• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

V

vedo

Guest
Svaka čast goci1990 ;) Vidi se da si se potrudio i da ti je za ovo trebalo puno rada i vremena,i na kraju odlično je ispalo

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
vedo kaže:
Svaka čast goci1990 ;) Vidi se da si se potrudio i da ti je za ovo trebalo puno rada i vremena,i na kraju odlično je ispalo
Hvala, njega sam poceo raditi u 10 mjesecu prosle godine i jos nije gotov. To nije nimalo lak posao. Zavrsio bi ga ja i prije no tu je i privatni zivot, ovo mi je samo hobi. Imam jos par modela a to cu staviti slike uskoro.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
goci1990 kaže:
vedo kaže:
Hvala, njega sam poceo raditi u 10 mjesecu prosle godine i jos nije gotov. To nije nimalo lak posao. Zavrsio bi ga ja i prije no tu je i privatni zivot, ovo mi je samo hobi. Imam jos par modela a to cu staviti slike uskoro.

sve super .. i jbg sory za dosadu prije :S ... nego samo je bed .... ako će bit wip ... oćemo li mi dobiti link ?

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
CHlas kaže:
sve super .. i jbg sory za dosadu prije :S ... nego samo je bed .... ako će bit wip ... oćemo li mi dobiti link ?
Naravno, kada sve bude gotovo vi cete prvi imati priliku igrati sa njim

P

pajo111

Guest
goci1990 kaže:
[WIP]
John Deere 9500 - 95%
John Deere HydraFlex 635 Flex Cutting Platform - 95%
John Deere 914 Pickup 40%
jd9500_1-1d8cf52.jpg

za šta služi onaj dio napred ispred hedera???

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
CHlas kaže:
To ti je za slamu .. kada ovršiš .. pošto je njima velika njiva ne treba slama ne stignu da je pale, pa onda tako razbacaju po njivi da se samo za ore ? jel tako ?
Ne, ako vec nece balirati tu slamu onda su na pocetku vrsidbe mogli napraviti tarupiranje pa je tako razbacati. Ovo ti je kada povrsis, sa onim hederom nikada neces moci pokupiti sve, uvijek nesto ostane i onda idu sa ovim pa kupe to ponovno.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
goci1990 kaže:
CHlas kaže:
To ti je za slamu .. kada ovršiš .. pošto je njima velika njiva ne treba slama ne stignu da je pale, pa onda tako razbacaju po njivi da se samo za ore ? jel tako ?
Ne, ako vec nece balirati tu slamu onda su na pocetku vrsidbe mogli napraviti tarupiranje pa je tako razbacati. Ovo ti je kada povrsis, sa onim hederom nikada neces moci pokupiti sve, uvijek nesto ostane i onda idu sa ovim pa kupe to ponovno.

aha ... ja to u životu nisam vidio ... mislim da to rade !

M

masseyferguson

Guest
ovaj john derre izgleda odlično...
nego jel ima šta novo u vezi ls11? onaj 1.7 mi baš "ne drži vodu" :( već bi izbacili neki trailer ili slike. čini mi se da je to mlaćenje prazne slame... :D

B

BELORUS

Guest
jel ima neko neku igru za 32 mb grafe 512 mb rama i 1,7 ghz amd athlon 2000+ procesora

V

vedo

Guest
Pošto vidim da je tema zapuštena,hajde da svi oni koji imaju LS da napišu šta imaju od traktora i mehanizacije(nešto u smislu kao da se predstavljate na forum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Najnoviji postovi

Na vrh