4
4fun
Guest
Ova tema je prešla 2000 postova :mrgreen:
CHlas kaže:imaš na volanu ono što se ušteka isto kao usb ! i onda odeš na upravljačka ploča i tamo nađem kontrolori za igre i tamo sve namjestiš i onda igraš ls 09 ! ali ti barem moreš da igraš : ( meni treba shader model 2.0 (((((((((((((((((((((((((((((((
predator95 kaže:CHlas kaže:imaš na volanu ono što se ušteka isto kao usb ! i onda odeš na upravljačka ploča i tamo nađem kontrolori za igre i tamo sve namjestiš i onda igraš ls 09 ! ali ti barem moreš da igraš : ( meni treba shader model 2.0 (((((((((((((((((((((((((((((((
A ja mislio da ga ustekam u struju Pa napisao sam da mi jedino u ovoj igrici ne radi volan i ja namestim sve i opet nece,,,,
masseyferguson kaže:predator95 kaže:CHlas kaže:imaš na volanu ono što se ušteka isto kao usb ! i onda odeš na upravljačka ploča i tamo nađem kontrolori za igre i tamo sve namjestiš i onda igraš ls 09 ! ali ti barem moreš da igraš : ( meni treba shader model 2.0 (((((((((((((((((((((((((((((((
A ja mislio da ga ustekam u struju Pa napisao sam da mi jedino u ovoj igrici ne radi volan i ja namestim sve i opet nece,,,,
e onda kad si sve ušteko kako treba onda uđeš u igru (ako je na njemačkom) ideš na optionen/ lenkrad oder gamepad označiš da ti na njemu bude X i to je to...trebalo bi radit
davor94 kaže:Ja se slazem sa vama svima...oprostite kaj nisam bil dugo na forumu...u vezi LS2010 nisam nikaj cul jesam nekaj malo...el mi more ko dat link od landwirtschafta golden.
predator95 kaže:
goci1990 kaže: