• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

B

BELORUS

Guest
vedo kaže:
BELORUS kaže:
vedo kaže:
ej skinuo sam igru,instalirao,ali mi nešto piše "video card"i ne može onda ući u igru :evil: :evil: .zna li neko šta je to
preslaba grafika isti problem imam

pa šta si uradio,kupio novu grafičku???

NISAM NISTA RADIO ODNO CD U SKOLU INSTALIRO I IGRAM KAD IMAM TEHNICKO, PROBAJ JOHN DEERE DRIVE GREEN ZA TO TI TREBA 64 MB GRAFA DUPLO SLABIJA :shock: :shock:

B

BELORUS

Guest
SKINO SAM NEKE MODOVE TRAKTORE, KOMBAJE PLUGOVE...... KAKO DA IGRAM SA NMJIMA STA DA STISNEM

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,154
Ubacis modove tamo gdje im je mjesto ako si ih skinio u zip formatu,a ako je exe onda samo pokrenes i onda se samo spremi.
I ljepo pokrenes igricu i odes u trgovinu i tamo su ti strojevi.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
JA VAS PREKLINJEM DA MI POMOGNETE U VEZI AUTOPILOTA ! KAKO UOPĆE POSTAVITI RUTU I KAKO UOPĆE DA SE PRIKAŽE TO .............................. MOLIM VAS POMOZITE I UNAPRIJED HVALA :D

V

vedo

Guest
Belorus, igrao sam JDDG,prešao je i dosadila mi,u ls 2008 ima dosta stvari koje JDDG nema pa mi se zato sviđa.Da li zna neko postoje li još kakve igre kao ls, jddg(samo nemojte reć simtractor)

P

predator95

Guest
axxaaxaaxaaxxaxaaaxaaxxa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bravo... xaaxaxaxxaxaaxx :lol: :lol: :lol: :lol:

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
CHlas kaže:
JA VAS PREKLINJEM DA MI POMOGNETE U VEZI AUTOPILOTA ! KAKO UOPĆE POSTAVITI RUTU I KAKO UOPĆE DA SE PRIKAŽE TO .............................. MOLIM VAS POMOZITE I UNAPRIJED HVALA :D

bitno ti je kreniti od jedne strane i usmjeriti ga ravno i stisnes H i on ce ako izade ravno na kraj raditi sam do kraja table.
ako izade ukoso onda ce brzo stati bitno ti je da krene dobro

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
zeko kaže:
CHlas kaže:

bitno ti je kreniti od jedne strane i usmjeriti ga ravno i stisnes H i on ce ako izade ravno na kraj raditi sam do kraja table.
ako izade ukoso onda ce brzo stati bitno ti je da krene dobro

ne tooooooooooo ! a bože sačuvaj ! autopilot novi ! postaviš i traktor sam ide i dođe do kombajna i odveze do silosa sve sam radiii ! a ne za oranje i ta stranja !¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

4fun

Guest
misliš na path tractor to ti i mene zanima jer mi igra uopće ne prihvaća mod

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ee ljudiii vidite što sam našao : ls 2010 malo novosti ..... nego ako netko može da prevede ove važnije stvari jer engleski mi ne ide :D

read this
good news

http://www.gamersglobal.de/news/11981
is in german

here translated with google

As we have learned from Publisher Astragon, the "10" will be skipped. Of the 3rd Quarter of 2010 published book is to say, Farmer Simulator 2011th

Update 14.1.:

Farmer Simulator 2010 will come in the third quarter of this year in the trade. This software let publishers Astragon announced in a press release for Farmer Simulator 2009th

Original News:

Good news for all Möchtegerntraktorfahrer and hobby farmers: The Farmer Simulator 2010, is a new round. Even by 2014, the virtual farmers need not worry: Publisher Astragon has signed with the Swiss developer of software giant a contract. A lucrative business, because the simulation seems to go away, how cheap discounter-dairy products. Since 2008, migrated, according to the company, more than 350,000 games in the series over the counter.

For the latest part of an updated graphics and physics engine, the livestock farm branch and a multiplayer mode have been announced. Thus, a court should be able to be simultaneously cultivated by several players. Whether the farmers will have to play with lousy milk prices, overpriced diesel tax rates that pesky auditors (including elaborate paperwork), calving cows and grapple bad grain prices, is still unknown. At least, acquisition, breeding and care of the four-legged friend should be experienced in the game.

The trend to virtual life as a rich farmer was unbroken, is pleased to Astragon Managing Director Dirk Walner, who sees his company provide an excellent harvest, TO

The Farmer Simulator franchise is currently one of the most successful products in our portfolio and it is not clear that this will change in the near future because something. The current version has added all the charts 22 weeks and is still sold far better than its predecessor.

personaly i think this sounds really good

P

predator95

Guest
da li neko zna kako da namestim npr dva traktora da oru jedan pored drugog,i da kada dodje na kraj njive okrene se i ode u novi red da ore,a ne u red koji je drugi traktor uzorao,to sam video na jednom snimku kako rade dva traktora,oni su sejalim,pa ako neko zna kako to da namestim nek mi kaze,bio bih mu zahvalan. Ja kada namestim dva fend-a ona 936 da oru kada dodju na kraj njive il se zakucaju jedan u drugog,il onaj prvi udje u red od onog drugog,tako da ore po jednom te istom :D Hvala unapred :D

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
predator95 kaže:
da li neko zna kako da namestim npr dva traktora da oru jedan pored drugog,i da kada dodje na kraj njive okrene se i ode u novi red da ore
to moras imati autopilot, trazi traktore sa autopilotom
Evo jedna slika od JD 9630T koji je trenutno u izradi. Slika je takva kakva je jer jos nije textura napravljena.
jd9630t.png

P

predator95

Guest
goci1990 kaže:
predator95 kaže:
da li neko zna kako da namestim npr dva traktora da oru jedan pored drugog,i da kada dodje na kraj njive okrene se i ode u novi red da ore
to moras imati autopilot, trazi traktore sa autopilotom
Evo jedna slika od JD 9630T koji je trenutno u izradi. Slika je takva kakva je jer jos nije textura napravljena.
jd9630t.png

Pa valjda svaki traktor ima autopilot :D Jedino ako mislis na ovaj novi autopilot? Al ja kada pritisnem R da ga ukljucim on mi ide samo u krug po njivi,moze malo pomoc kako se koristi :?: :?:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
predator ... to bih i ja volio da znam vjeruj mi ! ... nego goci :D gdje je tvoj KOMBAJN .. hehe' ?

Najnoviji postovi

Na vrh