• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

P

predator95

Guest
CHlas kaže:
predator ... to bih i ja volio da znam vjeruj mi ! ... nego goci :D gdje je tvoj KOMBAJN .. hehe' ?

Ja sam nesto skontao kao....trebas da namestis sa 2 i 5,koje ti je zemljiste ispod,,,,imas kao oranje,onda slama,trava,pa kao posle kukuruza itd...i kada to namestis,prvi krug sam napravis i onda drugi put kada se vracas pritisnes R i onda ti on onuda kuda si ti isao....

P

predator95

Guest
Da li neko zna zasto mi se ovo prikaze :"missing potato in l10n.de.xml wird hier nicht angenommen" kada idem da prodam krompir crvenim slovima dole :scratch :scratch :scratch

4

4fun

Guest
Imam jedan problem,
ovako neće mi ništa sejvat uđem u igru kupim strojeve počnem radit sejvam otiđem van i sve ok, kad se vratim normalno sve uključim i stisnem tab da ne hodam do traktora na polju i ništa idem pogledat na market da vidim što imam i ništa

P

predator95

Guest
4fun kaže:
Imam jedan problem,
ovako neće mi ništa sejvat uđem u igru kupim strojeve počnem radit sejvam otiđem van i sve ok, kad se vratim normalno sve uključim i stisnem tab da ne hodam do traktora na polju i ništa idem pogledat na market da vidim što imam i ništa

steta :D A da li si save-ovao igru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

B

BELORUS

Guest
kako se ubacuju mape u igricu, i dali neko ima link za skidanje big bud 747, kako sa tim save-om ja sacuvam kako da posle ponovo udjem u taj save

4

4fun

Guest
predator95 kaže:
4fun kaže:
Imam jedan problem,

steta :D A da li si save-ovao igru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

da probao sam i više puta sve sam isprobao čak sam i reinstalirao igricu strojevi nestanu ali pare se ne vrate :scratch

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
imas na 89. str !

4fun ! to ti je možda zbog virusa na modovima ili možda nekih drugih virusa !

ja sam uzbuđen ... aaaaaaaaa ne mogu čekat ! a 4. mjesec već kuca na vrata i kaže : izašao ls 2010 ! ahahha ! jedvaaa čekam,mmmmm

B

BELORUS

Guest
BELORUS kaže:
kako se ubacuju mape u igricu, i dali neko ima link za skidanje big bud 747, kako sa tim save-om ja sacuvam kako da posle ponovo udjem u taj save
oce li mi neko odgovoriti

P

predator95

Guest
BELORUS kaže:
BELORUS kaže:

Imas ovde samo trebas da nadjes http://lsportal.hu/news.php i da se registrujes... A mape ubacujes tako sto raspakujes rar koji si dobio i u folderu bi trebalo da pise maps i taj folder kopiras u tamo gde si instalirao igru,pa data pa tu kopiras... A udjes tako sto odes na kariere i dva puta kliknes na profil(sliku) koju si na pocetku odabrao

M

masseyferguson

Guest
pozz ljudovi...jel istina da ls2010 izlazi tek negdje u 8 mjesecu...na nekom njemačkom forumu pisalo Q3 a negdje piše 4 mjesec???

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
masseyferguson kaže:
pozz ljudovi...jel istina da ls2010 izlazi tek negdje u 8 mjesecu...na nekom njemačkom forumu pisalo Q3 a negdje piše 4 mjesec???
Izgleda da je. 7,8 ili 9 mjesec. Jos nista nije tocno potvrdeno

B

BELORUS

Guest
predator95 kaže:
BELORUS kaže:
BELORUS kaže:

Imas ovde samo trebas da nadjes http://lsportal.hu/news.php i da se registrujes... A mape ubacujes tako sto raspakujes rar koji si dobio i u folderu bi trebalo da pise maps i taj folder kopiras u tamo gde si instalirao igru,pa data pa tu kopiras... A udjes tako sto odes na kariere i dva puta kliknes na profil(sliku) koju si na pocetku odabrao
problem je u tome sto je nisam dobio u rar formatu nemoze da se raspakuje

Najnoviji postovi

Na vrh