• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

4

4fun

Guest
zetor proxima kaže:
eeee ljudi dugo se nismo culi....imam jedno pitanje ....znam da nije vezano uz temu 8) 8) 8) 8) 8) ali moram pitati.....dali zna netko dali je izasao cijeli demolition company i ako znate plz stavite link za download :? :? :? :? :? :? :? :?

To i mene zanima. Igrica mi je presuper :D

P

predator95

Guest
vec treci put postavljam ovaj post i niko nece da mi pomogne!!!

Moze li mi neko reci kako da namestim u Landwirchaftsu 2009 da igram na volan.

JA imam jos jedan problem...Skinuo sam ovu mapu Maps by Maca i mapa radi sve ok i bas mi se svidja,medjutim kada save-ujem i kada ucitam taj save meni nema nijednog stroja niti traktora a pre toga sam ih kupio...Da li neko zna zbog cega je to? Hvala unapred
Moze li mi neko pomoci?

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
predator95 kaže:
vec treci put postavljam ovaj post i niko nece da mi pomogne!!!

Moze li mi neko reci kako da namestim u Landwirchaftsu 2009 da igram na volan.

JA imam jos jedan problem...Skinuo sam ovu mapu Maps by Maca i mapa radi sve ok i bas mi se svidja,medjutim kada save-ujem i kada ucitam taj save meni nema nijednog stroja niti traktora a pre toga sam ih kupio...Da li neko zna zbog cega je to? Hvala unapred
Moze li mi neko pomoci?

ovako ! imaš na options ima nešto u vezi lenkrad ! i to omogući ! tako igraj ... a ovo u vezi sačuvanja ... to se kobajagi sačuva a traje 0 sekundi ... bilo je to i meni ! meni se duže sačuvaje a ovo samo proleti ! to ti je do moda !

P

predator95

Guest
ovako ! imaš na options ima nešto u vezi lenkrad ! i to omogući ! tako igraj ... a ovo u vezi sačuvanja ... to se kobajagi sačuva a traje 0 sekundi ... bilo je to i meni ! meni se duže sačuvaje a ovo samo proleti ! to ti je do moda ![/quote]

E hvala pa da to je do moda izbrisao sam neke modove i sada mi sacuva,a sada se javio drugi problem...Kada istovaram zito il nesto tamo gde se prodaje meni se pare ne povecavaju sta je to dal je i to do moda?

VEDRAN96

Novi član
Tu od
19 Velj 2010
Poruka
12
imam jedno pitanje,skiniuo sam claasa lexiona 600 EuroTour Pack “washable” i kada hocu kombajnirati sve zasteka i on ide sam i ne kombajnira moze pomoc :?: :?: :?:

P

predator95

Guest
pajo111 kaže:
a neki drugi "đojstik" ??' ili tak nekaj... :D

Ne ne nemam sve sto mi je ne usb je :mis,volan,blutut i stampac..

H

Hrcfarmer

Guest
ajde ljudi nek mi neko da link da skinem Demolition Company ja sam skino torent ali na 80% mi sporo pocne ici a i neskida se nekad! :(

4

4fun

Guest
Hrcfarmer kaže:
ajde ljudi nek mi neko da link da skinem Demolition Company ja sam skino torent ali na 80% mi sporo pocne ici a i neskida se nekad! :(

Strpi se malo, meni skida već dva dana pa ne šizim

Najnoviji postovi

Na vrh