• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

M

masseyferguson

Guest
mrki221 kaže:
zašto nijedan class kombajn nece da vrši, vec sam 5 promjenio i nece ni jedan :?: :?: :?:

a jesi instaliro patch u igru? nije ni meni htio niti jedan kombajn dok nisam patch stavio. patch rješava sve probleme!

M

masseyferguson

Guest
vedo kaže:
Pogledajte video do kraja:

[youtube:2t3ksbca]ODh7J7D5VPo[/youtube:2t3ksbca]

Da li neko zna hdje se može skinuti mod za ovaj kombajn ili za ovaj veliki heder.Šta mislite koliki mu je zahvat

jel u tom videu ima nešto posebno osim hedera ili??? ako ima ja nisam skužio!!! :scratch ako je to bizonov kombajn imaš ga skoro na svakoj stranici s modovima. 8) a heder je negdje 20 i nešto metara. :mrgreen: ja sam za ls09 vidio najviše 32m heder al ga nemogu sad nigdje nać! :evil:

potražio sam malo i evo ako će te zadovoljit jedan od 28m tu je:
http://www.file-upload.net/download-217 ... 0.zip.html

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
vedo kaže:

[youtube:2gqp89wg]ODh7J7D5VPo[/youtube:2gqp89wg]

Da li neko zna hdje se može skinuti mod za ovaj kombajn ili za ovaj veliki heder.Šta mislite koliki mu je zahvat

to ti je kao prvo ls 08 :D ... a sad imam i ja onaj veliki heder od 22 metra ali mi ne treba ! ja se zabavljam bez njega !

D

davor94

Guest
Ja ti imam CAT heder od 21m

vedo kaže:
[youtube:199kytq0]ODh7J7D5VPo[/youtube:199kytq0]

M

masseyferguson

Guest
CHlas kaže:
vedo kaže:

[youtube:1vs8bm19]ODh7J7D5VPo[/youtube:1vs8bm19]

to ti je kao prvo ls 08 :D ... a sad imam i ja onaj veliki heder od 22 metra ali mi ne treba ! ja se zabavljam bez njega !

ahh poslje sam skužio da je 08... :roll: nemoraš se odma ljutit... :mrgreen: a i nije valjda da još igrate 08??? ;) a i ja se zabavljam bez tih hedera velikih, uopće mi nije zanimljivo tako igrat s tim od 28m...

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Tema se zove ls 08 :D nema ljutnje ! .... Nego ima li još slika ... ajde stavljajte ! ako neznate kako slikat skinite sebi "fraps" i podesite .. i onda kada uključite igru ( odabrali ste tipku koja da bude schreenshoot ( nezz kak se piše )) i samo stisnite tu tipku kod mene je f10 i samo vam oni brojevi pobijele a to znači da je slika slikana !

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,417
Balirao i nestalo mi spaga pa sa jhonyjem dovezo spage...

Nove spage stavljene.. :)

Pa sam sijao..

I kombajniro suncokret...

V

vedo

Guest
masseyferguson kaže:
vedo kaže:

[youtube:1wye62g6]ODh7J7D5VPo[/youtube:1wye62g6]

jel u tom videu ima nešto posebno osim hedera ili??? ako ima ja nisam skužio!!! :scratch ako je to bizonov kombajn imaš ga skoro na svakoj stranici s modovima. 8) a heder je negdje 20 i nešto metara. :mrgreen: ja sam za ls09 vidio najviše 32m heder al ga nemogu sad nigdje nać! :evil:

potražio sam malo i evo ako će te zadovoljit jedan od 28m tu je:
http://www.file-upload.net/download-217 ... 0.zip.html

E hvala ti za mod.Ma igram ls 2008 pošto mi je računar slab za ls 2009 pa se nemojte ljutiti

D

David

Guest
Re: Farmer Simulator 2009 (landwirtschafts simulator 2009)

ako netko nezna našao sam puno modova. odite na google i utipkajte farming simulator 2009 mods kada vam se otvori kliknite odma na prvu stranicu i tamo imate 174 strana na kojima su modovi, a ja sam sad trenutno skinuo new holand :idea: :arrow:

V

vedo

Guest
Re: Farmer Simulator 2009 (landwirtschafts simulator 2009)

David kaže:
ako netko nezna našao sam puno modova. odite na google i utipkajte farming simulator 2009 mods kada vam se otvori kliknite odma na prvu stranicu i tamo imate 174 strana na kojima su modovi, a ja sam sad trenutno skinuo new holand :idea: :arrow:

E hvala ti za modove,a ja sam na Google ukucao farming simulator 2009 mods kliknuo na drugu stranicu i našao IMT 550.

P.S CHlas sretan ti rođendan

H

Hrcfarmer

Guest
Pozdrav ljudi!Treba mi pomoć.Imam neke modove i malo su veće velićine.I kad ulazim u igru nece se otvorit pocetna stranica.pomozite!

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
to ti je problem u nekom modu ... tak je i meni bilo pa sam morao sve modove vadit ..... nego sve ih izvadi ! i napravi par onih mapa .... i onda odredi .. iza mapa staviš nove modove a kad vidiš da valjaju prebaci ih ispred svih tih mapa ! tako kad staviš novi mod onda ako je problem znaš da je u njemu :D sretno

H

Hrcfarmer

Guest
CHlas kaže:
to ti je problem u nekom modu ... tak je i meni bilo pa sam morao sve modove vadit ..... nego sve ih izvadi ! i napravi par onih mapa .... i onda odredi .. iza mapa staviš nove modove a kad vidiš da valjaju prebaci ih ispred svih tih mapa ! tako kad staviš novi mod onda ako je problem znaš da je u njemu :D sretno

E hvala ti puno.a i mislio sam si da je problem u nekom modu

Najnoviji postovi

Na vrh