• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

P

predator95

Guest
a dobro al ako nas bude 15 mi trebamo bit složni a ne se onda svađat...naravno kad bi ja kupio neku mašinu pa da mi ju neko uzme a-aa...tj ako pita, posudiš i tako to...to bi bilo dobro...a čuj za uništavanje je moguće. dovoljno da ti neko uzme kombajn i voza se po njivi bezveze i tamo u sred ječma ispiše svoje ime npr. to nebi valjalo. sad što se tiče admina ja neću moć zbog škole nikako :cry: , ali bi bio dio ekipe koja bi igrala :D Ako se server bude plaćao nije problem za novce ali je problem kako da vam uplatim? :scratch što se tiče modova neznam oćemo mi morat imat svi iste modove pa da ih kupujemo ili će biti dovoljno da jedan od te ekipe ima mod pa da mi kupujemo preko njega, a i valjalo bi da sav novac bude zajednički a ne da ima svako svoj novac...nekome se možda može dogodit da neskine neki mod ako je na forumu ili tak nešt pa ja mislim da je bolje stavit da se sve skida preko igre i svima će onda biti jednako... i predlažem da se za svaki mod ili mapu glasa da li će bit ubačen u igru ili ne... eto to je moje mišljenje i neki prijedlozi pa...[/quote]

PA da dobro za njive to je moguce dosta ti uzore samo po posejanoj njivi XD Al uopste nisam mislio na tu stranu ja sam misio na traktre da je nemoguce unistii...msm ono da se vidi ostecenje to sam mislio,,,Pa da nebi moga ni ja al bi bio deo ekipe jos bi bilo preterano kada bi se moglo pricati u igrici da govorimo sta ce ko da radi da podelimo posao to bi bil dobro il dovoljno samo da napisemo sta ce ko da radi,,,A to za zajednicki novac i nije bas nesto po meni dobro,kao sto sam naveo i gore znaci neko igra non stop a neko 10 min na dan i onaj sto igra ce dan zaradi sav novac skoro i kada kupi traktor il nesto vozi i ovaj koji igra 10 min ...msm da bi bolje bilo kao sto ti kazes npr da glasamo dal da kupimo Same-a i svi se slozimo i onda svako da koliko se dogovorimo para i npr svi koji daju dobiju kljuc od tog traktora da ga moze upaliti a onaj koji nije dao nemoze ga upaliti a samim tim ni voziti to bi bilo dobro npr...A za modove bi bilo najbolje kao i ti sto kazes da glasamo i da na forumu stavi link od koji su mod skinuli i onda i mi skinem i stavi u igru... Al najvise bi voleo da nebude povrsinsko oranje nego lepo onako da se brazde preklapaju i da se traktor moze isprljati a da ga peremo i da npr imamo zajednicku kucu i onda odemo da spavamo a u stvari da idemo spavati onda kada idemo negde i kada nemoze igrati vise to bi bilo dobro,,,msm sve su to samo predlozi i pretpostavke,,,nista uglavnom jedva cekam ls10 :D

M

masseyferguson

Guest
predator95 kaže:
masseyferguson kaže:
predator95 kaže:
Pogledacu pa ako nadjem nabacicu aj da stavi ako mozes od IMT-a tog

eh evo i IMT: http://uploading.com/files/399f2137/IMT%2B550.rar/

E hvala ja sam nasao ursus c-325 i c330 sad ako ti odg dacu ti link...

a ništa nemoraš onda stavljat linkove pošto te ursuse imam...nego u p-farm di se kipa trava al ona samo pokošena i pokupita :scratch probo sam svagdje al neide... ima tamo kao za travu al je puno. uopće mi neda da iskipam, ne pokaže se ona ikona za kipanje :madmana:

U

ursus4514

Guest
Ja sumnjam da ce MP, biti takav sada kak oce to bit nezznam trgovina ce sigurno bit kao i sada samo fendt traktori...tamo modova nece biti sumnajm...mozzda cemo moci asmi postavit ali to samo ako server imamo....tko zna mozdda se i nece moc server svoj imat mozz budu serveri....koji oni naprave i to je to! 8) 8) :x :x :shock: :shock:

P

predator95

Guest
E hvala ja sam nasao ursus c-325 i c330 sad ako ti odg dacu ti link...[/quote]

a ništa nemoraš onda stavljat linkove pošto te ursuse imam...nego u p-farm di se kipa trava al ona samo pokošena i pokupita :scratch probo sam svagdje al neide... ima tamo kao za travu al je puno. uopće mi neda da iskipam, ne pokaže se ona ikona za kipanje :madmana:[/quote]

hm neznam ja nisam ni kosio travu xD

M

masseyferguson

Guest
ursus4514 kaže:
Ja sumnjam da ce MP, biti takav sada kak oce to bit nezznam trgovina ce sigurno bit kao i sada samo fendt traktori...tamo modova nece biti sumnajm...mozzda cemo moci asmi postavit ali to samo ako server imamo....tko zna mozdda se i nece moc server svoj imat mozz budu serveri....koji oni naprave i to je to! 8) 8) :x :x :shock: :shock:

ma fendt će sigurno bit jer mogu dobit licencu za traktore...bilo bi stvarno jadno da nemamo svoj server već njihov :( , al imaćemo svoj jer se serveri plaćaju a to bi njima bilo previše :) a i neće baš imat nešt od toga da naprave svoje servere jer niko neće htjet igrat s nekim bezveznjacima koji bi ti radili sranja na serveru i gdje nebi mogo igrat za ozbiljno :( ...a modova će onda bit sigurno na našem serveru... :supz:

L

lovro132

Guest
jel zna ko gde najt onu texturu za zapest s traktorom,onu ko blato :?:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
To bi sve bilo lijepo .... vi imate mogućnost ali ja ne mogu niti ls 09 igrati jer nemam Shader Model 2.0 ! instalirao sam sebi windows 7 i sve mi otišlo ... normalno spržio sam sebi igre i to ali nisam taj Shader Model 2.0 !!!!! pa eto molim vas da mi netko možda pošalje ili ako ima stavi link ! ja sam se cijeli dan ubijao da nađem za skinit ali nigdje :(

što se servera tiče ako ne bude nitko od vas , ja ću da kupim server ! i sad .... to i ja predlažem ! da se glasa za modove,

a sada za ovaj novac ! to bi sve trebalo biti zajedničko !! jer ako je mod vaš ! a samo je jedan na serveru a nema ništa od toga šta mu treba i on može izaći ! znači po meni bi bilo bolje da bude zajedničko sve ! i naravno ekipa mora biti složna !
a zarada bi trebala da ide sve skupa ! jer ako netko vrši, drugi odma iza njega ore i treći tanjura, a jedan bi odvozio to što je ovršeno se prebacuje u prikolicu i onda dok ti prebacuješ u prikolicu neko ti sjedne u traktor i odveze ga i sebi uzme novac !

P

predator95

Guest
ma fendt će sigurno bit jer mogu dobit licencu za traktore...bilo bi stvarno jadno da nemamo svoj server već njihov :( , al imaćemo svoj jer se serveri plaćaju a to bi njima bilo previše :) a i neće baš imat nešt od toga da naprave svoje servere jer niko neće htjet igrat s nekim bezveznjacima koji bi ti radili sranja na serveru i gdje nebi mogo igrat za ozbiljno :( ...a modova će onda bit sigurno na našem serveru... :supz:[/quote]

EXexxeex pa i ovako ce na "nas" server doci neki bezveznjakovic koji nece znati ni plug da okrene :D

P

predator95

Guest
što se servera tiče ako ne bude nitko od vas , ja ću da kupim server ! i sad .... to i ja predlažem ! da se glasa za modove,

a sada za ovaj novac ! to bi sve trebalo biti zajedničko !! jer ako je mod vaš ! a samo je jedan na serveru a nema ništa od toga šta mu treba i on može izaći ! znači po meni bi bilo bolje da bude zajedničko sve ! i naravno ekipa mora biti složna !
a zarada bi trebala da ide sve skupa ! jer ako netko vrši, drugi odma iza njega ore i treći tanjura, a jedan bi odvozio to što je ovršeno se prebacuje u prikolicu i onda dok ti prebacuješ u prikolicu neko ti sjedne u traktor i odveze ga i sebi uzme
novac ![/quote]

Opet ti sa uzvicnicima :mrgreen:
pa zato bi po meni najbolje bilo da svako u igrici kada udje da ima po nesto,pa onda krene da zaradjuje da kupuje nove traktore i tako to i da od toga ima svoj kljuc da mu neko drugi nemoze voziti...Ili ako vec nekom oces ti mu das kljuc i bilo bi dobro kada bi npr mogla da se pozajmljuje kes xD Al sve je to masta mi mastamo,mi bi voleli da bude tako a bogzna kako ce biti,mozda ni nece biti mp :D

M

masseyferguson

Guest
predator95 kaže:
...Ili ako vec nekom oces ti mu das kljuc i bilo bi dobro kada bi npr mogla da se pozajmljuje kes xD Al sve je to masta mi mastamo,mi bi voleli da bude tako a bogzna kako ce biti,mozda ni nece biti mp :D

ajd majketi nemoj nam kvarit veselje i maštu... ;) ja se slažem sa chlasom da sve bude zajedničko...to s ključem nije loša ideja al to neće bit moguće... ako ekipa bude složna biće sve u redu i da je zajedničko... jer ako bude imo svako svoje to će bit onda ko malo pobiljšani singleplayer u kojem ćeš imat helpera a to već imaš u 2009...ovako kad smo svi zajedno i sve dijelimo bićemo ko ovaj show na nov@ tv: "farma" :D ...samo mi trebamo bit puno složnija ekipa, a ne da se dogodi ovo: :axe: ... i bilo bi zanimljivo da naprave da nekad moraš ić i odspavat, da si umoran (nešto slično kao u euro truck simulator ili 18wos-u) al najviše od svega bi volio "3D obradu njive"
ehh da i ako nebude po našoj želji prosvjedujemo...blokiraćemo sve prometnice...isterujemo sve traktore na ceste... :lol: :lol: :lol:

P

predator95

Guest
masseyferguson kaže:
predator95 kaže:
...Ili ako vec nekom oces ti mu das kljuc i bilo bi dobro kada bi npr mogla da se pozajmljuje kes xD Al sve je to masta mi mastamo,mi bi voleli da bude tako a bogzna kako ce biti,mozda ni nece biti mp :D

ajd majketi nemoj nam kvarit veselje i maštu... ;) ja se slažem sa chlasom da sve bude zajedničko...to s ključem nije loša ideja al to neće bit moguće... ako ekipa bude složna biće sve u redu i da je zajedničko... jer ako bude imo svako svoje to će bit onda ko malo pobiljšani singleplayer u kojem ćeš imat helpera a to već imaš u 2009...ovako kad smo svi zajedno i sve dijelimo bićemo ko ovaj show na nov@ tv: "farma" :D ...samo mi trebamo bit puno složnija ekipa, a ne da se dogodi ovo: :axe: ... i bilo bi zanimljivo da naprave da nekad moraš ić i odspavat, da si umoran (nešto slično kao u euro truck simulator ili 18wos-u) al najviše od svega bi volio "3D obradu njive"
ehh da i ako nebude po našoj želji prosvjedujemo...blokiraćemo sve prometnice...isterujemo sve traktore na ceste... :lol: :lol: :lol:

BIlo bi dobro to da imamo kucu,,,, A valjda cemo biti slozni svi :D

P

predator95

Guest
lovro132 kaže:
http://www.youtube.com/watch?v=4jx9i1WntcM&feature=related-pogledajte

I sta s tim?

M

masseyferguson

Guest
predator95 kaže:
BIlo bi dobro to da imamo kucu,,,, A valjda cemo biti slozni svi :D

e pa ako nekomu nešto nebude odgovaralo, može slobodno otić sa servera... ja neću nikog nagovarat da ostane i natezat se s nekim...jednostavno ako ti neodgovara a svima drugima odgovara znači ti si u manjini, možeš se prilagodit drugima ili napustit server... ;)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
ajde ljudi ne kvarite nam maštu :D ! a eto ja sam navikao da stavlam "!" na kraju rečenice ... jer mi je nekako najlakše :D

ali mp ! jaoooo jedva čekam ....a možda netko zna kad izlazi 2010 ?

P

predator95

Guest
e pa ako nekomu nešto nebude odgovaralo, može slobodno otić sa servera... ja neću nikog nagovarat da ostane i natezat se s nekim...jednostavno ako ti neodgovara a svima drugima odgovara znači ti si u manjini, možeš se prilagodit drugima ili napustit server... ;)[/quote]

hmm a sta ako nece bice i onih koji ce otici a i onih koji nece hteti sta sa tim koji nebudu hteli?

Najnoviji postovi

Na vrh