proxima kaže:
eeee ljudi ja upisem onaj serial(par postova prije )i opet mi nece da poplavi ono activate i da udjem u igru skinio sam je sa torrenta ako ima neki drugi link da se skine da radi plz stavite :| :| :| :| :| :|

moras creckat onda u opce ne trazi cd-key

M

micevcan

Guest
mozeli mi tko pomoc!!!
kupio sam si bacvu za benzin i prikolicu i nigdje mi toga nema molim vas pomozite!!!

4

4fun

Guest
imam jedan problem sa traktorom case koji je bio na natjecanju za najbolji mod koje je bilo na stranici farmer simulator

e sad traktor nemogu tankat imam nekih 15 litara u spremniku dođem do one "cisterne" i trebalo bi stisnut tipku t za tankanje a ništa ne prima

jel to možda ovak neš krivo u igri ili je to u onim datotekama krivo nešto napravljeno

M

MASSEY115

Guest
micevcan kaže:
zetor proxima kaže:
eeee ljudi ja upisem onaj serial(par postova prije )i opet mi nece da poplavi ono activate i da udjem u igru skinio sam je sa torrenta ako ima neki drugi link da se skine da radi plz stavite :| :| :| :| :| :|

moras creckat onda u opce ne trazi cd-key

GDJE DA NAĐEMO CRACK

F

Fergan

Guest
mozel mi netko dati link za creck gold edition ili product kod da mogu igrati plzzzzzzzzzzzzzzzzzz

M

MASSEY115

Guest
zsolin kaže:
ako trebas crack za ls 2009 onda ti dam ja......
jel imas za gold edition?? jel mozes poslat mailom??

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,155
Evo ti pa si skini....
http://www.picktorrent.com/download/c9/ ... d-edition/

evo serial:
RLDST-5JCYP-FZ5FJ-JTJA3-XPHM9
RLDST-8FRQH-33D7L-YN5T3-KLJJK
RLDST-BXH7R-L7D8T-JQCRA-KYMCB
RLDST-79LPY-57FFY-CC8TF-KHLLS
RLDST-4MNLN-3MYB5-EJZ92-NNKJM
RLDST-CEZ3T-3QTYE-KBTA7-EMNNL
RLDST-XS8DC-8N4FE-98JL2-DMHMC

isprobano!
samo instalirat i ukucat kod i to je to.
nikakav crack ni nista.

M

MASSEY115

Guest
codexnox kaže:
Evo ti pa si skini....
http://www.picktorrent.com/download/c9/ ... d-edition/

evo serial:
RLDST-5JCYP-FZ5FJ-JTJA3-XPHM9
RLDST-8FRQH-33D7L-YN5T3-KLJJK
RLDST-BXH7R-L7D8T-JQCRA-KYMCB
RLDST-79LPY-57FFY-CC8TF-KHLLS
RLDST-4MNLN-3MYB5-EJZ92-NNKJM
RLDST-CEZ3T-3QTYE-KBTA7-EMNNL
RLDST-XS8DC-8N4FE-98JL2-DMHMC

isprobano!
samo instalirat i ukucat kod i to je to.
nikakav crack ni nista.

HVALA PUNO. RADI SUPER!

Z

zetor proxima

Guest
meni ne radi :( :( :( :( :( :( :( :( :( instaliro sam preko daemona i ukucam key....al nece activate da poplavi ....da mogu kliknit na activate :( :( :( :( :( :( :(

Najnoviji postovi

Na vrh