• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

M

micevcan

Guest
goci1990 kaže:
micevcan kaže:
please enter your product activation key
kaj mi to znaci
molim vas odgovorite
to ti znaci da ti trazi cd key od igre

ovi koji su tu na forumu mi ne pasu

L

Luka.

Guest
decki koji vi kombajn koristite za branje suncokreta?? p.s. da ima sto veci bunjker za ls09

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
ursus4514 kaže:
To uopče nije gold edition običan LS 2009!
bas sam sad to htjeo napisati. to je netko ubacio data file od gold editiona. neznam disi to nasao

4

4fun

Guest
ovako skinuo sam novu mapu i kad želim skipati travu iz samoutovarne prikolice mi piše sljedeće
missing dryGrass in l10n_de.xml
molim pomoć kako mogu to popravit da radi

M

masseyferguson

Guest
micevcan kaže:
goci1990 kaže:
micevcan kaže:
please enter your product activation key
kaj mi to znaci
molim vas odgovorite
to ti znaci da ti trazi cd key od igre

ovi koji su tu na forumu mi ne pasu

evo serial...meni radi.
ZTAAH-RKCS5-QYHHR-Z84W5-FHD7H

4

4fun

Guest
dajte pomozite kako promjenit cijenu traktora lizard koji je već u igrici

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
4fun kaže:
dajte pomozite kako promjenit cijenu traktora lizard koji je već u igrici
c disk. programs and files ls data -store items- otvorš tako da stisneš desni klik i otvoriš s notepedom

Z

zetor proxima

Guest
eeee ljudi ja upisem onaj serial(par postova prije )i opet mi nece da poplavi ono activate i da udjem u igru skinio sam je sa torrenta ako ima neki drugi link da se skine da radi plz stavite :| :| :| :| :| :|

M

mf1014

Guest
daj mi pomozite kako da si slozim neku drugu mapu.. skinuo sam sineku mapu a neznam kak da ju slozim da radi daj mi objasnite molim vas
:'(

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
mf1014 kaže:
daj mi pomozite kako da si slozim neku drugu mapu.. skinuo sam sineku mapu a neznam kak da ju slozim da radi daj mi objasnite molim vas
:'(
otvoris tu winrar datoteku u kojoj ti je mapa i onda odes na C disk ili gdje si vec instalirao igru, program files, landwirtschaft simulator 2009, data, i na kraju maps. Uzmi sad tu mapu koju si skinuo i zamijeni je sa tom datotekomu igru. Nadam se da si shvatio. Ak nisi obrati mi se na pm

M

mf1014

Guest
kako daju zamjenim dali da izbrisem taj folder maps i da dam ona tri sto su kad otvorim winrar?
ili nekak drugacije...???

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
mf1014 kaže:
kako daju zamjenim dali da izbrisem taj folder maps i da dam ona tri sto su kad otvorim winrar?
aj mi prvo reci koju mapu si skinuo

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
mf1014 kaže:
minimap_by_lsportal.hu.rar
znaci idemo ovako, tu imas tri datoteke. maps,mods i vehicles. Napravi onako kak sam ti rekao, odes tamo di si instalirao pa u mapu od igre i na data. Kad udes u data obrisi datoteku maps i ubaci ovu koju si skinuo. zatim odes na vehicles i otvoris tu datoteku te obrises particleSystem i ubacis ovaj koji si skinuo. kad si to napravio odes u my documents, my games i tamo ces naci farming simulator2009, otvoris to i imas mapu mods.otvori je i ubaci ovo sto si skinuo. Lagano je samo moras pratiti sto ti pise na datotekama

L

Luka.

Guest
mf1014 kaže:
[youtube:1lwu6tgu]eIseNyOjvh4[/youtube:1lwu6tgu]
video govori tisuču riječi :) :)

Najnoviji postovi

Na vrh