• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Evo upravo sam saznao da ce prve vijesti o LS 2011 biti objavljenje tek 22 kolovoza (8mjesec) na sajmu igara u Njemackoj, tocnije u gradu Koln.

P

pajo111

Guest
goci1990 kaže:
Evo upravo sam saznao da ce prve vijesti o LS 2011 biti objavljenje tek 22 kolovoza (8mjesec) na sajmu igara u Njemackoj, tocnije u gradu Koln.

znači tek negde oko 10 ili 11 mjeseca možemo očekivati igru... :shock:

P

predator95

Guest
znaci tek negde oko 10 ili 11 mjeseca možemo očekivati igru... :shock:[/quote]

aaaaaaaaaaaaaaaaa :( :( :( :( :( :(

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
e bome ćemo se načekat ....! a joj ljudii ! da vidite ! u onoj sim farm mapi ... čovječe ... u danu sam zaradio preko milijun ipo eura ! imate silos iz kojeg sipate u prikolicu na farmi a troše vam se pare kad ga koristite pa je to kao da kupujete, a kupujete u pola cijene manje nego što je tamo gdje se pridaje ...

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Jos jedan model mojih ruku djelo, sto kazete, jel valja.
dwm2010070916022549.png

dwm2010070916033437.png

dwm2010070916073636.png

dwm2010070916081112.png

V

vedo

Guest
Ma Goci kralj si!!!Vidim ja što te nije bilo u zadnje vrijeme na forumu.Dobra ti ova prikolica,još kad bi napravio kakvog IMT-a ili ZMAJA e onda bi bilo :supz: :supz: :supz:

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
vedo kaže:
Ma Goci kralj si!!!Vidim ja što te nije bilo u zadnje vrijeme na forumu.Dobra ti ova prikolica,još kad bi napravio kakvog IMT-a ili ZMAJA e onda bi bilo :supz: :supz: :supz:
Hvala. Gledaj, imam jos za zavrsiti 2 modela i onda cu napraviti nesto po vasim zeljama. Razmisljao sam malo o dvorednom beracu kukuruza u klipu, sto mislite.

T

traktorko1

Guest
to bi bilo dobro da napravis sipov berac.ja buh te zamolio da napravis imt 533. :) :) :) ako to napravis onda si kralj

M

masseyferguson

Guest
e goci svaka čast... bilo bi dobro napravit jednog zmaja 142, sipov berač i ferca 539 ili 533 svejedno :D to je sve što mi treba ;)

B

BELORUS

Guest
512mb rama, 1.7 procesor, 32 mb grafika, da li neko moze da mi kaze koju igricu mogu igrati na ovoj konfiguraciji,ali da ima veze sa poljoprivredom..... :scratch :scratch

V

vedo

Guest
BELORUS kaže:
512mb rama, 1.7 procesor, 32 mb grafika, da li neko moze da mi kaze koju igricu mogu igrati na ovoj konfiguraciji,ali da ima veze sa poljoprivredom..... :scratch :scratch

Možeš igrati john deere drive green,a nisam siguran da li bi mogao igrati john deere american farmer i john deere american farmer deluxe

Najnoviji postovi

Na vrh