• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

P

predator95

Guest
Nije ti isto IMT i MF![/quote]

Znam da nije isto,ali svi znamo da je na osnovu mf 35 napravljen IMT 539,zar ne ;)[/quote]

U igirici il u stvarnosti kako mislis :)

B

BELORUS

Guest
farmeri, jel neko od vas igra 18 wheel of steel pedal to the metal?????? kako da ubacim nove mapee????!!! :scratch :scratch :scratch

D

davor94

Guest
Ima sad novi mod neki za biosilazu il tak nes...kak se to stavi u igricu..

V

vedo

Guest
predator95 kaže:
Nije ti isto IMT i MF!

Znam da nije isto,ali svi znamo da je na osnovu mf 35 napravljen IMT 539,zar ne ;)[/quote]

U igirici il u stvarnosti kako mislis :)[/quote]

U stvarnosti ;)

P.S Davor 94 možeš li mi objasniti kakva je to biosilaža??je li to isto kao i obična silaža

D

davor94

Guest
vedo kaže:
predator95 kaže:
Nije ti isto IMT i MF!

Znam da nije isto,ali svi znamo da je na osnovu mf 35 napravljen IMT 539,zar ne ;)

U igirici il u stvarnosti kako mislis :)[/quote]

U stvarnosti ;)

P.S Davor 94 možeš li mi objasniti kakva je to biosilaža??je li to isto kao i obična silaža[/qu

To ti je kako obicna silaza...navezes silazu u silos i onda pokrijes najlonom i pricekas malo i onda otkrijes najlon i to onda s korpom vozis u u neki stroj za neko biogorivo... evo ti video http://www.youtube.com/watch?v=vTvvBEcp ... r_embedded

V

vedo

Guest
Aaaaa pa poznat mi je ovaj mod.Ovo je MTZ 82 sa stražnjom kašikom---->Šta mu se ovdje desilo

B

BELORUS

Guest
jel neko video moje pitanje
BELORUS kaže:
farmeri, jel neko od vas igra 18 wheel of steel pedal to the metal?????? kako da ubacim nove mapee????!!! :scratch :scratch :scratch

P

pajo111

Guest
Instalirao sam patch na englesku verziju igre i sad trebam activation key...plssss neko....

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
pajo111 kaže:
Instalirao sam patch na englesku verziju igre i sad trebam activation key...plssss neko....
imas ih koliko hoces par stranica prije al probaj ovaj HY9WA-DCFKW-8PT3R-XEML5-JQBJ9
class kaže:
Da li neko zna gde mogu skinudi ls 2010 unapred hvala
LS 2010 ti je LS Gold Edition. a LS 2011 ti izlazi sad u 8 ili 9 mjesecu.

P

pajo111

Guest
kad stavim taj kod nemogu stisnut activate i probal sam ih još par ali ni jedan ne radi :S

P

pajo111

Guest
johndeer4440 kaže:
pozz trebao bi mi link za patch ako ima neko da postavi probo sam sa ovim na stranama pre ali neradi link...................i ako neko ima neku dobru mapu sa blatom i ti neka poostavi link ako moye....ima ko link za ovu mapu http://www.youtube.com/watch?v=pVd0l5st ... re=related

http://uploaded.to/file/u5nu4g evo ti mape s blatom

http://www.youtube.com/watch?v=-gKKF62-z2Y evo to ti je ta mapa i tamo imaš blato

mogu dobit link za mod da dobim onu zgradu za bacat bale unutra...da se one zmelju i onda dobim pare... plsss...i ako može link od onog stroja za vađenje mrkve i repe... plss

kamo se stave modovi za repu i mrkvu..nisu u raru nek samo mape...kam se stave????

V

vedo

Guest
Može li mi neko objasniti šta je zanimljivo u tim mapama sa blatom,osim što zapadneš i neko te izvuče :?:

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
Znam ... nije vezano uz temu .. ali moram pitat ! imam puno problema sa RED alert 2 ! ako netko ima tu igru neka mi se javi ! molim vas i hvala

C

class

Guest
Imam problem instalirao sam gold i trazi mi cd za pokretanje, ako neko zna sta da radim neka mi javi......

D

davor94

Guest
class kaže:
Imam problem instalirao sam gold i trazi mi cd za pokretanje, ako neko zna sta da radim neka mi javi......

to i mene trazi....trebas krekat...a je ne znam de ima crack za skinut

D

davor94

Guest
davor94 kaže:
class kaže:

to i mene trazi....trebas krekat...a je ne znam de ima crack za skinut

Jel mi mozes poslat link za repu, krumpir i strojeve....

Najnoviji postovi

Na vrh