• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

brzimedvedicka

Novi član
Tu od
11 Lip 2009
Poruka
0
čao narode,imam jedno pitanje,kak u gigants editoru onak ljepo poravnate mapu da nema brda i da je onak ljepo ravna,ja znam kak se to dela al nemrem to dva dana završiti i nije mi onak sve ljepo ravno.hvala

4

4fun

Guest
bok narode, ima što novog modovi ideje i slično? ja već dugo ćekam onaj mod za branje šećerne repe i nikak da dođe :roll:

bilo bi dobro da se napravi neki avion kako bi mogli prskati iz zraka kao ameri :D

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
4fun kaže:
bok narode, ima što novog modovi ideje i slično? ja već dugo ćekam onaj mod za branje šećerne repe i nikak da dođe :roll:

bilo bi dobro da se napravi neki avion kako bi mogli prskati iz zraka kao ameri :D

malo previše gledaš američke filmove o farmerima ! xD ! hahha

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
4fun kaže:
bilo bi dobro da se napravi neki avion kako bi mogli prskati iz zraka kao ameri
I avion i helikopter se prave, pri kraju su

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ee goci ! jesu li gotovi avioni ?? ja sam vidio na slici claas axion 850 sa duplim kotačima a iza ima onaj avionn !

B

BELORUS

Guest
SKINO SAM SA NETA LS 2008...I INSTALIRO SAM IGRU ALI KAD OCU DA UDJEM U IGRU IZBACI MI EROR COULD INIT 3D SYSTEM.SHADER MODEL 2.0 IS REQUIRED.PLEASE INSTALL THE LATEST VIDEO DRIVERS. RAM NA KOMPJUTER MI JE 512 A GRAFICKA MI JE NVIDIA TNT2 RIVA MODEL 64. NEZNAM BAS OKO IGRICA.... DA LI NEKO MOZE DA MI RESI PROBLEM ILI IMA SAJT ZA SKIDANJE OVOG DRAJVERA.. UNAPRED HVALA :D :D :D :D

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Pusti ls 08 imaš ls 09 !!

ljudovi ! tužna vijest ! Mladić ( 23 god ) koji pravi modove ( lsmean983 ) je poginuo ! imao je teške ozlijede i liječnici su se borili za život ali ništa ! pa eto ! da vas obavjestim njegove stranice i filmove na youtube nove dočekati nećete !

R.I.P.

L

Luka.

Guest
BELORUS kaže:
SKINO SAM SA NETA LS 2008...I INSTALIRO SAM IGRU ALI KAD OCU DA UDJEM U IGRU IZBACI MI EROR COULD INIT 3D SYSTEM.SHADER MODEL 2.0 IS REQUIRED.PLEASE INSTALL THE LATEST VIDEO DRIVERS. RAM NA KOMPJUTER MI JE 512 A GRAFICKA MI JE NVIDIA TNT2 RIVA MODEL 64. NEZNAM BAS OKO IGRICA.... DA LI NEKO MOZE DA MI RESI PROBLEM ILI IMA SAJT ZA SKIDANJE OVOG DRAJVERA.. UNAPRED HVALA :D :D :D :D
imaš slabu grafičku i mislim da je i ram slab

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
brzimedvedicka kaže:
http://www.youtube.com/watch?v=IAlisCMweYg
zna li iko gdje bi se mogao skinuti ovaj mod.hvala ljepa

pogledaj malo bolje ! to je za ls 08 a za 09 će izaći kad tad ....

B

BELORUS

Guest
dali je neko nekad igrao simtractor, ja sam je skino sa neta ali neznam kako se kaci heder za kombajn pomozite....... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

B

BELORUS

Guest
graficka nvidia riva tnt2 model 64 ram 51, koju igricu da skinem sa neta da mi radi zbog losije grafike i da ima neke veze sa poljoprivredom ima li tako nesto???????? :scratch :scratch

Na vrh