• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

L

Luka.

Guest
goci1990 kaže:
Luka. kaže:
goci smij se ti kolko hočeš ali vidjet češ kad nabavim igru da je istina
ma daj molim te, od milijun igraca koji igraju tu igru samo vas dvojica cete imat MP. otkud ti ta ideja, mislis da Giants Development ili astragon to nebi objavili na svojim stranicama. pricaj nekom drugom te price.
igrice je lako "preuredit za MP" svaka se može samo treba znati kako

M

masseyferguson

Guest
Luka. kaže:

daj onda i nama reci kako. i mi bi igrali MP?????????? hahaha

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Luka. kaže:
goci1990 kaže:
[quote="Luka.":da3zuamr]goci smij se ti kolko hočeš ali vidjet češ kad nabavim igru da je istina
ma daj molim te, od milijun igraca koji igraju tu igru samo vas dvojica cete imat MP. otkud ti ta ideja, mislis da Giants Development ili astragon to nebi objavili na svojim stranicama. pricaj nekom drugom te price.
igrice je lako "preuredit za MP" svaka se može samo treba znati kako[/quote:da3zuamr]
na svim tim forumima ima toliko mozgova koji ce od komada lima napraviti auto i da oni nemogu napraviti MP a ti i tvoj prijatelj mozete, daj prijedi u stvarnost.

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Luka. kaže:
i da je tako lako preuredivati onda bi to svi radili, nemojmo pretjerivati

L

Luka.

Guest
pajo nisam ja preuredio igru nego jedan iz susjednog sela... kad nađem vremena skoknut ču do njega da mi posudi

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Luka. kaže:
pajo nisam ja preuredio igru nego jedan iz susjednog sela... kad nađem vremena skoknut ču do njega da mi posudi
odrasti

B

brdjo

Guest
molim vas ako netko zna da mi pomogne.
ovako ubacio sam si u mapu k farm v2 novi silos za silazu i kad ga puni kolicina se povecava ali mi oduzima novce sa racuna, i ubacio sam si za bale prodavati ali kad iskipam bale jednostavno ostanu u onoj rupi. molim vas pomozite ako znate kako.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
bome ...ova tema ja umrla...RAZBUDITE SE samo šta nnije izašo ls 2010 / 2011 ....ajde barem refreširajte malo temu ?

B

brdjo

Guest
bilo bi vrijeme da izade ls11. ej ljudi a onaj demolition company nije bas sto sam ocekivo mislio sam da je to puno bolje

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
brdjo kaže:
bilo bi vrijeme da izade ls11. ej ljudi a onaj demolition company nije bas sto sam ocekivo mislio sam da je to puno bolje

e care ..imaš cd ?? jooj ja tražim demolition i super mi je ... odakle si pa da probamo nekako dog .. za prodaju :D

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
[WIP]
John Deere 9500 - 95%
John Deere HydraFlex 635 Flex Cutting Platform - 95%
John Deere 914 Pickup 40%
jd9500_1-1d8cf52.jpg

M

marijogjulic

Guest
goci1990 kaže:
[WIP]
John Deere 9500 - 95%
John Deere HydraFlex 635 Flex Cutting Platform - 95%
John Deere 914 Pickup 40%
jd9500_1-1d8cf52.jpg

Napravi da stane bar 30000 kg u bunker!!!!!

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
marijogjulic kaže:
Napravi da stane bar 30000 kg u bunker!!!!!
pa bit ce kao u stvarnom zivotu, a ti poslje to mozes promijeniti i na 100000 ako hoces

Najnoviji postovi

Na vrh