V
vedo
Guest
Svaka čast goci1990 Vidi se da si se potrudio i da ti je za ovo trebalo puno rada i vremena,i na kraju odlično je ispalo
Hvala, njega sam poceo raditi u 10 mjesecu prosle godine i jos nije gotov. To nije nimalo lak posao. Zavrsio bi ga ja i prije no tu je i privatni zivot, ovo mi je samo hobi. Imam jos par modela a to cu staviti slike uskoro.vedo kaže:Svaka čast goci1990 Vidi se da si se potrudio i da ti je za ovo trebalo puno rada i vremena,i na kraju odlično je ispalo
goci1990 kaže:Hvala, njega sam poceo raditi u 10 mjesecu prosle godine i jos nije gotov. To nije nimalo lak posao. Zavrsio bi ga ja i prije no tu je i privatni zivot, ovo mi je samo hobi. Imam jos par modela a to cu staviti slike uskoro.vedo kaže:Svaka čast goci1990 Vidi se da si se potrudio i da ti je za ovo trebalo puno rada i vremena,i na kraju odlično je ispalo
Pogledaj ovaj video i na 7.54 ces viditi za cega sluzipajo111 kaže:za šta služi onaj dio napred ispred hedera???
goci1990 kaže:Pogledaj ovaj video i na 7.54 ces viditi za cega sluzipajo111 kaže:za šta služi onaj dio napred ispred hedera???
http://www.youtube.com/watch?v=6fUyTP4eJU0
Ne, ako vec nece balirati tu slamu onda su na pocetku vrsidbe mogli napraviti tarupiranje pa je tako razbacati. Ovo ti je kada povrsis, sa onim hederom nikada neces moci pokupiti sve, uvijek nesto ostane i onda idu sa ovim pa kupe to ponovno.CHlas kaže:To ti je za slamu .. kada ovršiš .. pošto je njima velika njiva ne treba slama ne stignu da je pale, pa onda tako razbacaju po njivi da se samo za ore ? jel tako ?
goci1990 kaže:Ne, ako vec nece balirati tu slamu onda su na pocetku vrsidbe mogli napraviti tarupiranje pa je tako razbacati. Ovo ti je kada povrsis, sa onim hederom nikada neces moci pokupiti sve, uvijek nesto ostane i onda idu sa ovim pa kupe to ponovno.CHlas kaže:To ti je za slamu .. kada ovršiš .. pošto je njima velika njiva ne treba slama ne stignu da je pale, pa onda tako razbacaju po njivi da se samo za ore ? jel tako ?