• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

L

Leonard091

Guest
lovro132 kaže:
kak se pisu scripti i tekstura,pomoc?
pomozite molim vas i meni treba pomoč plizzz

P

pixa93

Guest
a nece mi ubacit modove ovak kak si reko u my documents/my games.........
nema one mape mods

P

pixa93

Guest
dajte neko pomagajte.kak da ubacim modove.nemogu nigdje nac tekst kak se ubacuju

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,154
KOJE WInse koristis?
to bi na win 7 trebalo biti ovdje:
C:\Users\ime tvoje(ili pc-a)\Documents\My Games\FarmingSimulator2009\mods

P

pixa93

Guest
codexnox kaže:
KOJE WInse koristis?

ma to ja sve napravim ali dok otvorim mapu farming simulator nema u njoj mape mods

P

predator95

Guest
pixa93 kaže:
codexnox kaže:
KOJE WInse koristis?

ma to ja sve napravim ali dok otvorim mapu farming simulator nema u njoj mape mods

Jel ti oces da ubacis mapu il mod?

P

pixa93

Guest
predator95 kaže:
pixa93 kaže:
mod

pa onda ides kao sto ti je rekao codexnox

ali nema te mape nigdje.jel ju ja moram kreirat ili se ona vec mora nalazit tamo???
tamo je nema

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,154
Jel imas uopce instaliranu igru??

C:\Users\----name---\Documents\My Games\FarmingSimulator2009
i tu napravi mapu naziva : mods
i unutra stavljaj modove pa probaj jel rad...

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Ako si tek instalirao igru, tu mapu mods neces nigdje naci. Prvo moras uci u igru i tek ce ti se onda pojaviti.

P

pixa93

Guest
goci1990 kaže:
Ako si tek instalirao igru, tu mapu mods neces nigdje naci. Prvo moras uci u igru i tek ce ti se onda pojaviti.

0 bodova.
igricu sam igro vec tak da nije da ju jos nisam pokreno

M

masseyferguson

Guest
ljudi jel to ima više vrsta aviona? imam onaj antonov v2 al s njim dok sam na zemlji nemogu skretat nego ga šlepam traktorom na ravno, a kad oću poletit kad malo ubrzam krilo se zabije u zemlju i avion se okreće u krug.

P

predator95

Guest
pixa93 kaže:
goci1990 kaže:

0 bodova.
igricu sam igro vec tak da nije da ju jos nisam pokreno

a koji ti igras ls?

D

David

Guest
Re: Farmer Simulator 2009 (landwirtschafts simulator 2009)

Ja sam si skinuo na ls 2009 mod od traktora (masseya fergusona 3080). Nema kaj traktor je odličan zatvara mu se šiber i otvara rade zadnja svjetla vrata se otvaraju i tako. Ali imam jedan problem. Kada zađem u traktor neće mi se pokrenut :? pa bih molio za pomoć. Unaprijed hvala. :D

P

predator95

Guest
Re: Farmer Simulator 2009 (landwirtschafts simulator 2009)

David kaže:
Ja sam si skinuo na ls 2009 mod od traktora (masseya fergusona 3080). Nema kaj traktor je odličan zatvara mu se šiber i otvara rade zadnja svjetla vrata se otvaraju i tako. Ali imam jedan problem. Kada zađem u traktor neće mi se pokrenut :? pa bih molio za pomoć. Unaprijed hvala. :D

exxeexe,msm da je problem u tome sto ga neznas upaliti :lol: :lol: Probaj na enter desni il . trebao bi se upaliti :D A ako ne onda je ne ispravan mod

D

David

Guest
Skužio sam. Evo kako moraš sa page up promijeniti brzine i tako se krene. :idea: :mrgreen:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ⓟⓞⓩⓩⓩ ⓛⓙⓤⓓⓘⓘⓘⓘ ! šⓣⓐ ⓜⓐⓘ ? ⓚⓐⓚⓞ ⓘⓓⓔ ... ? ⓛⓢ 2010 ???? ⓘⓜⓐⓛ šⓣⓐ ⓞ ⓝⓙⓔⓜⓤ ?

M

masseyferguson

Guest
CHlas kaže:
ⓟⓞⓩⓩⓩ ⓛⓙⓤⓓⓘⓘⓘⓘ ! šⓣⓐ ⓜⓐⓘ ? ⓚⓐⓚⓞ ⓘⓓⓔ ... ? ⓛⓢ 2010 ???? ⓘⓜⓐⓛ šⓣⓐ ⓞ ⓝⓙⓔⓜⓤ ?

pozz... ko prvo je_ali te ti krugovi oko slova :twisted: ...a ko drugo ls 2010 izlazi u 7,8,9 mjesecu... :( :( :(

P

predator95

Guest
David kaže:
Skužio sam. Evo kako moraš sa page up promijeniti brzine i tako se krene. :idea: :mrgreen:

exexeex a na End i Home prebacujes iz brzohodne u sporohodnu ili iz sporohodne u brzhodnu :)

Najnoviji postovi

Na vrh