B
BELORUS
Guest
vedo kaže:
NISAM NISTA RADIO ODNO CD U SKOLU INSTALIRO I IGRAM KAD IMAM TEHNICKO, PROBAJ JOHN DEERE DRIVE GREEN ZA TO TI TREBA 64 MB GRAFA DUPLO SLABIJA :shock: :shock:
vedo kaže:
CHlas kaže:JA VAS PREKLINJEM DA MI POMOGNETE U VEZI AUTOPILOTA ! KAKO UOPĆE POSTAVITI RUTU I KAKO UOPĆE DA SE PRIKAŽE TO .............................. MOLIM VAS POMOZITE I UNAPRIJED HVALA
zeko kaže:CHlas kaže:JA VAS PREKLINJEM DA MI POMOGNETE U VEZI AUTOPILOTA ! KAKO UOPĆE POSTAVITI RUTU I KAKO UOPĆE DA SE PRIKAŽE TO .............................. MOLIM VAS POMOZITE I UNAPRIJED HVALA
bitno ti je kreniti od jedne strane i usmjeriti ga ravno i stisnes H i on ce ako izade ravno na kraj raditi sam do kraja table.
ako izade ukoso onda ce brzo stati bitno ti je da krene dobro
to moras imati autopilot, trazi traktore sa autopilotompredator95 kaže:da li neko zna kako da namestim npr dva traktora da oru jedan pored drugog,i da kada dodje na kraj njive okrene se i ode u novi red da ore
goci1990 kaže:to moras imati autopilot, trazi traktore sa autopilotompredator95 kaže:da li neko zna kako da namestim npr dva traktora da oru jedan pored drugog,i da kada dodje na kraj njive okrene se i ode u novi red da ore
Evo jedna slika od JD 9630T koji je trenutno u izradi. Slika je takva kakva je jer jos nije textura napravljena.