• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
4fun kaže:
a kam ju spremaš ili prodaješ ako je ne staviš u neki silus
sta kam ju spremas. pa u svoj silos ili di je vec postavljeno da mozes sipati, skoro sve ove nove mape sto su izasle ti imaju za suncokret, psenicu, soju i ostalo

P

predator95

Guest
CHlas kaže:
predator95 kaže:
predator95 kaže:
Pozdrav svima,ja se ne trebam predstavljati i to ostalo sto ste naveli,zato sto sam ja na ovom forumu bio kada je imao 5 stranica,a sada 115,to je za pohvalu :) Nego imam probelm sa onim "AP" traktorima koji imaju neki poseban autopilot,tamo pise da pritisnem R i da ce se autopilot upaliti,kada pritisnem R traktori ide samo desno il ako pritisnem 6 ide levo,a ako 4 opet desno,uopste nema neki svoj prav pravac,pa bih molio za pomoc da mi neko objasnio kako se rukuje sa tim autopilotima,hvala unapred :)

Jel neko moze da odgovori? il svako gleda svoje dupe samo...?

evo da bude ..... Ja ti predlažem stisni samo "h" i tako je najlakše !

Goci oćeš i meni dat one modove kooje nitko nemaa ???

Xexeexxe barem da neko odgovori :D Pa pritisnem ja,al se nista ne desava :shock:

4

4fun

Guest
kako to misliš
staviš ga na pravac i mora ić
ili ide nekoliko metara pa stane?

M

micevcan

Guest
4fun kaže:
http://easymods.phpbb6.de/easymods-forum-111.html

tu si probaj pronać

JEL SE JA TU TREBAM PRIJAVIT :?: :?: :?: :?:

K

kristijan123

Guest
evo ako će nekome pomoći, http://www.ls-world.pl/
potrebna je registracija ali to je gotovo u sekundi čak se ne treba vraćat na mail i potvrđivat, gotovo za čas a ima jako puno zanimljivih stvari, mapa i modova

i jedno pitanje, idem istovarit silažu u silos i u djelu gdje bi trebo kipat napiše mi se u sredini ekrana Missing silage in l10_en.xml is not accepted here, dali se još nekome to događalo, ako je ili ako netko zna kako riješit taj problem?
Hvala!!! :D

K

kristijan123

Guest
pa moraju ti te ikonice bit u win raru, znači desni klik, properties pa change, promijeniš progaram u kojem da ti otvara i odaberi win rar pa onda na prvu tu ikonicu u win raru desni klik, extract here i onda ti on to raspakira, e dalje ne znam šta će ti raspakirat, da li image ili insalaciju ne znam, ako još zapneš reci, tu smo da ti pomognemo :D

4

4fun

Guest
kristijan123 kaže:
evo ako će nekome pomoći, http://www.ls-world.pl/
potrebna je registracija ali to je gotovo u sekundi čak se ne treba vraćat na mail i potvrđivat, gotovo za čas a ima jako puno zanimljivih stvari, mapa i modova

i jedno pitanje, idem istovarit silažu u silos i u djelu gdje bi trebo kipat napiše mi se u sredini ekrana Missing silage in l10_en.xml is not accepted here, dali se još nekome to događalo, ako je ili ako netko zna kako riješit taj problem?

to se i meni događa i neznam kako popravit samo sam skužio da mi radi pottinger prikolica kaje je original u igirici bez problema
inače i mene jako interesira kako to popravit goci mi je nešto rekao ali bez uspjeha

pozdrav

K

kristijan123

Guest
ok hvala, a dali se može u tu orginal pottinger prikolicu sipat i kukuruzna silaža?

4

4fun

Guest
micevcan kaže:
4fun kaže:
http://easymods.phpbb6.de/easymods-forum-111.html

tu si probaj pronać

JEL SE JA TU TREBAM PRIJAVIT :?: :?: :?: :?:

registrirat i prijavit

N

NGBaja

Guest
Uspio sam nekako instalirati, ali se pojavio novi problem
7d27ff21.jpg

K

kristijan123

Guest
oće mi sipat travu u silos s orginal pottinger prikolicom ali u nju mi neće ipat kukuruznu silažu, jel neko zna kako da riješim problem sipanja silaže u silos

K

kristijan123

Guest
NGBaja kaže:
7d27ff21.jpg
e na to ti nebi znao odgovorit, takve stvari ni komp sam ne razumije :D stvarno ne znam, mislim ne znam kako ga riješit, znam o ćemu se radi ali stvarno ti nemogu pomoć, sry

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,154
Nema sanse....
Nemas shader 2,0,sto znaci da imas prestaru graficku i nemozes pokreniti igru.

Kupi graficku i igraj :)

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
NGBaja kaže:
Evo ja skinuo, jedini problem je što ja to sada neznam instalirati :oops:
Može li netk malo pojasniti kako to ide, meni se sad sve nalazi u jednom folderu, evo kako izgleda

http://www.imagesforme.com/show.php/963 ... tledff.jpg
pa to ti je LS 2008, sta ce ti to.
kristijan123 kaže:
tamo gdje sipas tu silazu, znaci u te bunkere ili kako vec udi tamo i mrdaj lijevo,desno,naprijed,nazad i pokazat ce ti kad trebas sipati
NGBaja kaže:
7d27ff21.jpg
trazi ti driver za graficku

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,154
Nevrijede mu driveri kada nepodrzava shader 2,0.
Nepostoji kartica kojoj se shader nadograduje sa driverima.

Uostalom koju graficku imas?

J

John Deere 3650

Guest
goci1990 kaže:
NGBaja kaže:
Može li netk malo pojasniti kako to ide, meni se sad sve nalazi u jednom folderu, evo kako izgleda

kristijan123 kaže:
tamo gdje sipas tu silazu, znaci u te bunkere ili kako vec udi tamo i mrdaj lijevo,desno,naprijed,nazad i pokazat ce ti kad trebas sipati
NGBaja kaže:
7d27ff21.jpg
to se i meni pokazivalo....imaš windows 7. Ako je 7 onda lijepo odeš skineš drivere za grafičku, instaliraš grafičku i igraš ko čovijek...nije ti instalirana grafa..

J

John Deere 3650

Guest
goci1990 kaže:
NGBaja kaže:

kristijan123 kaže:
NGBaja kaže:
7d27ff21.jpg
to se i meni pokazivalo....imaš windows 7. Ako je 7 onda lijepo odeš skineš drivere za grafičku, instaliraš grafičku i igraš ko čovijek...nije ti instalirana grafa..

K

kristijan123

Guest
ma mrdo sam ja ali tamo kada bi se trebala pojavit ikonica za kipanje napiše mi se Missing silage in l10_en.xml is not accepted here, jedino kada imam travu u orginal pottingeru ali kukuruznu silažu i travnu u nekoj drugojk prikolici neće kipat

Najnoviji postovi

Na vrh