• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

J

johndeer4440

Guest
Pozz el moze neko staviti link za k farm mapu v2 ovu novu
dali nekom treba imt 542 mod

J

johndeer4440

Guest
gde ima link za ovo
k_sz_eke.png

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
johndeer4440 kaže:
Pozz el moze neko staviti link za k farm mapu v2 ovu novu
dali nekom treba imt 542 mod

Mapa je 93 % spremna ! još nije 100 !

johndeer4440 kaže:
gde ima link za ovo
k_sz_eke.png

Idi na ls portal hu stranicu i traži !

I

IT66

Guest
MOLIM DA NETKO OBJASNI KAKO SE PUNE SADILICE KOJE SU DODANE KAO NOVI MOD (JD,HORSCH).

4

4fun

Guest
uzmeš prikolicu fliegel mislim da imaš originale(exe) na službenoj stranici staviš sjeme unutra dođeš do sijačice i puniš

otprilike isprobavaj skužit češ

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
kada vi nećete da nam malo svima pokažete nešto o ls 2010 pa evo vam ! našao sam kako je jedan mladić ovo postao negdje ...

Najavljen Farming Simulator 2010

Najavljena je igra Farming Simulator 2010 ili ti Landwirtschafts-Simulator 2010

Ovo sam preveo preko google transleta nije bas tocno ;D bilo je na njemacmkom

Uglavnom planira se napraviti fs 2010 multiplayer sa novim žitaricama itd...(repom,suncokretom itd..)

planira se jos uvesti i stoka naci( krave , svinje itd..)

a uostalom procitajte i skuzite :

Farmer Simulator: multiplayer modu je planiran, i stoka

Farmer Simulator 2014 mogu doći. Der Mönchengladbacher Publisher astragon hat den Vertrag mit dem Entwicklerstudio Giants verlängert. Astragon Mönchengladbach temelji izdavač je produžen ugovor sa Giants Developer Studio.

Izdavač dao astragon je danas najavio nastavak i proširenje sporazum o suradnji sa švicarskom Giant Software Developer Studio. Giants zeichnet unter anderem für astragons Topseller-Franchise Landwirtschafts-Simulator, von der seit 2008 weit mehr als 350.000 Exemplare verkauft wurden, verantwortlich. Divovi je odgovoran za takvo astragon Prodavatelji franšiza Farmer Simulator, koji se prodao samo od 2008 do sada više od 350.000 primjeraka, odgovorni. Bis zum Jahr 2014 wird Giants nach dem neuen Vertragsabschluss den Landwirtschafts-Simulatorfür astragon weiterentwickeln. Do Giants in 2014, nakon što novi ugovor za razvoj agro-simulator isključivo za astragon. Bereits für das kommende Jahr ist ein Nachfolger für dengeplant. Već za narednih godinu, nasljednika je planirano. Neben einer Überarbeitung der Grafik- und der Physikengine stehen vor allem die Implementierung des Bereichs Viehhaltung auf dem Hof sowie ein Multiplayer-Spielmodus im Vordergrund. Uz reviziju grafike i fizike motor više fokusira na provedbi raspona stoke na farmi, kao i multiplayer način igre u prvom planu. Letzterer wird es Ihnen ermöglichen, wie bei einem klassischen Online-Game, über Server miteinander zu kommunizieren und gemeinsam einen Hof zu bewirtschaften. Potonji će vam omogućiti komunikaciju kao klasični online igra servere na jednom drugom i dijele dvorište farme. Hierzu wird dann auch der Erwerb, die Aufzucht und Pflege von Nutzvieh und der Verkauf der damit verbundenen landwirtschaftlichen Produkte gehören. To će onda također su povezane nabavu, uzgoju i njezi stoke i prodaja poljoprivrednih proizvoda.

Der Release des nächsten Landwirtschafts-Simulators ist für die 2. Oslobađanje od narednih uzgoja simulatoru je za 2. Jahreshälfte 2010 vorgesehen. Polovici 2010 pod uvjetom. Neben der Fortsetzung der Landwirtschafts-Simulator-Reihe entwickelt Giants bereits seit Anfang diesen Jahres an einer weiteren Simulation für astragon, die Ende des ersten Quartals 2010 erscheinen wird. Uz nastavak uzgoja simulatora serije razvio Giants od početka ove godine astragon u daljnje simulacije će se pojaviti na kraju prvog kvartala 2010. Details zu diesem Titel werden in Kürze be-kannt gegeben. Saznajte više o ovom naslovu uskoro će biti poznat dati.

I

IT66

Guest
Gdje se nabavlja sjeme?? Jesu li to one 3 zelene palete u rasadniku? Kako se sjeme trpa u prikolicu? hvala... :cry:

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,155
klasika naprijed nazad...i plus koristis numpad.
znaci 4,6,8,5..

Z

zetor7745

Guest
ee ljudi jel zna ko kako instalirat mape za simulator 2009..men i nece..jbm m...
skinio sam i modove sa traktorima i ostalo i nece mi nista..pomagaj teeeeeeee...

Z

zetor7745

Guest
Renatek kaže:
ja imam pun komp modova i znam ih instalirat samo nigdje nemogu nabavit igricu....
zna mozda tko kakav link di bih mogao skinuti cijelu igricu? :scratch
upisi u tražilicu (www.piratebay.org)tamo upisi naziv igrice i otvori ti sta mozes skidat odaberi tamo i skines cijelu igricu...
kada je skines udes u mapu i otvoris jednu mapu on ti pocne nesta instalirat kada ti to ocita onda mozes normalno instalirat..xD

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
nabavio sam igricu i trazi mi -Produktschlussel ein - sta da radim 2009

4

4fun

Guest
Kupujem laptop pa bih vas moli da mi predložite grafičku procesor sve što mi je potrebno da mi LS radi bez problema (mislim na usporavanje igre)

4

4fun

Guest
ubiti mi mama kupuje laptop i mora biti laptop

i da mogu igrat sa mapama 100 Mb+

Najnoviji postovi

Na vrh