• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

S

slavko2222

Guest
Pozdrav!

Zanima me dali netko igra ovu igru sa windows 7? Meni na windows 7 ne radi, a radila mi je verzija FS2009 obična, a ova Gold Edition ne radi....Kada uđem u igru, idem na novu igru, Spielplatz 1 ili bilo koji drugi i čim krene loading izbaci mi error kao da neka platforma ne valja. I još jedno pitanje, ja sam skinuo Gold Edition, instalirao, ubacio ključ i ne radi, zanima me dali se još mora staviti neki Patch ili Crack??????

Hvala unaprijed!

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,427
jel mi moze tko poslat crack i cd-key za patch 1.1 ? imam samo skype nemam msn.....

K

kristijan123

Guest
ja bi molio za pomoć, sa običnim ls 2009 nisma imao problema, ali ovaj gold edition imam, instaliram ga, upišem onaj activation key i kad oću pokrenut javlja mi da je wrong disc inserted, pokušavam nać crack al nema, dal mi neko može pomoć, hvala!

B

bole577

Guest
Sigurno ima da se skine s neta, ali neznam kako. Procackaj malo forum pa mozda naidjes na nesto.... Ej molim vas jel zna neko kako staviti krave imam i modove za njih samo neznam kako staviti ih?

K

kristijan123

Guest
ma dobro nema veze, ajde mi nekako pošalji ili link od kuda si skinuo mod za krave to mi treba

S

slavko2222

Guest
Koja ste vi djeca, ja nemogu vjerovati.....Pa daj pomažite jedni drugima zato i postoji forum. Vi iopće ne slušate jedni druge, samo mislite na sebe, dajte meni ovo, daj link za ono, daj meni sve a tebe ko j..... Pa dajte ljudi malo solidarnosti. Tko zna neka kaže čovjeku kako se ubaciva mod od krava. Dajte recite dali treba neki crack ili netreba, pomozite malo....

B

Bobo

Guest
Da se I JEDNOM novom clanu da predstaviti, reci odakle je tko je sto je sto ovdje radi, a ne prvi komentar odmah ko grom iz neba: "DAJTE MI CRACK ZA OVO ili ONO..." "KAKO DA UBACIM NEKI MOD U IGRU", "NEK MI NETKO POSALJE NA MAIL ADRESU TO I TO..."

Da se ikome da prelistati ova tema, znali bi slijedece:

Crackirana verzija se ne moze nadograditi s patchom, jer se za 1.1 patch ne moze napraviti CRACK

Upute odakle skinuti modove i kako ih instalirati imate na 5-6 mjesta u ovoj temi...

Razumijte da nitko ne voli nove clanove koji su dosli samo i jedino nauciti kako se crackira igrica koja kosta 150Kn i da se taj vise na forumu nece ni pojaviti... Po nekim "nepisanim pravilima" bilo kojeg foruma (osim forum.hr i njemu slicnh) se ne razgovara s "novim" clanovima dok taj malo ne upozna forum i dok se ne predstavi "starim" forumasima...

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
..sami problemi .... i ovo što je bobo rekao ! nikome se od novih članova ne da ići i čitati 114 stranica ! .........
ako želite odgovore idite listajte strane a ako ne strpite se u 4. mjesecu treba da izađe ls 2010 pa onda kada on izađe s nama u početku odmah počnite sudjelovati a ovako je stvarno bezveze ! samo navaljujete ......................................

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
tako je dečki super ste to napisali,ja sam isto prvi put stigao na forum,prvo prelistao sve stranice otpočetka da se upoznam i skužio 90 % tog svega kako se kaj radi.sam treba strpljenja i volje a ne sve htjet na pladnju.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ee goci nam je malo oflajn ??? heheh kako ide kombajn ??? imal fotki ???
i pošto si ti dobar sa onim sa hireka ja te molim ( jer valjda znaš) da nam dadneš kod za wip modove !

S

slavko2222

Guest
hehehehehe... i tata bi,sine... :D :D :D[/quote]
Taj mod sam ja imao ali sam obrisao igru jer mi nešto nije bilo u redu sa igrom pa sam sa tim obrisao i sve modove.....Poanta priče je da taj mod postoji na netu. Potražite malo!

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
CHlas kaže:
i pošto si ti dobar sa onim sa hireka ja te molim ( jer valjda znaš) da nam dadneš kod za wip modove !
evo meeeeeee. ma imam problema sa kompom, jedva sam spasio podatke sa njega. skoro sam i bez kombajna ostao. slike stavim kad popravim komp, a to ce biti za 2 tjedna, mozda i prije. sto se tice tog koda za V.I.P modove ja ga nazalost nemam al sam poslao poruku tom decku da mi ga posalje ak smije. jos nista nije odgovorio al nadam se da hoce.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
goci1990 kaže:
CHlas kaže:
evo meeeeeee. ma imam problema sa kompom, jedva sam spasio podatke sa njega. skoro sam i bez kombajna ostao. slike stavim kad popravim komp, a to ce biti za 2 tjedna, mozda i prije. sto se tice tog koda za V.I.P modove ja ga nazalost nemam al sam poslao poruku tom decku da mi ga posalje ak smije. jos nista nije odgovorio al nadam se da hoce.

e Druže ! ti si spas u svaki čas !
a šta je bilo virusi ????

J

johndeer4440

Guest
sta jel izaso ls 2010 e jel mi neko moze preporucit neku mapu u kojo ima repa

K

kristijan123

Guest
imam problem, mogu sve normalno radit, i nove modove stavljat i mape, i kombajnirat i vozit se, i prikolice vuć ali kad trebam orat ili s bilo čime obrađivat zemlju počne mi se pojavljivat onako plave plohe po ekranu, poplavi podloga i tako, grafički bug, mislim da ste shvatili jel se to još nekome događalo?

imam dosta modova i mapa skinutih pa ako ko treba nešto nek mi se javi..

M

micevcan

Guest
Jel mi moze ko rec jel ima mod za BELARUS 920 ako ima molim vas da mi date link :?: :?: :?: :?:

4

4fun

Guest
imam problem sa mapom skinuo sam ovu mapu http://easymods.phpbb6.de/easymods-beitrag264.html
i kad želim sipat travu sa pottinger jumbo prikolicom mi piše da mi fali file dryGass in I10_n i ne želi sipat
a kad sipam sa onom prikolicom pottinger koja je original u igri onda normalno radi :scratch
e sad mene zanima kako to mogu ispravit točnije gdje je ta datoteka I10_n

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
CHlas kaže:
e Druže ! ti si spas u svaki čas !
a šta je bilo virusi ????
ma nisu virusi nego mi je graficka osla, nisam mogao pokrenuti komp, milijun puta sam ga resetirao dok se nije pokrenio i nabrzinu ti ja sve to sprzim na cd kad ono zablokira komp i padne mi sustav. da ga nisam pokrenio osta ja bez kombajna.

4fun kaže:
imam problem sa mapom skinuo sam ovu mapu http://easymods.phpbb6.de/easymods-beitrag264.html
i kad želim sipat travu sa pottinger jumbo prikolicom mi piše da mi fali file dryGass in I10_n i ne želi sipat
a kad sipam sa onom prikolicom pottinger koja je original u igri onda normalno radi :scratch
e sad mene zanima kako to mogu ispravit točnije gdje je ta datoteka I10_n
vozaj se po tom mjestu di trebas sipati, pokazat ce ti kad trebas sipati. vozaj se tisucu puta ak treba. tak je i meni bilo.

evo vam avioni, jos su u procesu proizodnje.
http://www.youtube.com/watch?v=-jSoF5Bgf1A

Najnoviji postovi

Na vrh