• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
s vremena na vrijeme sve se desi ... ! pa eto i svi smo prestali igrati :D ! a ljudovii ! pa sad će ls 2010 ! samo što nije !

B

BELORUS

Guest
kako se u ls 2009 ubacivaju modovi i koliko treba vremena da prodje od kad posejes pa dok ne bude zrelo za zetvu

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
BELORUS kaže:
kako se u ls 2009 ubacivaju modovi i koliko treba vremena da prodje od kad posejes pa dok ne bude zrelo za zetvu

odeš ovako : moji dokumenti/my games / farming simulator/mods i tamo ubacuj !

a to za koliko sazri je isto ovisno i koju mapu imaš :D ! negdje otprilike oko 20 minuta je kod mene !

B

BELORUS

Guest
dali ta igrica ima nesto sem misija kako da nadjem te traktore sto su mi kao modovi i kako da udjem u igricu da radom moju farmu a ne te misije ja ulazim na to prvo i opet prvo tu dobijem neki zuti kombaj i zeleni traktor, plug,setvospremac,prikolicu... gde su mi ti modovi u sepe pored na farmi???????????????

P

predator95

Guest
BELORUS kaže:
dali ta igrica ima nesto sem misija kako da nadjem te traktore sto su mi kao modovi i kako da udjem u igricu da radom moju farmu a ne te misije ja ulazim na to prvo i opet prvo tu dobijem neki zuti kombaj i zeleni traktor, plug,setvospremac,prikolicu... gde su mi ti modovi u sepe pored na farmi???????????????

Pa ima sem misija i da sam obradujes zemlju,to ti je kada odes ono prvo cim udjes u igricu kliknes tu i onda ti izabaci save-ove ako si nesto snimao,ako nisi onda ti izbaci one slike neke nzm ni ja sada,odes na jednu od tih slika i odaberes na koju tezinu igre zelis da igras,kada ti ucita,dobijes to sto si naveo,kombajn,traktor,plug itd,modove i ostale traktore kupujes tako sto pritisnes P. Ako si mod ubacio u igru trebao bi da bude kada pritisnes P...

P

predator95

Guest
Moze li neko da mi postavi link za prikolicu koja skuplja okrugle bale?

K

kristijan123

Guest
rado bi ti pomogao al na to još nisam naletio, imam za kockaste bale ali za okrulge ne još, jedino sam našo običnu za okrugle bale al na nju sam postavljaš bale..

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
GOCII ! CAREE ! AJDE ČOVJEČE PA STVARNO ! JOŠ NEMA MOD ZA OKRUGLE BALE ! :( AJDE PA HIREK JE MOĆAN ! MOGU SVE ! POMOZI IM MALO ..... nego ovaj tvoj kombajn :D ??

Najnoviji postovi

Na vrh