• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

P

predator95

Guest
Jel moze neko da mi postavi traktor new holland t8040 ili tg285 koji ima ap,i da zna da mi objasni posto ja sam skino jedan i kada hocu da stavim da ore koje god da stavim nece ni na jednom da krene,samo u krug ide :D

P

predator95

Guest
predator95 kaže:
Da li neko zna zasto mi se ovo prikaze :"missing potato in l10n.de.xml wird hier nicht angenommen" kada idem da prodam krompir crvenim slovima dole :scratch :scratch :scratch

Jel zna neko?

P

predator95

Guest
BELORUS kaže:
http://lsportal.hu/news.php DA LI NEKO ZNA DA SKIDA SA OVOG SAJTA MODOVE

Registrujes se,zatim se ulogujes,u levom uglu imas » Letöltések/Downloads kliknes tu i tu su ti sledece opcije Egyéb/Others , · Traktorok/Tractors , · Teherautók/Trucks .... i sta zelis da skines kliknes na jednu od tih..npr · zelis da skidas trakotre kliknes na · Traktorok/Tractors i ispod slike ti pise ime traktora i kliknes na ime i tu ti izbaci stranicu za download primer: zelis Zetor-a 16145 Turbo ispod slike vidis ime Zetor 16145 Turbo i kliknes na ime, i izbaci ti ovu stranicu :"http://freakshare.net/files/336zqlhf/zetor16145.zip.html" u sredisnjem delu ekrana izbaci ti neko vreme,sacekas da to vreme istekne i kliknes na download onda ti izbaci ovu stranicu:"http://freakshare.net/files/336zqlhf/zetor16145.zip.html" i isto u sredisnjem delu pise download kliknes tu i zatim ti se pokaze jedan pravougaonik gde imas opciju da ti otvori ili save-uje fajl,ti stikliras "save file" ako vec nije,i pritisnes ok,i to je cela mudrost :D

Nego jel zna neko da resi moj problem :D :?: :?:

V

vedo

Guest
Je li ls 2008 baš zahtjeva ove komponente:
-procesor:AMD/INTEL 2 Ghz
-grafička:Nvidia Geforce 6800/ATI RADEON X850(minimalno 128 mb)
-RAM:512 mb

Može li se koristiti neka druga grafička nvidia ili ATI

B

BELORUS

Guest
predator95 kaže:
BELORUS kaže:
http://lsportal.hu/news.php DA LI NEKO ZNA DA SKIDA SA OVOG SAJTA MODOVE

Registrujes se,zatim se ulogujes,u levom uglu imas » Letöltések/Downloads kliknes tu i tu su ti sledece opcije Egyéb/Others , · Traktorok/Tractors , · Teherautók/Trucks .... i sta zelis da skines kliknes na jednu od tih..npr · zelis da skidas trakotre kliknes na · Traktorok/Tractors i ispod slike ti pise ime traktora i kliknes na ime i tu ti izbaci stranicu za download primer: zelis Zetor-a 16145 Turbo ispod slike vidis ime Zetor 16145 Turbo i kliknes na ime, i izbaci ti ovu stranicu :"http://freakshare.net/files/336zqlhf/zetor16145.zip.html" u sredisnjem delu ekrana izbaci ti neko vreme,sacekas da to vreme istekne i kliknes na download onda ti izbaci ovu stranicu:"http://freakshare.net/files/336zqlhf/zetor16145.zip.html" i isto u sredisnjem delu pise download kliknes tu i zatim ti se pokaze jedan pravougaonik gde imas opciju da ti otvori ili save-uje fajl,ti stikliras "save file" ako vec nije,i pritisnes ok,i to je cela mudrost :D

Nego jel zna neko da resi moj problem :D :?: :?:

fala bate

V

vedo

Guest
vedo kaže:
Je li ls 2008 baš zahtjeva ove komponente:

Može li se koristiti neka druga grafička nvidia ili ATI

Ljudi molim vas pomagajte pošto sebi namjeravam uzeti drugi komp,odnosno grafičku

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,154
Zasto ls 2008?
Ako kupujes komp sada novi u svakom slucaju ce vrtjeti normalno igru....

to ti je naziv najslabije graficke koja moze vrtiti igru,tako da ako kupujes novu grafu svaka ce raditi .....cak i integrusa.

To vise nemas u ponudi :) ...

V

vedo

Guest
codexnox kaže:
Zasto ls 2008?
Ako kupujes komp sada novi u svakom slucaju ce vrtjeti normalno igru....

to ti je naziv najslabije graficke koja moze vrtiti igru,tako da ako kupujes novu grafu svaka ce raditi .....cak i integrusa.

[quote:3j3qt5z3]-procesor:AMD/INTEL 2 Ghz

To vise nemas u ponudi :) ...[/quote:3j3qt5z3]

Igricu sam uzeo za primjer(slični podaci važe i za ls 2009) a procesor i RAM tako piše na nijhovom sajtu.Komp koji namjeravam kupiti ima:
-procesor:Intel 3Ghz,
-RAM: 1 GB
-Grafička:???(razmišljam koju da uzmem pa ti si rekao da može bilo koja) :D

J

josip21

Guest
Poz svima,nisam bas aktivan na ovom forumu,ali bih imao jedno pitanje naime kad istovaram silažu u onaj box tam gdje je mjesto za silažu ono se nista ne povecava jel to normalno ili bi se trebalo povecavati. Jos nesto ono kad sejvate igru a bale ostanu na njivi na primjer kak bi ih mogao obrisati,jer kad ih pokupim sejvam al one opet budu na istom mjestu.

Hvala

V

vedo

Guest
codexnox kaže:
Zasto ls 2008?
Ako kupujes komp sada novi u svakom slucaju ce vrtjeti normalno igru..../quote]

kupujem novi komp iz više razloga:
-preeeeslab procesor,
-operativni sistem SP3 pa ga malo koči,
-internet,
-programi za crtanje te razne vježbe(Auto CAD,google sketchup i sl.)
-starost(7 godina),
-i najmanje bitan razlog-ls 2009 :lol: :lol:

4

4fun

Guest
josip21 kaže:
Poz svima,nisam bas aktivan na ovom forumu,ali bih imao jedno pitanje naime kad istovaram silažu u onaj box tam gdje je mjesto za silažu ono se nista ne povecava jel to normalno ili bi se trebalo povecavati. Jos nesto ono kad sejvate igru a bale ostanu na njivi na primjer kak bi ih mogao obrisati,jer kad ih pokupim sejvam al one opet budu na istom mjestu.

Hvala

za sliažu neznam ja to ne radim a kaj se bala tiće nemožeš ih brisat instaliraj patck v1.1 i tamo ih nećeš morat brisat žišku :D :D :D :mrgreen: :mrgreen:

P

predator95

Guest
pixa93 kaže:
s koje stranice da skinem modove i kako da ih instaliram

jesi ti procitao i jednu stranicu ranije? :!: :!: :!: :!:

P

pixa93

Guest
ma naso sam stranice s modovovima ali kako ubacit modove u igricu.s nekim programom ili kako

4

4fun

Guest
jesi ti procitao i jednu stranicu ranije? :!: :!: :!: :!:[/quote]

isto pitanje :lol:

Najnoviji postovi

Na vrh