• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
GOCII ! DAJ ČOVJEČE ! MOLIM TE DOGOVORI SA HIREKOVOM EKIPOM DA NAPRAVE ONO ZA ŠLEPANJE ! MOLIM TE ! TREBA MI KO NIŠTA ! AJDE PREKLINJEM TE.

M

masseyferguson

Guest
jel zna neko kako se koristi AP? men stalno ili ide u desno ili u ljevo, nekužim kako to naštimat da radi kak treba.

L

lovro132

Guest
Re: Farmer Simulator 2009 (landwirtschafts simulator 2009)

masseyferguson kaže:
lovro132 kaže:
JEL ZNA NEKO KAD CE ls 2010....... :?: :?: ?

čito sam i piše 1.7. al nije još sigurno, moglo bi to bit i puno kasnije
hvala

V

vedo

Guest
Molio bih članove foruma koji igraju ls 2008/2009 da uslikaju svoje mašine u igrici i da stave u forum ako mogu, i molio bih nekog da mi objasni kako se to radi

M

masseyferguson

Guest
vedo kaže:
Molio bih članove foruma koji igraju ls 2008/2009 da uslikaju svoje mašine u igrici i da stave u forum ako mogu, i molio bih nekog da mi objasni kako se to radi

di bi mi postavljali te slike uopće? u ovoj temi ili bi otvorili novu? i kako se uopće napravi screenshot u igri?

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,154
screenshot062v.png

Uslikat u igri mozete sa tipkom print screen,ili sa programom fraps...
Znaci kada zelis sliku stisnes print screen i imas sliku u medu spremniku,otvoris paint i ppaste i to je to..
gornja slika ukradena :)

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
750
gdje se može skinut taj 2009 ali na engleskom, jer dojč ne kapin

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,154
Na rs,ili na torrentima....
Googlaj Ls 2009 download..

M

mrki221

Guest
zašto nijedan class kombajn nece da vrši, vec sam 5 promjenio i nece ni jedan :?: :?: :?:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Šta da vrši ? ako nije "raps" , "gerste", "MAis" i "weizen" a da ti je početna mapa ili da ti je mapa koja ne podržava krumpir i to ... promjeni mapu ! to ti je moj odgovor !

D

davor94

Guest
Jel mi moze ko poslat link za gnojivo i za spric ako ko zna de ima tog

D

davor94

Guest
I ako neko zna gdje mogu nac pack za krumpir, mrkvu i tak dalje i onu presu za vadit krumpir

V

vedo

Guest
Pogledajte video do kraja:

[youtube:2erd59au]ODh7J7D5VPo[/youtube:2erd59au]

Da li neko zna hdje se može skinuti mod za ovaj kombajn ili za ovaj veliki heder.Šta mislite koliki mu je zahvat

Najnoviji postovi

Na vrh