• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

M

masseyferguson

Guest
a ovo više nije normalno...sve me .ebe u igri...jel neko zna zašto mi kad npr kombajniram ili nešto radim na njivi njiva treperi, a dok neradim ništ sve je normalno... a i molim vas da mi preporučite neku dobru, zabavnu mapu

P

predator95

Guest
masseyferguson kaže:
a ovo više nije normalno...sve me .ebe u igri...jel neko zna zašto mi kad npr kombajniram ili nešto radim na njivi njiva treperi, a dok neradim ništ sve je normalno... a i molim vas da mi preporučite neku dobru, zabavnu mapu

Meni se desavalo kada upalim zajedno prednja i zadnja svetla na traktoru a da je oko 2-3 posle ponoci da podloga bude bela odjednom,a kada ugasim zadnja normalno....a to sto treperi je mozda isto kao i moj problem sto je bio a mozda i zbog graficke.... Evo predlazem ti ja p-farm...najvise me je zadrzala :D

M

masseyferguson

Guest
predator95 kaže:
masseyferguson kaže:

Meni se desavalo kada upalim zajedno prednja i zadnja svetla na traktoru a da je oko 2-3 posle ponoci da podloga bude bela odjednom,a kada ugasim zadnja normalno....a to sto treperi je mozda isto kao i moj problem sto je bio a mozda i zbog graficke.... Evo predlazem ti ja p-farm...najvise me je zadrzala :D

ma nemam baš tak lošu grafičku,a i meni se dešava da pobijeli podloga kad upalim svjetla...još me i modovi zezaju tj nesmijem metnut punoo modova jer mi igra počne štekat (kad gledam traktor iz ptičje perspektive netrza, al kad spustim kameru katastrofa). sve u svemu šit... jedva čekam 2010

P

predator95

Guest
PA to ti je do konfiguracije kompa da ti koci;.... Ja npr imam preko 100 modova koje mogu kupiti a kupio sam msm imam ih na farmi oko 20-25 i retko kad mi zasece i kada zasece to se desilo mozda dva puta po mraku oko ponoci ....

P

predator95

Guest
eexexxe a ko ne ceka Ls 2010 jos kako su rekli da ce biti multyplayer ihhihih jedva cekam xD Ja sam gledao neke slike od ls 10 msm barem pise da su od ls10 i nema nekih posebnih promena ...

C

ClaasJaguar

Guest
Pozdrav svima! Evo mene nakon dugo vremena jer sam imao problema s internetom. Instalirao sam si windows 7 i ls2009 a patch ne mogu ne znam u čemu je problem jer sam taj patch imao na windowsu xp i sve mi je bilo super. Molio bi da mi netko ko ima windows 7 pomogne i objasni kako si ga je instalirao! Unaprijed hvala!

M

masseyferguson

Guest
predator95 kaže:
PA to ti je do konfiguracije kompa da ti koci;.... Ja npr imam preko 100 modova koje mogu kupiti a kupio sam msm imam ih na farmi oko 20-25 i retko kad mi zasece i kada zasece to se desilo mozda dva puta po mraku oko ponoci ....

evo: nekažem da je pila al je ok... AMD athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2,71 GHz 2,00 GB RAM-a i ATI Radeon HD 4600 1024 MB na win XP... nebi trebo imat baš tolko problema :madmana: ...a što se tiče ls 2010 multiplayer jedva čekam da zaigram sa ovim svojim zgubidanima :partyman: ...sam neznam kak će funkcionirat taj MP... oće to bit serveri kao u npr. cod2 ili neki drugi način :scratch

P

predator95

Guest
Pa onda nije do konfiguracije....i ja imam 2gb rama,9600 sa 512mb i 14 ghz procesor...mozda da ti je procesor jaci malo xD JA msm da nece biti kao cod2,cod4,cs itd msm ako tako bude bice glupo,bice nas 30 na serveru :D Ja msm da ce to biti da ti sam kreiras npr za druga i sebe i onda ti i drug picite....

V

vedo

Guest
Da li će ls "kočiti" na procesoru 3000 Mhz, RAM 512 mb, grafička 256 mb

M

masseyferguson

Guest
predator95 kaže:
Pa onda nije do konfiguracije....i ja imam 2gb rama,9600 sa 512mb i 14 ghz procesor...mozda da ti je procesor jaci malo xD JA msm da nece biti kao cod2,cod4,cs itd msm ako tako bude bice glupo,bice nas 30 na serveru :D Ja msm da ce to biti da ti sam kreiras npr za druga i sebe i onda ti i drug picite....

a nemora značit da bi nas bilo 30 na serveru...kreiraš server s max npr 5 igrača i staviš lozinku neku i to je to... a i nije mi jasno kako će izves da možeš spremit igru tam di si stao, da nekrećeš svaki puta ispočetka...al ok budem vidjeli kad izađe... i bilo bi ljepo vidjeti ono da se brazde kad oreš onak fino iza tebe valjaju ili kad tanjuraš da se onak zemlja diže... ;) al dobro sad nećemo pretjerivat... :D

P

predator95

Guest
masseyferguson kaže:
predator95 kaže:

a nemora značit da bi nas bilo 30 na serveru...kreiraš server s max npr 5 igrača i staviš lozinku neku i to je to... a i nije mi jasno kako će izves da možeš spremit igru tam di si stao, da nekrećeš svaki puta ispočetka...al ok budem vidjeli kad izađe... i bilo bi ljepo vidjeti ono da se brazde kad oreš onak fino iza tebe valjaju ili kad tanjuraš da se onak zemlja diže... ;) al dobro sad nećemo pretjerivat... :D

Pa da tako sam i ja mislio sa 5 igraca i pass i gotovo...PA neverujem da ce se moci save-ovati sigurno cemo morati svaki put iz pocetka,,, Pa ne preterujes bilo bi lepo kada nebi bil samo povrsinsko oranje nego da se bazde preklapaju to bi bilo dobro,,,

M

masseyferguson

Guest
predator95 kaže:
Pa da tako sam i ja mislio sa 5 igraca i pass i gotovo...PA neverujem da ce se moci save-ovati sigurno cemo morati svaki put iz pocetka,,, Pa ne preterujes bilo bi lepo kada nebi bil samo povrsinsko oranje nego da se bazde preklapaju to bi bilo dobro,,,

al to je malo vjerojatno da će bit...ja mislim da grafiku i to neće mijenjat, samo će ubacit par novih strojeva, usjeva i stoku(što već postoji u nekim mapama) i ubacit će taj multiplayer koji me baš neće obradovat ako se nebude mogla spremat kariera...
i dal neko zna jel postoji mod: ursus c-335 i IMT 539 ili 533

P

predator95

Guest
Msm da ursus ima a imt traktore nigde nisam video i ja bi voleo da ih imam....

M

masseyferguson

Guest
predator95 kaže:
Msm da ursus ima a imt traktore nigde nisam video i ja bi voleo da ih imam....

ja sam vidio ursusa 330 i 360 al nisam vidio 335 pa ako znaš di ima bio bi zahvalan da mi daš link...a vidio sam i IMT ali 550...

P

predator95

Guest
Pogledacu pa ako nadjem nabacicu aj da stavi ako mozes od IMT-a tog

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Mi smo se malo dogovarali u vezi tih mp za ls 2010 ! ... nego ovako ! napravit će netko sa foruma server ! ili ga kupiti ! stavi se password i objave ga na forum ! ... onda svako uništavanje treba napraviti da bude autoban ! to znači ! netko nešto proba da uništi i automatski bude mu zabranjen ulaz ! a sad ! to za mp ! neće se niti sejvat niti kretat ispočetka ! nego kada svi napustimo server tada te stvari sve ostaju kako je bilo ! isto kao kada bi vi spavali a ostavili igru upaljenu na kompu ..... i tak to ... samo će biti jebano jedno ! mape i modovi ! pa će to nama štekat, pa će to nama se dugo skidat, i ja predlažem ! da se stavi mapa do 75. mb ! da svi mi možemo igrati ! i da max. igrača bude 15 ! a za kupovanje mašina ! to će ja mislim admini moći ! oni će postavljat mape i nama će se skidat ! jedino je da bolje postave linkove modova i mapa na forum pa da ih mi ovako skinemo a ne da nam se skida preko igre ..... ali eto ! ekipa se traži ! ja ću da budem admin ! ako može besplatno a ako ne onda ću da plaćam ! zato tražimo ekipu za admine ! ....

Sretno za ls 2010 i 2009

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
.... alooo ljudiii ! trebam pomoć ! ako možda netko zna link gdje mogu skinuti Shader Model 2.0 ???? treba mi za ls 09 ! instalirao sam sebi windows 7 i sve mi se sad pogubilo ........ molim vas ili ako možete da pošaljete ! HVALA

P

predator95

Guest
CHlas kaže:
Mi smo se malo dogovarali u vezi tih mp za ls 2010 ! ... nego ovako ! napravit će netko sa foruma server ! ili ga kupiti ! stavi se password i objave ga na forum ! ... onda svako uništavanje treba napraviti da bude autoban ! to znači ! netko nešto proba da uništi i automatski bude mu zabranjen ulaz ! a sad ! to za mp ! neće se niti sejvat niti kretat ispočetka ! nego kada svi napustimo server tada te stvari sve ostaju kako je bilo ! isto kao kada bi vi spavali a ostavili igru upaljenu na kompu ..... i tak to ... samo će biti jebano jedno ! mape i modovi ! pa će to nama štekat, pa će to nama se dugo skidat, i ja predlažem ! da se stavi mapa do 75. mb ! da svi mi možemo igrati ! i da max. igrača bude 15 ! a za kupovanje mašina ! to će ja mislim admini moći ! oni će postavljat mape i nama će se skidat ! jedino je da bolje postave linkove modova i mapa na forum pa da ih mi ovako skinemo a ne da nam se skida preko igre ..... ali eto ! ekipa se traži ! ja ću da budem admin ! ako može besplatno a ako ne onda ću da plaćam ! zato tražimo ekipu za admine ! ....

Sretno za ls 2010 i 2009

Jesi ti puko sta ce ti toliko uzvicnika ? Nemozes ovo procitati jesi ti ucio pravopis u skoli? A majke ti kako mislis da unistis nesto u igrici? I otkud tebi da ce to tako biti? I znaci ja se trudim kao konj i kupim traktor i dodje neko ko igra 5 min i udje i uzmemi traktor i ja radim sa nekim krsom? To ce biti sranje... Ako ce biti tako kao sto si ti napisao...

M

masseyferguson

Guest
predator95 kaže:
CHlas kaže:

Sretno za ls 2010 i 2009

Jesi ti puko sta ce ti toliko uzvicnika ? Nemozes ovo procitati jesi ti ucio pravopis u skoli? A majke ti kako mislis da unistis nesto u igrici? I otkud tebi da ce to tako biti? I znaci ja se trudim kao konj i kupim traktor i dodje neko ko igra 5 min i udje i uzmemi traktor i ja radim sa nekim krsom? To ce biti sranje... Ako ce biti tako kao sto si ti napisao...

a dobro al ako nas bude 15 mi trebamo bit složni a ne se onda svađat...naravno kad bi ja kupio neku mašinu pa da mi ju neko uzme a-aa...tj ako pita, posudiš i tako to...to bi bilo dobro...a čuj za uništavanje je moguće. dovoljno da ti neko uzme kombajn i voza se po njivi bezveze i tamo u sred ječma ispiše svoje ime npr. to nebi valjalo. sad što se tiče admina ja neću moć zbog škole nikako :cry: , ali bi bio dio ekipe koja bi igrala :D Ako se server bude plaćao nije problem za novce ali je problem kako da vam uplatim? :scratch što se tiče modova neznam oćemo mi morat imat svi iste modove pa da ih kupujemo ili će biti dovoljno da jedan od te ekipe ima mod pa da mi kupujemo preko njega, a i valjalo bi da sav novac bude zajednički a ne da ima svako svoj novac...nekome se možda može dogodit da neskine neki mod ako je na forumu ili tak nešt pa ja mislim da je bolje stavit da se sve skida preko igre i svima će onda biti jednako... i predlažem da se za svaki mod ili mapu glasa da li će bit ubačen u igru ili ne... eto to je moje mišljenje i neki prijedlozi pa...

Najnoviji postovi

Na vrh