• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
...evo ovako .. John deere 7930, fendt 936 bb , case ih mx 135 , 2 star prikolice od 25 tona , krone oprema cijela za siliranje i košnju , 2 lemken sijačice , lemken 2 sjetvospremača .... claas lexion 600 .... i tak to :D

P

pajo111

Guest
REnault axion..ZTS 16425...dvije prikolice joskin...new holland cr 9090(onaj žuti:D)...amazone catros...fliegl velika prikolica(75000)...claas cougar..

M

masseyferguson

Guest
e ljudi ja kad bi sve piso trebalo bi mi makar 3 dana, pa ću ja skratit... 14 kombajna(uključujući HOLMERA), 32 traktora, 21 prikolica, i oko 70-80 strojeva (plugovi, šprice, sjetvospremači, rasipači itd...) :D

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
masseyferguson kaže:
e ljudi ja kad bi sve piso trebalo bi mi makar 3 dana, pa ću ja skratit... 14 kombajna(uključujući HOLMERA), 32 traktora, 21 prikolica, i oko 70-80 strojeva (plugovi, šprice, sjetvospremači, rasipači itd...) :D

blago tebi .... kompjuter ti ne šteka ... ja kad turim preko 40 modova onda to meni sve .....ode to štopa ko ludoooo

K

kobac2602

Guest
može li mi tetko precizno pojasnit kad skinem mod za mapu šta uraditi s njim da mogu igrat

K

kristijan123

Guest
ja igram na hard pa nisam još uspio kupit neke strojeve al evo nešto: bizon rekord kombajn, fendt heder za žito 6m, fendt heder za kukuruz, fendt 614 ls autopilot, zetor 7245, hw prikolica 12t, pottinger syncro 6m, gaspardo sijačica 6m, šprica 15m, claas variatn rolo balirka, prikolica za kupit rolo bale, to ej to za sad, kad dodje žetva bit će još strojeva :D

P

pajo111

Guest
CHlas kaže:
masseyferguson kaže:

blago tebi .... kompjuter ti ne šteka ... ja kad turim preko 40 modova onda to meni sve .....ode to štopa ko ludoooo

tak i meni s puno modova šteka...nego imam jedno pitanje...ima koja mapa s brdima :?: :?: ono da su njive uzbrdo :D

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
Gdje je onaj Luka sto je ponosno tvrdio da moze igrati LS2009 Multiplayer. Vjerojatno igra sa kolegom pa nema vremena za forum. Gdje ti je dokaz koji si nam obecao.

P

predator95

Guest
goci1990 kaže:
Gdje je onaj Luka sto je ponosno tvrdio da moze igrati LS2009 Multiplayer. Vjerojatno igra sa kolegom pa nema vremena za forum. Gdje ti je dokaz koji si nam obecao.

Pa da sigurno se zaigrao :D

P

pajo111

Guest
goci1990 kaže:

pa jedn drugom pomažu...ovaj njemu silira kukuruz a ovaj odmah ore za njim..hahah..xD :lol:

M

masseyferguson

Guest
pajo111 kaže:
goci1990 kaže:

pa jedn drugom pomažu...ovaj njemu silira kukuruz a ovaj odmah ore za njim..hahah..xD :lol:

ljudi nemojte se vi smijat...možda oni stvarno igraju multiplayer :lol: :lol: :lol: :lol: :rolfer: :rolfer: :rolfer: :rolfer:

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
masseyferguson kaže:
ljudi nemojte se vi smijat...možda oni stvarno igraju multiplayer
Ma ne smijemo se mi, sta ti je, otkud ti to palo na pamet.

P

predator95

Guest
masseyferguson kaže:
pajo111 kaže:
goci1990 kaže:

exexexexxe da da da :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

goci1990

Novi član
Tu od
7 Velj 2009
Poruka
0
marijogjulic kaže:
Jeli izašao LS2011, 1.7.2010 ili nije???????????
Nije, nemoj se nadati jos barem 2 mjeseca

H

Hrcfarmer

Guest
pajo111 kaže:
goci1990 kaže:
marijogjulic kaže:
Jeli izašao LS2011, 1.7.2010 ili nije???????????
Nije, nemoj se nadati jos barem 2 mjeseca
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :cry:

prosto receno samo seru xD

Najnoviji postovi

Na vrh