• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Farmer Simulator 2008 (landwirtschafts simulator 2008)

G

grale007

Guest
Eo ljudi novi sam :$

trebam pomoc u vezi igre jer sam je dns prvi puta instaliro 2008 verziju

1. kad vrsim zito zanima me kak da vozim stalnom istom brzinom da nemoram stalno stiskat w da mi nebi preso 12 km/h jer mi onda izbaci tempomat stufe 2 ( nemam pojma sta je to jer nzm njemacki al sam skuzio kad vozim manje od 12 km/h da mi vrsi i neizbacuje to

2. vidim da spominjete nekog autopilota pa me zanima jel to neki mod i kak se pali

3. di trebam vozit zito?

4. kak se zaraduju novci

5. jel ima neka trgovina di mogu kupit traktore i strojeve a ne da imam sam ovo sta na pocetku dobijem

pomozite :$ tek sam poceo pa nemam pojma

K

kristijan123

Guest
1.brojevi 1,2,3 iznad slova su ti brzine, tiem voiš stalnom brzinom, i to šta ti piše na njemačkom ti kaže da pritisneš 2
2. da to ej mod al je više za ls 2009
3. žito se vozi u silos, sad se nesjećam točno di ej u ls 2008 al mislim da je mapa ista ko i u 2009 tako da kadan izlaziš siz dvorišta na cestu skreni desno i sam prati cestu i doći ćeš do luke i tamo prodaš žito
4.novci se zarađuju tako da prodaš žito
5. nemožeš ništa kupovat, u ls 2008 imaš sve strojeve na početku a u ls 2009 imaš an poečtku stare strojeve a tek poslije možeš kupit nove, a u ls 2008 imaš sve i nemaš šta kupit

G

grale007

Guest
e hvala ti puno. jos da te pitam jel postoji landwirtschafts simulator 2009 ali na engleskom skinio bi si ga al zajebano mi je sa njemackim :S

K

kristijan123

Guest
ima, ja ga imam, zove se farming simulator 2009, isto ej sve samo što je na engleskom, u dolarima je cijena i brzina u mph ma al dobar je i njemački jel tako i tako ti netreba nešto puno znanja, nemaš čitanja nikakovg, jednako se sije i kombajnira i na engleskom i na njemačkom :D

G

grale007

Guest
jel mi mos rec di je market tj. di mogu kupit neke nove strojeve u 2009 gold edition

D

David

Guest
traktorko što ti je to PP.

Grale za kupovat pretisneš P onda si odabereš što ćeš kupit

V

vedo

Guest
pajo111 kaže:
http://www.2shared.com/file/10627327/20a4357/imt560.html imt 560 :)

Jel ovo link za IMT 560 :?: :?:

F

filipkc

Guest
e goci1990 možeš napravit same laser 90
ja isto imam programa al nemrem nekaj delati ili bolje rečeno neznam
možda imam krivog programa

P

predator95

Guest
filipkc kaže:

xeeexxe :D

P

predator95

Guest
Bolje bi bilo da napravis Same-a od 270 konja koji se zove Iron,posto ovi sto su pravili "Same-a" to uopste nije Same nego DEUTZ-FAHR,,,

P

predator95

Guest
predator95 kaže:
filipkc kaže:

hmm laser 90? Sta ce ti taj stari bolje 130 il 150...

F

filipkc

Guest
ma glupo mi sa novim traktorima igrat nego mi se više sviđa da igram ovak sa nekim starijima
nema veze koji same laser može bit 90,110,130,150 samo da je same laser ali ova starija verzija njihova

D

davor94

Guest
filipkc kaže:
ma glupo mi sa novim traktorima igrat nego mi se više sviđa da igram ovak sa nekim starijima
nema veze koji same laser može bit 90,110,130,150 samo da je same laser ali ova starija verzija njihova

Imas jos i 70, 95, 115... Trebalo bi napravit berac za kuruzu...

F

filipkc

Guest
onda bi trebalo napraviti onda koševe kam buš kuruzu i pospravljal al ja sam za za berač

P

predator95

Guest
filipkc kaže:

Ma ja sam vozio sve i jedan SAME i odlicni su mi traktori...ma bitno samo da naravi jedan pravi SAME.. :D

H

Hrcfarmer

Guest
Trebam jednu pomoc!Skinuo sam mapu TSZ map v3 low pc i sada kada vozim silazu nece mi je istrpat. Dok dodem tamo na onaj beton di se istrpava pise samo fill level 0 ? sad nekuzim to bas a dok sam skino mapu jos je bilo nekih modova sto sam trebo ubacit u mods folder

Najnoviji postovi

Na vrh