• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

4

4fun

Guest
Jel zna neko neki mod priključak za siliranje žita? Prije dva dana sam negdje vidio i sad nigdje nemogu nać.

P

predator95

Guest
CHlas kaže:
imaš na volanu ono što se ušteka isto kao usb ! i onda odeš na upravljačka ploča i tamo nađem kontrolori za igre i tamo sve namjestiš i onda igraš ls 09 ! ali ti barem moreš da igraš : ( meni treba shader model 2.0 :((((((((((((((((((((((((((((((((

A ja mislio da ga ustekam u struju :D Pa napisao sam da mi jedino u ovoj igrici ne radi volan i ja namestim sve i opet nece,,,,

M

masseyferguson

Guest
predator95 kaže:
CHlas kaže:
imaš na volanu ono što se ušteka isto kao usb ! i onda odeš na upravljačka ploča i tamo nađem kontrolori za igre i tamo sve namjestiš i onda igraš ls 09 ! ali ti barem moreš da igraš : ( meni treba shader model 2.0 :((((((((((((((((((((((((((((((((

A ja mislio da ga ustekam u struju :D Pa napisao sam da mi jedino u ovoj igrici ne radi volan i ja namestim sve i opet nece,,,,

e onda kad si sve ušteko kako treba onda uđeš u igru (ako je na njemačkom) ideš na optionen/ lenkrad oder gamepad označiš da ti na njemu bude X i to je to...trebalo bi radit

P

predator95

Guest
masseyferguson kaže:
predator95 kaže:
CHlas kaže:

e onda kad si sve ušteko kako treba onda uđeš u igru (ako je na njemačkom) ideš na optionen/ lenkrad oder gamepad označiš da ti na njemu bude X i to je to...trebalo bi radit

Aha probacu..hvala u svakom slucaju :)

D

davor94

Guest
Ja se slazem sa vama svima...oprostite kaj nisam bil dugo na forumu...u vezi LS2010 nisam nikaj cul jesam nekaj malo...el mi more ko dat link od landwirtschafta golden.

V

vedo

Guest
davor94 kaže:
Ja se slazem sa vama svima...oprostite kaj nisam bil dugo na forumu...u vezi LS2010 nisam nikaj cul jesam nekaj malo...el mi more ko dat link od landwirtschafta golden.

gold edition ti je samo patch za ls 2009, a ja mislim da je ovo to:

http://www.landwirtschafts-simulator.de/patch.php

Jedva čekam za nekoliko dana stiže mi novi računar pa kad krenem igrat ls.......dalje da ne pričam

L

lovro132

Guest
predator95 kaže:
I u cemu je razlika izmedju Gold edition i obicnog ls-a?
imas jos neke strojeve-sve drugo je isto

P

predator95

Guest
lovro132 kaže:
predator95 kaže:

Aha...

K

kristijan123

Guest
jel ima neko koji traktor sa autopilotom? kako ga služi i kako se koristi?

V

vedo

Guest
predator95 kaže:
lovro132 kaže:
predator95 kaže:

Aha...

lovro 132 ti si upravu a evo šta ima gold edition:
- 7 novih mašina i nove poljoprivredne mehanizacije a to su:
1. Samohodna prskalica Lizard LZ 500
2. Prikolica za sakupljanje bala
3. 3 nova kultivatora marke HORSCH
4. 2 nove sijačice marke HORSCH
- Novi konfiguracijski meni za tastaturu,miš,joystick,

Usput da pitam-Da li je neko čuo za traktore marke LIZARD koji se nalaze u ls 2009? Kakvi su?? :?:

P

predator95

Guest
lovro 132 ti si upravu a evo šta ima gold edition:
- 7 novih mašina i nove poljoprivredne mehanizacije a to su:
1. Samohodna prskalica Lizard LZ 500
2. Prikolica za sakupljanje bala
3. 3 nova kultivatora marke HORSCH
4. 2 nove sijačice marke HORSCH
- Novi konfiguracijski meni za tastaturu,miš,joystick,

Aha hvala :D

P

predator95

Guest
Pronasao sam,evo ako nekom zatreba..

evo serial:
RLDST-5JCYP-FZ5FJ-JTJA3-XPHM9
RLDST-8FRQH-33D7L-YN5T3-KLJJK
RLDST-BXH7R-L7D8T-JQCRA-KYMCB
RLDST-79LPY-57FFY-CC8TF-KHLLS
RLDST-4MNLN-3MYB5-EJZ92-NNKJM
RLDST-CEZ3T-3QTYE-KBTA7-EMNNL
RLDST-XS8DC-8N4FE-98JL2-DMHMC

P

predator95

Guest
omg sta je sada u pitanju ja ubacim serial key ono udjem u igru pojave se ona slova i onda zacrni ekran,a u landwirtchaftsu normalno mi udje..

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
predator95 kaže:
omg sta je sada u pitanju ja ubacim serial key ono udjem u igru pojave se ona slova i onda zacrni ekran,a u landwirtchaftsu normalno mi udje..
Kad meni tako bude, u pitanju je mod.

P

predator95

Guest
goci1990 kaže:
predator95 kaže:
Kad meni tako bude, u pitanju je mod.

Da znam i ja to,al nisam ubacivao nove modove....Pa da je do moda nebi radio ni Landwirtchafts zato sam i napomenuo da ovaj radi a Gold edition ne radi...i jos da napomenem ja sam skidao neki gold edition od 430mb znaci kao nova igra a ne patch...

Najnoviji postovi

Na vrh